Ziua Logo
  Nr. 4080 de miercuri, 7 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Doru Giugula a turnat la Securitate
Prim-vicepresedintele Comisiei Nationale de Arbitraj si Integritate Morala a PSD, Doru Giugula, a primit decizia de politie politica, conform unor surse din interiorul CNSAS. Fostul consilier PSD contraataca si il acuza pe Mircea Dinescu ca se razbuna pe el pentru ca a ajutat o familie sa-si recupereze crama de la membrul CNSAS.
Dinescu acuzat ca se razbuna
"Decizia este o razbunare a lui Dinescu, pe care saptamana asta il evacuez dintr-o crama. Sunt avocat intr-un proces pierdut de Mircea Dinescu si de aceea am primit acest verdict. Cer public sa mi se publice tot dosarul. Nu am facut politie politica", ne-a declarat Doru Giugula. El a recunoscut ca a fost ofiter USLA inainte de Revolutie, dar ca aceasta structura a fost scoasa de sub incidenta articolului privind politia politica. Mai mult el ne-a spus ca exista stenograme ale Consiliului General al Municipiului Bucuresti in care fostul primar, Traian Basescu, ii spunea ca este militian, iar consilierul PSD ii raspundea ca a fost ofiter de Securitate. "Cristian Radulescu, liderul grupului PD din Camera Deputatilor, a fost informator USLA inainte de 1989, dar CNSAS a stabilit ca nu a facut politie politica. Nu inteleg cum informatorii nu au facut politie politica, dar au facut ofiterii", ne-a spus fostul consilier PSD.
Verdict normal
Mircea Dinescu ne-a precizat ca verdictul dat in cazul lui Doru Giugula este unul normal, deoarece orice ofiter care este gasit intr-un dosar de urmarire informativa primeste automat verdict de politie politica. "Nu este vorba de nici o razbunare personala", ne-a declarat Dinescu. Membrul CNSAS a fost acuzat de Giugula ca a influentat luarea acestui verdict pentru ca a pierdut procesul cu mostenitorii conacului-crama de la Galicea Mare.
Dinescu este obligat conform deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa evacueze proprietatea in cursul acestei saptamani. (C. ANDREI)
 Afisari: 754  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 3 Afiseaza toate comentariile  
Ne mai mira oare ceva?   de Anamaria
Omul potrivit, la locul potrivit   de Mache
Viermii   de FB
A r h i v a
  Incaierare referendum - europarlamentare    5 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 CIA si extraterestrii (4444 afisari)
 Teroarea Rosie, la 90 de ani (2605 afisari)
 SIE nu stie (2125 afisari)
 Romania domnului Cioroianu (2097 afisari)
 Iuscenko a inspectat insula Serpilor si canalul Bastroe (1877 afisari)
 Voronin recunoaste ca Moldova este a lui Stefan cel Mare (453 afisari)
 Romanca agresata la Milano (366 afisari)
 Caini vii aruncati intr-o groapa plina cu lesuri (349 afisari)
 SUA nu mai tin cont de Rusia in privinta scutului antiracheta (321 afisari)
 Viktor Iuscenko si-a tras insula (319 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00947 sec.