Ziua Logo
  Nr. 4193 de miercuri, 26 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Dosar restituit
Dosarul in care fostul presedinte al Tribunalului Mures, Andreea Ciuca, este acuzata de infractiuni de coruptie va fi retrimis la DNA pentru refacerea urmaririi penale, dupa ce instanta suprema a respins recursul procurorilor declarat impotriva deciziei de restituire a cauzei. Potrivit Mediafax, Andreea Ciuca a sustinut ca procurorii nu i-au dat dreptul la aparare in timpul cercetarilor in acest caz. (A.G.)
Audiat ca martor
Fostul ministru al Justitiei Rodica Stanoiu a fost audiat ieri de instanta Tribunalului Bucuresti in calitate de martor in procesul in care medicul Serban Bradisteanu este judecat pentru infractiuni de coruptie in legatura cu licitatii pentru aparatura medicala destinata spitalelor-penitenciar.
Stanoiu a declarat ca nu a facut altceva decat sa preia o cerere mai veche de dotare a spitalelor din reteaua penitenciara, intrucat acestea trebuiau dotate, dar si pentru ca exista o presiune externa din partea Consiliului Europei. Potrivit Mediafax, Stanoiu a spus ca toti cei implicati in procedura de licitatie, precum si beneficiarii tehnologiei medicale s-au aratat multumiti, neexistand nici o plangere in legatura cu aparatura achizitionata.(B.C.G.)
Noi structuri ale MIRA
Senatul universitar al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" a decis infiintarea Colegiului National pentru Afaceri Interne si a unei Facultati de Ordine Publica, urmand ca propunerea sa fie trimisa spre avizare conducerii Ministerului Internelor. Potrivit Mediafax, ministrul Internelor a propus saptamana trecuta infiintarea Colegiului National de Afaceri Interne, structura care ar urma sa functioneze pe aceleasi principii ca si institutiile similare din cadrul SRI si al Ministerului Apararii.(B.C.G.)
Alerta cu bomba
Un barbat din Constanta, internat la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, a sunat ieri din incinta unitatii medicale, la serviciul 112, anuntand amplasarea unei bombe la Palatul Parlamentului. Politistii au reusit identificarea barbatului in cauza. Florin I. (45 de ani), din Medgidia, a recunoscut ca a alarmat autoritatile anuntand amplasarea
bombei. (B.C.G.)
 Afisari: 203  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Mircea Sandu la DNA    1 comentariu
  Detectivul Muresan    
  SRI se restructureaza    2 comentarii
  Eleva arsa cu tigara si tunsa cu forta    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Donatorul de organe s-a trezit din coma (3510 afisari)
 Ungurimea, tiganimea si romanimea in fata Marii Uniri (2663 afisari)
 Procurorii delatori (2062 afisari)
 Pestele de la cap se-mpute (1814 afisari)
 Ce va spune Putin la Bucuresti (1653 afisari)
 Un barbat este gravid in cinci luni (7310 afisari)
 Priscilla Presley recunoaste: Am fost victima unui medic care m-a macelarit (4667 afisari)
 "Sclava" din Bulgaria, obligata sa inoate intre pesti pirania (3349 afisari)
 Un imens bloc de gheata se desprinde de Antarctica  (2242 afisari)
 Barbatii cheltuiesc averi pe liposuctii, epilare cu laser, implant de par sau lifting facial (1932 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00832 sec.