Ziua Logo
  Nr. 4244 de joi, 29 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
Mircea Neagu a fost numit Managing Director al Ness Romania
Ness Technologies, Inc. (NASDAQ: NSTC), furnizor global de servicii si solutii IT, a anuntat astazi numirea lui Mircea Neagu in functia de Managing Director la Ness Romania, incepand cu data de 1 Iunie 2008.
Mircea Neagu s-a alaturat echipei Ness Romania cu aproape un an in urma, dupa o cariera de 10 ani pe o pozitie de top management in cadrul HP Romania. El ii succede in aceasta functie lui Iulius Gabriel Mardarasevici.
Gabriel Mardarasevici a detinut functia de Managing Director, inca de la intrarea Ness pe piata din Romania. El a fost si unul din fondatorii fostei Radix Company, achizitionata de Ness in 2005. Gabriel Mardarasevici va ocupa functia de Acting Chairman al Ness Romania, fiind responsabil cu coordonarea si dezvoltarea de noi oportunitati de business la nivel regional, pentru Romania si Europa de Est.
"A fost o onoare pentru mine sa conduc aceasta organizatie remarcabila in ultimii 15 ani si le sunt recunoscator tuturor partenerilor si angajatilor pentru ce am realizat impreuna", a afirmat Gabriel Mardarasevici. "Sunt foarte increzator ca noul Managing Director va continua sa construiasca un viitor extrem de promitator pentru Ness Romania. In ce ma priveste, voi continua sa sprijin cresterea Ness din noua mea pozitie". Misiunea lui Mircea Neagu este, in principal, aceea de a administra operatiunile Ness Romania, de a dezvolta business-ul si de a sprijini cooperarea la nivel global cu Ness Technologies. El a devenit de asemenea membru al echipei de management european al Ness, raportand direct lui Ivan Hru�ka, Presedinte Ness Europa.
"Sunt foarte incantat ca voi putea contribui in continuare la succesul Ness, din noua mea pozitie", a afirmat Mircea Neagu. "Asa cum am spus intotdeauna, Ness Romania are un potential remarcabil pe piata IT din Romania, confirmat de realizarile obtinute in ultimii trei ani de cand face parte din familia Ness, si de implicarea, profesionalismul si motivatia echipei."
Despre Ness Technologies
Ness Technologies (NASDAQ: NSTC) este un furnizor global de servicii si solutii IT create pentru a mari competivitatea si eficienta clientilor. Portofoliul de solutii si servicii Ness consta in dezvoltarea de produse software, inclusiv outsourcing offshore si nearshore; integrare de sisteme, dezvoltarea de aplicatii si consultanta; si distributie de software. Cu 7,800 de angajati, Ness isi desfasoara activitatea internationala in 18 tari are dezvoltate numeroase aliante si parteneriate in intreaga lume.
M.R 
 Afisari: 158  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Enigma de duminica (1984 afisari)
 Sharon Stone in razboi cu chinezii (1972 afisari)
 Inflatie de case (1888 afisari)
 Medvedev: Urca-te linistit la volan, ai baut cu mine! (1649 afisari)
 Parintele Arsenie: Sindicatele, straine de duhul Bisericii (1524 afisari)
 Autoritatile romane se pregatesc pentru cutremur (2977 afisari)
 Un american sustine ca are imagini cu extraterestri de 1,2 m pe care le va da publicitatii vineri (2899 afisari)
 Dior si-a retras reclamele din China in urma scandalului provocat de Sharon Stone (2629 afisari)
 Sotia unui politist a provocat un accident mortal si a fugit de la locul faptei (2235 afisari)
 Gorbaciov: "Este posibil sa asistam la inceputul unui nou razboi rece" (2219 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00918 sec.