Ziua Logo
  Nr. 4199 de miercuri, 2 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
Donatii fara explicatii
Persoanele care finanteaza partide politice si campanii electorale nu vor mai fi obligate sa prezinte si ale documente anexate formularului de donatie, precum declaratia de interese sau acte care sa indice provenienta bunurilor, noteaza Mediafax. Legislatia privind finantarea partidelor obliga donatorii sa anexeze documente din care sa rezulte ca, prin donatie, nu se urmareste "directionarea activitatii beneficiarului", insa Executivul a stabilit ca aceste acte nu sunt necesare pentru verificarea respectarii normelor de profil. (O.B.)
Pasalac PSD
Gheorghe Flutur i-a acuzat ieri pe social-democratii suceveni ca au transformat filiala in "pasalac al Bucurestiului", deoarece nu au fost in stare sa-si creasca lideri locali de valoare si au "importat stranieri". "Sunt stresati si disperati ca vor pierde alegerile", a declarat vicepresedintele pedelist. In replica, pesedistul Marza a spus ca "PSD declara 1 aprillie sarbatoare cu cruce portocalie pentru PDL, pentru ca tot ce declara va fi sortit esecului". (C.A.)
Problema Simota
Alin Simota va candida din partea PNL pentru functia de primar al municipiului Petrosani. Desi nu este membru de partid, finantatorul echipei Jiul a decis sa se inscrie in cursa electorala, dupa ce a iesit bine in sondajele de opinie. Cunoscut ca unul din cei mai bogati oameni din zona, Simota a fost implicat de-a lungul timpului in scandaluri legate de sport, afaceri si minerit. (C.A.)
Prefecti noi
Postul de prefect al judetului Bacau, ramas vacant dupa ce Gabriel Berca a fost numit secretar general al Guvernului, va fi ocupat de Serban Octavian, consilier superior in Primaria Bacau, iar functia de prefect in Alba va fi preluata de Simedru Coriolan, vicepresedintele Consiliului Judetean. Postul de prefect al judetului Alba a ramas vacant recent dupa ce Cosmin Covaciu si-a anuntat demisia pentru a candida la Primaria municipiului Alba Iulia. Conform Mediafax, numirile au fost decise luni prin Hotarare de Guvern. (Mediafax)
 Afisari: 164  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Pus pe fuga    16 comentarii
  Confruntare Preda-Mocanu pentru CJ Buzau    2 comentarii
  CSM se plange de imixtiunea politicului    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Pus pe fuga (3298 afisari)
 Muschii Americii (2819 afisari)
 Putin cenzurat de NATO (2478 afisari)
 Patriarhia demonteaza minciunile Ligii Pro Europa (2476 afisari)
 Pana cand vom nesocoti canoanele? (2326 afisari)
 Faceti cunostinta cu cel mai mare caine din lume (9503 afisari)
 De nerecunoscut: Katie Holmes, tunsa a la Tom Cruise (7691 afisari)
 Primele fotografii cu noul SUV de la Dacia (4088 afisari)
 Fiul lui Horia Moculescu a murit la Berlin (4084 afisari)
 Dita Von Teese, fosta sotie a lui Marilyn Manson, protagonista intr-un film pentru adulti (2688 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00830 sec.