Ziua Logo
  Nr. 4118 de sambata, 22 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Olimpicii Petrom
Un numar de 113 tineri olimpici care au castigat premiul I, II si III la olimpiade nationale si internationale au fost premiati de Petrom si Federatia Sindicatelor Libere si Independente (FSLI) Petrom, in editia de premiere cu numarul 20. Mariana Gheorghe, CEO Petrom si Liviu Luca, presedintele FSLI Petrom au acordat diplome de merit, premii in bani si o tabara gratuita pentru laureatii nationali si internationali pe anul 2007. In cadrul aceleiasi manifestatii au fost recompensati tinerii din "Top 10 performante de top", dintre care sase tineri studiaza si profeseaza in centre universitare de varf ale lumii (Harvard, Columbia, Rutgers, Economics School of London etc.), iar patru sunt dublii campioni mondiali la karate. In ultimii 10 ani, in cadrul "Programului Olimpicilor Petrom" initiat de FSLI Petrom, peste 1500 de copii si tineri performeri in sport, arta, literatura, informatica, chimie, fizica, educatie civica, limbi straine au fost rasplatiti financiar pentru afirmare in cadrul unor concursuri recunoscute la nivel national si international. De asemenea, olimpicii care au dovedit constanta in performanta au fost sustinuti prin burse lunare de studiu. (G.M.)
Scrisori pentru Mos Craciun
Pentru al patrulea an consecutiv, Coca-Cola Romania si-a propus sa reinvie Povestea Craciunului in sufletele celor mici si ale celor mari. Dupa aprinderea luminilor din bradul amplasat in fata Operei Nationale Bucuresti, cel de-al doilea moment magic l-au constituit reprezentatiile de joi si vineri ale spectacolului "Scrisori pentru Mos Craciun". Elfi, zane si papusi au adus, alatori de Mos, Povestea Craciunului sub privirile si in sufletele spectatorilor � prin cantec, dans si joc actoricesc. La final, toti copiii prezenti au primit cadouri, dar au adus si ei cate o jucarie care va fi daruita copiilor din Orfelinate. Fondurile din vanzarea biletelor la spectacol vor fi donate integral Centrului de Recuperare Neuromotorie "Marin Pazon" din Bucuresti. (M.S.)
BGS cu ajutoare de Craciun
Un grup de 30 de salvatori ai BGS Divizia Dezastre (ONG, membru al BGS Grup) au initiat o expeditie de ajutorare a oamenilor saraci din comuna Motoseni, jud. Bacau. Imbarcati in 21 de masini de teren, echipate special pentru un drum lung, anevoios si inzapezit, membrii echipajului au pornit inca de miercuri pentru a ajunge joi la destinatie. Descarcarea tonelor de alimente s-a facut la biserica, iar echipajul a transportat hrana la gospodariile izolate. Casele din satele comunei sunt saracacioase, oamenii prost imbracati, iar copiii n-au mancat in viata lor dulciuri pe saturate. Bucuria a fost pe masura surprizei.
"Noi ne-am indeplinit misiunea, dar am ramas impresionati de saracia din acele sate. E greu sa vezi copii aproape flamanzi si imbracati in zdrente, batrani bolnavi si fara posibilitati, adulti care muncesc cum pot si pe unde apuca. BGS va continua astfel de actiuni si cu alte ocazii", ne-a declarat Bogdan Oprea, coordonatorul expeditiei si presedintele BGS. (M.S.)
A r h i v a
  Se dau primele de vacanta restante    
  Prietenii copiilor hipoacuzici    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Dosarele pierdute ale revolutiei: teroristii de la "Romarta" (5685 afisari)
 Coppola: Mancarea romaneasca nu e buna (2673 afisari)
 Hashim Thaci: ascensiunea unui terorist in Kosovo (2545 afisari)
 Realitatea Media s-a retras din Clubul Roman de Presa (1774 afisari)
 O noua mazilire nationala (1773 afisari)
 Rusia isi trimite in misiune cel mai nou submarin (1701 afisari)
 Will Smith crede ca Hitler a fost un om bun (1184 afisari)
 Gigi Becali: Hagi colaboreaza cu serviciile de informatii (1078 afisari)
 J. Edgar Hoover planuia arestarea a 12.000 de americani  (890 afisari)
 "Brad de Craciun", din oameni (751 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01743 sec.