Ziua Logo
  Nr. 4059 de sambata, 13 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Clubul Presei din Turism
Jurnalistii care abordeaza subiecte legate de turism au, incepand din aceasta saptamana, o asociatie profesionala care ii va sprijini in demersurile lor de a prezenta cat mai corect problematica acestui domeniu. Astfel, peste 40 de jurnalisti au adoptat, in aceasta saptamana, actul constitutiv si statutul Clubului Presei de Turism din Romania. Printre obiectivele asociatiei se numara imbunatatirea calitatii procesului de promovare a turismului de catre jurnalisti si comunicarea deschisa cu factorii responsabili din acest domeniu, realizarea unui dialog permanent intre mediul profesional, mediul de promovare a turismului si societatea civila, promovarea performantelor profesionale ale jurnalistilor, pe plan national si international etc. "Vom dovedi ca exista un statut al jurnalistului de turism si credem in puterea jurnalistului de turism de a promova, de a sesiza anumite probleme si chiar de a contribui la crearea unei imagini pozitive a Romaniei si de a informa corect potentialii turisti", ne-a declarat presedintele Clubului Presei de Turism, Traian Badulescu. Alaturi de presedinte au fost alesi in functiile de vicepresedinti Marian Constantinescu (redactor-sef Traveller Magazin), Corina Scarlat (redactor Ziua), Victor Radulescu (director Saptamana Turistica), Mihai Miculescu (director firma de productie TV "Media Ranger", realizatorul emisiunii "Destinatii la cheie" - B1TV). (C.M.)
Vacanta la tara
ANTREC Brasov a decis prelungirea programului special Vacanta la Tara pana in data de 01 noiembrie 2007. In data de 01.09.2007 a avut loc lansarea celei de-a X-a editii a Programului Special "Vacanta la tara" program care in anii precedenti s-a bucurat de un real succes. Programul se desfasoara in perioada 01 septembrie - 01 noiembrie 2007, in localitatile Bran, Moeciu, Poiana Marului, Rasnov. Contravaloarea pachetului de servicii este de 135 lei/persoana la categoria 2 flori si 170 lei/persoana la categoria 3 flori cuprinde 5 nopti de cazare. (C.S.)
Noi inovatii foto
Panasonic a inaugurat o noua era in fotografia digitala prin includerea sistemelor Intelligent Image Stabilization, MEGA O.I.S. (stabilizator optic de imagine) si Intelligent ISO Control in toate camerele Lumix, pentru a contracara tremurul mainii si a preveni neclaritatea cauzata de miscare. Sirul inovatiilor nu s-a oprit aici, nivelul tehnologic ridicat si atentia pentru detalii regasindu-se in noile aparate digitale foto lansate in aceasta toamna: L10, DMC-FZ18, DMC FX-100, DMC-FX55, DMC-FX33, LS65. Alta noutate absoluta este data de noul model de Intelligent Auto - sistem prin care se urmareste atat frumusetea imaginii, cat si usurinta in utilizare. Acest mod ofera suplimentar functiile Intelligent Scene Selector (alege automat modul scena potrivit subiectului de fotografiat), Face Detection (ajuta camera sa recunoasca fata umana si sa focalizeze pe aceasta, alegand si expunerea automata potrivita) si Continuous AF (care permite camerei sa pastreze subiectul focalizat chiar si fara a fi apasat pe jumatatea decansatorului, pentru a obtine cele mai bune rezultate). (C.P.)
 Afisari: 122  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  PD stapan pe Capitala    1 comentariu
  "Rascoala" lui Ontanu    4 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Noul Ku Klux Klan (4384 afisari)
 Boierii Europei (2555 afisari)
 Crima de la Nisa, rezolvata dupa 30 de ani (2384 afisari)
 Doua muste in ciorba (2170 afisari)
 Conducatorul pe care il meritam? (2113 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00930 sec.