Ziua Logo
  Nr. 4080 de miercuri, 7 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Amenzi mari pentru scandalagii
Comitetul de Urgenta al FRF a anuntat amenzi intre 10.000 si 20.000 RON pentru oficialii care fac declaratii despre arbitraje. Dumitru Dragomir, membru in respectivul for, a afirmat ieri ca nu a fost informat cu privire la aceasta decizie.
FRF a anuntat ieri printr-un comunicat ca a decis sa sanctioneze drastic declaratiile oficialilor din fotbal legate de delegarea, prestatia sau valoarea arbitrilor atat inainte, cat si dupa meciuri, cu amenzi care, in Liga intai vor fi intre 10.000 si 20.000 de RON. Cei mai afectati de aceasta hotarare s-au declarat antrenorii.
"Ei probabil cred ca suntem platiti cu milioane de dolari. Lasand gluma la o parte, cred ca aceste decizii sunt luate de oameni care nu traiesc fenomenul, care nu il inteleg. In tensiunea unui meci poti spune unele cuvinte deplasate, nu suntem roboti. Sunt de acord ca cei care sunt vehementi, care acuza arbitrii inaintea meciurilor sa fie intr-un fel penalizati. Cred ca singura solutie este sa ne punem leucoplast la gura cand intram pe teren", a comentat Petre Grigoras, antrenorul Otelului. Totusi, se pare ca decizia de completare a Regulamentului Disciplinar a fost luata fara stiinta tuturor membrilor Comitetului de Urgenta. "Nu m-a anuntat nimeni. Nu m-a anuntat nimeni ca trebuie sa fiu si eu acolo si erau obligati sa ma anunte. Nu m-a invitat nimeni, nu stiu nimic, acum va aud pe dumneavoastra ca a fost Comitet de Urgenta. Chiar va rog sa specificati asta, ca pe mine nu m-a intrebat nimeni, nu m-a sunat nimeni si nu m-a invitat la aceasta discutie. Poate a fost Abrudan de la Cluj, intrebati-l pe el", a declarat ieri Dumitru Dragomir pentru Mediafax. Patritiu Abrudan, vicepresedintele FRF, apreciaza insa ca hotararea are suport regulamentar, fiindca a fost luata de doi dintre cei trei membri ai Comitetului de Urgenta.
"Eu am vorbit cu presedintele (n.r. Mircea Sandu, seful FRF). Noi suntem trei in Comitetul de Urgenta, eu, presedintele FRF si presedintele Ligii, dar eu am vorbit mai mult cu presedintele. Noi ne-am referit la ce s-a intamplat in ultimele etape si ii priveste pe toti oficialii care sunt imputerniciti de catre cluburi in relatia cu federatia sau alte cluburi. Eu comunicatul nu il am in fata, s-ar putea sa se fi omis ceva, dar despre asta era vorba. A fost o completare. Eu asa am inteles ieri din discutie, ca nu au fost eliminati ceilalti, finantatori sau presedinti. Nu se poate pentru ca declaratiile finantatorilor sunt cele mai rele. Asta a fost discutia pe care am avut-o ieri telefonic cu presedintele, pentru ca va dati seama ca eu sunt la Cluj si dansul la Bucuresti. Telefonic am discutat toate punctele de pe ordinea de zi, pentru ca asa facem mereu. Dupa ce le vad pe fax le semnez si le trimit inapoi. Asa am procedat si acum", a explicat Patritiu Abrudan. (B.G.)
Alte articole
  Vina fara vinovati    (Sport, 2009-03-18)
  Dragomir: "Campionat supercorect!"    (Sport, 2008-05-13)
  Dragomir: "Piturca vrea la Nationala!"    (Sport, 2007-10-20)
  Ciocu' mic si joc de glezne: Un miliard de lei amenda pentru fiecare declaratie iresponsabila a sefilor din fotbal    (2008-09-22 19:51)
 Afisari: 126  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Bogdan Dinu: "Suntem nevinovati!"    4 comentarii
  Asalt olimpic la Gabrovo    
  Steaua s-a resemnat    
  LIGA CAMPIONILOR - ETAPA A 3-A    
  STEAUA - FC SEVILLA 0-2    
 Top afisari / comentarii 
 CIA si extraterestrii (4444 afisari)
 Teroarea Rosie, la 90 de ani (2605 afisari)
 SIE nu stie (2125 afisari)
 Romania domnului Cioroianu (2097 afisari)
 Iuscenko a inspectat insula Serpilor si canalul Bastroe (1877 afisari)
 Voronin recunoaste ca Moldova este a lui Stefan cel Mare (453 afisari)
 Romanca agresata la Milano (366 afisari)
 Caini vii aruncati intr-o groapa plina cu lesuri (349 afisari)
 SUA nu mai tin cont de Rusia in privinta scutului antiracheta (321 afisari)
 Viktor Iuscenko si-a tras insula (319 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01136 sec.