Ziua Logo
  Nr. 4069 de joi, 25 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Cu vitelul la minister
Crescatorii de taurine si-au terminat, ieri, prima etapa a protestelor lor, la inchiderea editiei fiind in plina desfasurare negocierile dintre ministrul Agriculturii, Dacian Ciolos, si reprezentantii vacarilor. Ieri a fost cea de a treia zi de proteste, cand crescatorii de animale, pe langa lapte, piei de vaca si balegar, au adus si un dar pentru ministrul Agriculturii, un vitelus, pentru a putea constata singur cat de greu se cresc animalele. Precedentele intalniri intre protestatari si reprezentantii ministerului s-au incheiat fara nici un rezultat, in lipsa ministrului. Crescatorii vor subventii de 600 de lei/cap pentru ferme peste 3 vaci si de 150 de lei/cap pentru gospodarii cu 1-2 vaci (n.r. - potrivit legislatiei actuale nu se acorda subventii pentru 1-2 vaci). Ministerul a sustinut ca nu poate depasi plafonul de 170 milioane de euro convenit cu UE, recomandand sindicatelor sa faca presiuni la Bruxelles daca vor sa obtina un sprijin mai mare. In replica, sindicatele au acuzat reprezentantii Ministerului Agriculturii ca nu sunt in stare sa apere interesele agricultorilor la Bruxelles, dovedind "incompetenta totala pe aceasta linie". (L.M.)
Metaloterapia in actualitate
Worldmaker Orizont Romania, in colaborare cu Gafitex Trading Italia, au anuntat ieri, lansarea in Romania a noilor colectii Texenergy. Tesatura, brevetata la nivel mondial, utilizeaza o stiinta straveche - metaloterapia - folosind proprietatile terapeutice ale cuprului, zincului si siliciului. Aceste produse sunt alcatuite din straturi de cupru, zinc si siliciu intretesute de micro-fibre fine. Fiecare dintre aceste metale are o influenta pozitiva asupra organismului si impreuna ajuta la crearea unui curent electric slab, stimuland micro-circulatia si alte schimbari biologice importante. Potrivit producatorilor, o asemenea electrostimulare ajuta la eliminarea durerii, reducerea inflamatiilor si chiar la diminuarea celulitei. De asemenea, sporeste micro-circulatia prin drenajul lichidelor si are proprietati antibacteriene. Gama acestor produse include: pantaloni, sal cu suport dorsal, centuri lombare, manusi etc. si este disponibila in farmacii, cluburi sportive si centre de medicina a muncii. (C.S.)
Un mare suflet de medic merge la Dumnezeu
Cu durere in suflet va anuntam plecarea dintre noi a iubitei noastre sotii si mame DR. CHIRILA MARIA, suflet mare, medic daruit, plina de dragoste pana la jertfelnicie.
Ceremonia religioasa se va oficia vineri, 26 octombrie 2007, ora 14.00, in ctitoria sa, Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil a Centrului Medical Naturalia, str. Erou Mircea Marinescu nr. 8, Voluntari, jud. Ilfov.
Dumnezeu sa o ierte
si sa o odihneasca in pace!
 Afisari: 225  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Prima zapada, in decembrie    1 comentariu
  Vrancea la apa    
 Top afisari / comentarii 
 Falimentul selectionerului Gigi (3506 afisari)
 Un baptist orthodox (3314 afisari)
 Misterul mortii lui Edgar Allan Poe (2855 afisari)
 Constitutia, hartia igienica a presedintelui tarii (2787 afisari)
 Azi e Ziua Regelui (2581 afisari)
 George Bush avertizeaza: Romania, in raza rachetelor iraniene (648 afisari)
 Isteria Elodia: Inarmat, a intrat la un procuror sustinand ca are probe despre caz (465 afisari)
 Surprize, surprize: Basescu s-a dus la lansarea candidatilor PSD pentru euroalegeri (436 afisari)
 AC Milan - Sahtior 4-1 (315 afisari)
 Martirii nasaudeni din secolul al XVIII-lea vor fi canonizati (279 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00877 sec.