Ziua Logo
  Nr. 4269 de vineri, 27 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Arma crimei in masina
Procurorii care ancheteaza triplul asasinat de la Sacele au trimis ieri la INML mai multe probe ridicate din masina pe care principalul suspect, Stefan Vrabie, fiul de 35 de ani, al batranului omorat, l-a abandonat la Aeroportul Otopeni inainte de a pleca din tara. Din autoturismul Renault au fost ridicate un ciocan, o secure si o bata de baseball cu care acesta i-ar fi omorat pe cei trei in somn. Pe langa aceste obiecte, in masina s-au gasit si cateva mucuri de tigara, de mai multe tipuri, ceea ce ar indica faptul ca Vrabie nu a fost singur in masina. (E.D.)
Examen pe calculator
Programarea si examinarea pentru obtinerea permiselor de conducere la Serviciul public comunitar de regim permise de conducere din Arges, se va face, de saptamana viitoare, pe computer, eliminandu-se astfel posibilitatea fraudarii examenului auto. Potrivit Mediafax, in paralel, Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din MIRA intentioneaza modificarea prevederilor unor articole privind circulatia, in sensul sustinerii ambelor probe ale examenului pentru obtinerea permisului doar la locul de domiciliu sau de rezidenta a candidatului. (E.D.)
Contestatie respinsa
Dosarul Rompetrol se intoarce la Tribunalul Bucuresti, dupa ce ieri Curtea de Apel a respins contestatia in anulare formulata de avocatii omului de afaceri Dinu Patriciu. Aparatorii au sustinut, potrivit NewsIn, ca omul de afaceri nu a fost citat corespunzator in acest proces. CAB arata in motivarea hotararii ca a constatat ca instanta a fost corect sesizata, apreciind ca decizia de restituire a cauzei la Parchet a fost nelegala. (B.C.G.)
Raspunsul Primariei
Primaria Capitalei a precizat ieri ca a autorizat, in urma cu doua zile, mitingul Asociatiei Victimelor Mineriadelor, dupa ce asociatia a depus o cerere in acest sens. "Autorizatia a fost emisa in urma sedintei Comisiei de ordine publica, care se intruneste de doua ori pe saptamana si a fost semnata de Primarul General", sustine municipalitatea. Reamintim ca AVMR a depus o plangere in instanta impotriva primarului general, Sorin Oprescu, pe care l-au acuzat ca nu a aprobat cererea depusa saptamana trecuta, referitoare la aprobarea unui miting de protest. Autorizatia a fost data dupa depunerea plangerii si dupa ce perioada in care ar fi trebuit sa aiba loc protestul expirase. (A.G.)
 Afisari: 149  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Incident de securitate la CSAT    5 comentarii
  Moartea nu apare pe camera    2 comentarii
  Oamenii lui Pietroi lasati liberi    1 comentariu
  Drogat la 11 ani    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Avertismentul duhovnicului (4320 afisari)
 Vadim fortat sa demisioneze (3110 afisari)
 Cazul Nastase scandalizeaza UE (2680 afisari)
 Enigma Orban (2236 afisari)
 Incident de securitate la CSAT (1353 afisari)
 Majoretele sexy ale rusilor (2360 afisari)
 Gheata de la Polul Nord este pe cale sa dispara in intregime anul acesta (1975 afisari)
 Pictorial incendiar cu bomba sexy Pamela Anderson (1803 afisari)
 Furtuna la Volkswagen: 30.000 de masini au fost avariate in parcare (1589 afisari)
 Voronin s-a facut de ras (1488 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00834 sec.