Ziua Logo
  Nr. 4315 de miercuri, 20 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Meteo
Meteo
EUROPA
In jumatatea nordica a continentului vor fi innorari temporare si va ploua local in tarile nord-vestice si de nord si izolat in cele centrale. Ploile vor avea mai ales caracter de aversa si vor fi asociate si cu descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, iar izolat, indeosebi in zona montana, cantitatile de apa pot fi mai insemnate. In restul Europei, vremea va fi predominant frumoasa cu cerul variabil, chiar mai mult senin.
ASTAZI IN ROMANIA
Vremea va fi frumoasa, iar cerul variabil, mai mult senin. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 35 de grade, iar minimele intre 11 si 21 de grade.
BUCURESTI
Astazi
Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 32 - 33 de grade, iar minima de
15 - 17 grade.
Maine
Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 34 - 35 de grade, iar minima de 18 - 19 grade.
Poimaine
Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi in jurul valorii de 34 de grade, iar minima de 18 - 19 grade.
COMENTARIU
In spatele frontului atmosferic de la inceputul saptamanii, presiunea aerului este in crestere, iar umezeala in scadere. Astfel, Anticiclonul Azoric se extinde spre est pana in zona Marii Negre si totodata ocupa intregul bazin al Marii Mediterane. Lipsa nebulozitatii si insolatia puternica determina valori ridicate ale temperaturii aerului in toate zonele tarii, inclusiv in depresiunile intramontane din Carpatii Orientali si pe litoral. Cel mai cald va fi in sudul Olteniei, indeosebi in zona nisipurilor si a luncii Dunarii.
Meteorolog, Alina SERBAN
 Afisari: 157  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Imi cer iertare fata de cei pe care i-am turnat (3952 afisari)
 Fierbe Razboiul Rece (3305 afisari)
 Samaritenii isi cauta neveste (1550 afisari)
 Suspinele heterodocsilor (1212 afisari)
 De ce obosim? (1200 afisari)
 Parada sanilor porno in Noua Zeelanda - FOTO (4137 afisari)
 "Acvila", unitatea de comando a MIRA, a facut furori in Germania (2863 afisari)
 Voronin nu mai vorbeste despre limbi diferite, ci de "surprize placute pentru societatile de pe ambele maluri ale Prutului " (2438 afisari)
 Update: Accident aviatic pe aeroportul Barajas din Madrid - VIDEO (2342 afisari)
 Fost sef al serviciilor secrete israeliene: Nici Mossadul nu ar fi gasit o varianta mai buna decat Ahmadinejad (2246 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01560 sec.