Ziua Logo
  Nr. 4159 de vineri, 15 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
CSM isi socoteste colaboratorii
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a informat ieri ca, din totalul de 1145 de decizii ale CNSAS privind magistratii, in doar trei cazuri s-a retinut colaborarea cu fosta Securitate. Potrivit unui comunicat CSM, cele trei decizii vizeaza doi judecatori si un procuror, una singura dintre hotarari fiind definitiva. CSM a precizat ca procurorul care a primit decizia definitiva nu detine o functie de conducere. In plus, din totalul deciziilor, doar 166 vizeaza judecatori si procurori cu functii de conducere la instante si parchete, arata CSM. Comunicatul Consiliului survine apelului public formulat de organizatii ale societatii civile de a fi verificati membrii CSM, magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie si persoanele cu functii de conducere din cadrul instantelor si parchetelor de pe langa acestea, sub aspectul colaborarii cu securitatea ca politie politica. (R.I.P.)
Incaierare PD-L - PNL
Patronul unui bar din Craiova a afirmat ca mai multi membri ai organizatiilor de tineret ale PDL si PNL s-au batut in localul sau, pe care l-au devastat. Politistii care au intervenit miercuri noaptea pentru aplanarea unui conflict in acel bar spun ca nu stiu ca tinerii sa fie membri de partid. Patronul restaurantului Bistro Park, Radu Logofatu, a declarat ieri, potrivit Mediafax, ca in timpul scandalului au fost distruse mai multe mese, scaune si zidul din rigips si au fost sparte pahare. El spune ca restaurantul a fost inchiriat de tinerii de la PDL pentru a serba Ziua Indragostitilor. "Din cate am inteles, restaurantul a fost inchiriat organizatiei de tineret a PDL si ca tinerii s-ar fi batut cu cei de la PNL. S-au intalnit si s-au batut. Nu as putea sa estimez pagubele, dar oricum cel care va plati este cel caruia i l-am inchiriat. Eu i l-am dat pe contract si el va trebui sa mi-l predea la fel cum i l-am dat", a mai spus Logofatu. (R.I.P.)
Proiectele lui Gusa
Realizarea Academiei de tenis "Ilie Nastase" si a Academiei de gimnastica "Nadia Comaneci" sunt proiectele prin care liderul PIN, Cozmin Gusa, spera sa castige Primaria Capitalei. El a subliniat ca cele doua academii nu ar fi numai "aducatoare de prestigiu", ci si "aducatoare de bani pentru comunitate". "Am vazut ce a patit Ilie Nastase, cu care sunt prieten bun. Unul dintre proiectele mele importante este legat de realizarea Academiei de tenis Ilie Nastase, pentru care Primaria Generala condusa de mine va concesiona un teren din Bucuresti", a declarat Gusa. Deputatul a anuntat ca, in cel mult doua saptamani, va prezenta un proiect legat de cele doua institutii, pe care planuieste sa le finalizeze in primul mandat de primar. "Vor fi mii de oameni interesati sa vina la aceste doua academii", a completat Gusa. Intrebat daca va fi sustinut in campanie de cei doi mari sportivi, conditionat de realizarea celor doua proiecte, el a subliniat ca Nastase si Comaneci nu ii vor fi "agenti electorali". (R.I.P.)
 Afisari: 172  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Disputa electorala   de bbbb
A r h i v a
  Videanu nu mai vrea    4 comentarii
  PSD si PD-L dezinteresate de CNSAS    
  Boagiu critica Consiliul pentru afaceri europene    
  Control parlamentar in farmacii    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Kosovo si purificarea etnica din Romania anului 2008 (3228 afisari)
 Premierul Daniel (2804 afisari)
 Spaniolii au decimat mafia romaneasca (2325 afisari)
 Avioanele strategice ale Romaniei sunt pe butuci (1733 afisari)
 Badri - o crima perfecta? (1676 afisari)
 A inviat la propria inmormantare (3012 afisari)
 A vrut sa faca sex de Valentine's Day, dar a fost refuzata de 700 de barbati (2448 afisari)
 Bucurestii, port la Marea Neagra (1517 afisari)
 Moartea temporara, senzatia suprema (1313 afisari)
 Si-a facut expozitie din cadavrele unor prizonieri chinezi executati (1309 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00896 sec.