Ziua Logo
  Nr. 4349 de luni, 29 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Meteo
Meteo
ASTAZI IN ROMANIA
Vremea va fi in gene�ral frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul zilei in sud-est si la munte, insa numai izolat va fi posibil sa ploua slab in zona Carpatilor Orientali. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 20 de grade, iar cele minime se vor situa intre 1 si 10 grade, usor mai ridicate pe litoral, dar si mai scazute in depresiuni. Dimineata si noaptea, mai ales in regiunile intracarpatice, pe arii restranse se va semnala ceata.
BUCURESTI
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 19 grade, iar cea minima va fi de 6-8 grade.
COMENTARIU
Desi presiunea atmosferica la nivelul solului va fi in usoara scadere, astazi si maine tara noastra se va mentine sub influenta unui camp anticiclonic, iar atmosfera va fi stabila pe intreaga coloana troposferica. Ca urmare, vremea va fi predominant frumoasa, cu un cer variabil. Nebulozitatea mai scazuta, dar si patrunderea unei mase de aer mai cald va determina o crestere a valorilor de temperatura, care vor fi cuprinse in marea lor majoritate intre 16 si 20 de grade. Cele mai ridicate valori se vor inregistra in regiunile vestice si sudice.
meteorolog, Meda Georgescu
LA MUNTE
Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul zilei, insa nu�mai izolat va fi posibil sa ploua slab in zona Carpatilor Orientali. Vantul va sufla in general slab. Tempe�ratura aerului va creste usor fata de intervalul precedent.
Vremea va continua sa se incalzeasca usor si va fi in ge�neral frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si doar izolat vor fi conditii sa ploua slab, indeosebi in nordul Carpatilor Orientali, noaptea.
 Afisari: 112  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Nu votam securisti, informatori si mafioti (2544 afisari)
 Cat de corupta este politia (2034 afisari)
 Daca Tariceanu a putut, poate oricine (2033 afisari)
 Ultimul hot-cavaler al Moldovei (1209 afisari)
 Alternativa rusa anti-NATO (1150 afisari)
 I-a calcat trenul cand faceau sex (4487 afisari)
 Caz unic in lume: o tanara poate deschide ochii trei zile da, trei zile ba (3000 afisari)
 Gemenele Indiggo, de rasul Americii pentru 10.000 de euro (2353 afisari)
 L.A. Times: Ucraina ar putea sa piarda Peninsula Crimeea din cauza tensiunilor cu Rusia (2114 afisari)
 Dispus sa plateasca 7,2 trilioane de dolari pentru descoperirea unei fosile care sa demonstreze teoria evolutionista (1935 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00757 sec.