Ziua Logo
  Nr. 4112 de sambata, 15 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
31 decembrie, zi nebancara
Ziua de 31 decembrie a fost stabilita ca zi nebancara, potrivit unei norme publicate, ieri, de BNR, institutiile de credit avand obligatia sa incadreze instrumentele de plata de debit primite in compensare pana la 28 decembrie. Instrumentele de plata de debit care nu au putut fi incadrate in circuite vor fi compensate si, respectiv, decontate in anul 2008, se spune in norma. Totodata, instrumentele de plata de debit care intrunesc elementele necesare pentru amanarea la plata in ziua introducerii lor scriptice in sedinta de compensare din data de 27 decembrie vor fi amanate la plata de catre institutia de credit platitoare doar o singura zi. Instrumentele de plata de debit care intrunesc elementele necesare pentru amanarea la plata in ziua introducerii lor scriptice in sedinta de compensare din data de 28 decembrie nu mai pot fi amanate la plata de catre institutia de credit platitoare, urmand sa fie refuzate. (G.M.)
Targ de Craciun
"La vremuri noi, petrecem tot ca la noi; De la Craciun la Sant Ion, in Parcul Kiseleff", este sloganul sub care se desfasoara Targul de Craciun organizat de Primaria Sectorului 1 in Parcul Kiseleff. Targul are la baza conceptul "gastromuzic", care presupune imbinarea bucatariei traditionale cu evenimentele artistice. Targul de Craciun (14.12 - 07-01) se va desfasura pe mai multe sectiuni: Festivalul Ciocolatei Calde, Festivalul Ceaiului Cald, Festivalul Multiculturalitatii si Festivalul Portretelor. (C.S.)
Premiile Acad. Marin Voiculescu
In prezenta a numerosi invitati de marca, prof. dr. Mihai Voiculescu, secondat de Andreea Raicu si prof. Radu Varia, a decernat miercuri, la Hotel Intercontinental, premiile Fundatiei Academician Marin Voiculescu pentru anul 2007, cu sprijinul mai multor sponsori generosi intre care s-a aflat si Rompetrol. Premiul pentru contributia in domeniul explorarilor imagistice a fost acordat prof dr Petru Mircea si prof dr Radu Badea de la UMF "Iuliu Hatieganu" Cluj, de premiul pentru introducerea si dezvoltarea microscopiei electronice in Romania a beneficiat dr Eugen Mandache de la Institutul National "Victor Babes", premiul pentru promovarea unor noi metode terapeutice in bolile ficatului si pancreasului, dr Simona Dima, de la Institutul Clinic Fundeni si premiile acordate tinerilor medici care s-au distins in activitatea profesionala au fost decernate dr Simona Ionaitescu si Monica Ecobici de la Institutul Clinic Fundeni si dr Andreea Radasan, studenta la UMF "Carol Davila". (A.M.)
 Afisari: 106  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Ultima teza    
  Patinoar in Parcul IOR    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Misterul rachetelor nucleare "pierdute" de SUA (3215 afisari)
 Vanzarea evreilor nu a inceput pe vremea lui Ceausescu (3209 afisari)
 Avarie externa (2971 afisari)
 Viata revine la Cernobal (2561 afisari)
 Kosovo, consecintele razboiului (2413 afisari)
 A murit Mihai Pelin (1710 afisari)
 Si politistii plang... (907 afisari)
 Cel mai periculos "capo" din Napoli a fost arestat (763 afisari)
 Stefan Banica este tata pentru a doua oara (754 afisari)
 Premierul polonez considera "inacceptabile" declaratiile Rusiei privind scutul antiracheta (646 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02033 sec.