Ziua Logo
  Nr. 4059 de sambata, 13 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
Angajatorii, mentori on-line pentru tineri
-- O serie de manageri de succes din Romania vor indruma tinerii in privinta carierei, prin intermediul Internetului, pe adresa www.mentorship.ro, in cadrul unui program lansat de organizatia "Oricum", anunta Ministerul Educatiei.
Mentorii - reprezentand potentiali angajatori ai tinerilor absolventi - sunt profesionisti care lucreaza in companii si organizatii romanesti, dar si multinationale, din domenii precum publicitate, marketing, relatii publice, media.
Pentru a beneficia de sfaturile mentorilor, tinerii trebuie sa isi creeze un cont pe site si sa se inscrie pentru una din clasele lunare de mentorat. Fiecare mentor va putea sfatui 10 tineri. Programul mai pune la dispozitia tinerilor si articole scrise de mentori, forumuri, dezbateri. Dezvoltarea ulterioara a programului va include organizarea "Mentorship Live", o serie de conferinte a caror tema este cariera si care vor avea loc in mai multe centre universitare din tara. De asemenea, vor fi adaugate noi domenii de interes, precum juridic, bancar, retail sau teatru. Unul dintre beneficiile programului este acela ca toate companiile care sprijina programul vor oferi sansa celor mai activi tineri sa aplice pentru stagii de practica. Cei care vor sa faca parte din programul on-line se pot inscrie pana pe 26 octombrie pentru sesiunea urmatoare de men-torat.
Magda SEVERIN 
 Afisari: 193  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
O serie de traficanti de mana de lucru   de Spargel
A r h i v a
  Formatori de presa    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Noul Ku Klux Klan (4384 afisari)
 Boierii Europei (2555 afisari)
 Crima de la Nisa, rezolvata dupa 30 de ani (2384 afisari)
 Doua muste in ciorba (2170 afisari)
 Conducatorul pe care il meritam? (2113 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00806 sec.