Ziua Logo
  Nr. 4259 de luni, 16 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Restrictii de circulatie
Incepand de miercuri, 18 iunie, cand vor incepe lucrarile la pasajului subteran de la intersectia Sos. Bucuresti-Ploiesti (DN1) - Bd. Aerogarii - Bd. Ion Ionescu de la Brad, circulatia auto va fi restrictionata timp de sase luni, pe tronsonul Str. Dobrogeanu Gherea si Bd. Aerogarii. Traficul rutier se va desfasura numai pe doua benzi, atat pe sensul de intrare cat si pe cel de iesire din Capitala. Totodata, pe Bd. Aerogarii, la intersectia cu Sos. Bucuresti-Ploiesti, se vor institui restrictii de circulatie, zilnic, intre orele 22.30 - 04.00, traficul rutier desfasurandu-se doar pe jumatate din partea carosabila, in ambele sensuri. (M.S.)
Bani de mediu
Fondul pentru mediu are prevazuta, in bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2008, suma totala de 580,1 milioane de lei (n.r. - aproape 160 milioane de euro) destinata finantarii proiectelor de mediu, informeaza Rompres. Cele mai mari sume sunt destinate proiectelor pentru reducerea impactului asupra atmosferei, apei si solului - 287 de milioane de lei, gestionarea deseurilor, inclusiv a celor periculoase - 83,64 milioane de lei si cresterii productiei de energie din surse regenerabile - 68,43 milioane de lei. (L.M.)
Inundatii in Oltenia
Aproximativ 30 de gospodarii din satul gorjean Carpen, comuna Stanesti, au fost inundate, ieri, dupa ce paraul Balta si-a iesit din matca in urma unei ploi torentiale de scurta durata, fiind inundate mai ales beciurile locuintelor, informeaza Mediafax. Apa s-a scurs pe drum, circulatia rutiera fiind ingreunata. Fantanile localnicilor au fost, de asemenea, colmatate, in unele
cazuri paraul revarsat distrugand culturile de legume din gradinile satenilor. (L.M.)
Constanta par avion
Incepand din data de 23 iunie de pe aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta, compania Carpatair va efectua zborturi zilnice cu escala la Craiova si Timisoara spre : Dusseldorf, Frankfurt, Stuttgard, M´┐Żnchen, Milano (Bergamo), Torino, Verona Venetia, Bologna, Florenta, Ancona, Roma (Fiumicino), Bari, Atena si Salonic. Singura zi in care nu vor fi operate zboruri spre aceste destinatii va fi duminica. Pe lista destinatiilor externe, Compania Carpatair include si Odessa, iar pe lista celor interne aeroporturile din: Sibiu, Bucuresti, Bacau, Iasi, Cluj, Suceava si Oradea. (C.S.)
 Afisari: 144  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Pacea de la supermarket    
  Bancile, cu ochii-n patru la clienti    
  Hei-rup sindical pentru SNIF    
 Top afisari / comentarii 
 Adelin Petrisor si-a dat demisia de la Antene (4877 afisari)
 Mostenirea Videanu (2733 afisari)
 Cheia celei de-a doua suspendari (2167 afisari)
 Analfabetii au hotarat la Sintesti (1748 afisari)
 Primul pentru Bucuresti (1698 afisari)
 Presedintele Federatiei Italiene de fotbal: Daca Olanda pierde cu Romania, Italia si Franta vor cere schimbarea sistemulului de desfasurare al Euro 2012 (2187 afisari)
 Un lider nazist, cautat pentru crime de razboi, se plimba linistit la EURO 2008, la brat cu nevasta (2166 afisari)
 Grecia, un nou cal troian rusesc in UE (2144 afisari)
 Un stomatolog italian cerea servicii sexuale in schimbul celor medicale  (1962 afisari)
 Comisia Europeana vrea sa platim si apelurile primite (1701 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00864 sec.