Ziua Logo
  Nr. 4244 de joi, 29 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Munca pe canicula
Inspectia Muncii atrage atentia angajatorilor ca in conditii de temperaturi extreme, acestia sunt obligati sa ia masuri minimale pentru mentinerea starii de sanatate a salariatilor. Pentru cei care lucreaza in aer liber trebuie redusa intensitatea si ritmul activitatilor fizice, trebuie alternat efortul dinamic cu cel static, precum si perioadele de lucru cu perioadele de repaus in locuri umbrite. De asemenea, angajatorii sunt obligati sa asigure ventilatia la locurile de munca pentru angajatii care lucreaza in spatii inchise. (C.S.)
Final de subventie
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a facut, ieri, ultima plata catre furnizorii de materii si materiale in contul bonurilor valorice acordate ca subventie pentru infiintarea culturilor din toamna 2007, informeaza un comunicat al Ministerului Agriculturii. In total s-au decontat bonuri valorice de 1,373 miliarde de lei, pentru 389.032 de cereri, ce au totalizat peste 2,9 milioane ha de teren. (L.M.)
Olimpici "petrolisti"
Reprezentantii Petrom si ai sindicatului companiei, FSLI Petrom, au premiat, ieri, 81 de tineri olimpici, in cadrul Programului destinat Olimpicilor Nationali si Internationali initiat de FSLI Petrom. Aceasta a fost cea de-a 21-a editie a manifestarii, care se organizeaza de doua ori pe an. La aceasta editie s-a anun-tat si includerea unei noi categorii "Golden Career", premiu ce se va acorda in luna decembrie absolventilor care, desi nu mai sunt inclusi in Program, au dezvoltat cariere deosebite dupa finalizarea studiilor. (G.M.)
Spectacol "In Memoriam"
Grupul muzical Allegretto si grupul de dans modern As, ambele de la Palatul National al Copiilor vor sustine, maine incepand cu ora 11.00 un spectacol "In Memoriam" la Dragonul Rosu Mega Shop. Grupurile conduse de prof. Adriana Codreanu, Gherasim Chirita, Aura si Madalina Ghica vor participa la acest eveniment organizat in amintirea copiilor chinezi disparuti in urma distrugatorului cutremur care a afectat China. Allegreto va avea un repertoriu compus din cantece in limbile chineza si romana. (C.S.)
 Afisari: 144  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Bac' compromis    10 comentarii
  Varujan Vosganian: "Nu statul scumpeste benzina"    6 comentarii
  Horezu, promovat in UE    
 Top afisari / comentarii 
 Enigma de duminica (1984 afisari)
 Sharon Stone in razboi cu chinezii (1972 afisari)
 Inflatie de case (1888 afisari)
 Medvedev: Urca-te linistit la volan, ai baut cu mine! (1649 afisari)
 Parintele Arsenie: Sindicatele, straine de duhul Bisericii (1524 afisari)
 Autoritatile romane se pregatesc pentru cutremur (2977 afisari)
 Un american sustine ca are imagini cu extraterestri de 1,2 m pe care le va da publicitatii vineri (2899 afisari)
 Dior si-a retras reclamele din China in urma scandalului provocat de Sharon Stone (2629 afisari)
 Sotia unui politist a provocat un accident mortal si a fugit de la locul faptei (2235 afisari)
 Gorbaciov: "Este posibil sa asistam la inceputul unui nou razboi rece" (2219 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01742 sec.