Ziua Logo
  Nr. 4047 de sambata, 29 septembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
Stiri pe scurt
Luni, ultimul impozit
Contribuabilii mai au la dispozitie ziua de luni pentru plata fara penalizari a impozitului pentru case, terenuri si mijloace de transport, datorate bugetelor locale pentru acest an, conform Codului Fiscal. Dupa aceasta data, statul percepe o penalizare de 0,1% pentru fiecare zi de intarziere. Incepand din acest an, impozitul pe cladiri se plateste anual, in doua rate egale, pana la 31 martie, respectiv 30 septembrie inclusiv, fata de patru rate, cum a fost pana in prezent. Intrucat 30 septembrie este nelucratoare, contribuabilii care datoreaza impozite locale pot achita sumele datorate pentru a doua rata, inclusiv pana la 1 octombrie. (M.S.)
Cincinalul Kids Fashion Day
A V-a editie a Festivalului de Moda pentru copii Kids Fashion Day a avut loc joi la Teatrul Ion Creanga. Evenimentul, sponsorizat de Dacia, este deja o traditie. Tema din acest an a festivalului, organizat de "Light & Gabriel Media", a fost "Integrarea europeana", asa ca fiecare firma si-a prezentat colectia pe ritmuri din diverse tari europene, in coregrafia grupului de dans Phoenix. Manechinele-dansatori, cu varste intre 4 si 10 ani, au prezentat colectiile firmelor: Fabrica de Magie, Crido Kids, Carrefour si Sprint Wear. Ultima colectie a apartinut Ritei Muresan, singurul designer roman care creeaza special pentru copii. Colectia a fost dominata de costume si rochii de seara albe, pentru mici printi si printese. Momente de dans si muzica au oferit cei mai in voga "artisti"- copii: Razvan Gogan (Presedinte pentru O Zi alaturi de Traian Basescu si laureat la Mamaia Copiilor 2006), Andruta Gogan si Adina Iasmin Chis (si ele laureate la Mamaia Copiilor). Toti copiii au primit cadouri, au facut poze cu clovni, au dansat, au aplaudat si s-au distrat pe cinste. (C.S.)
Stomatologie germana in Romania
German Sistem Dent isi inaugureaza luni, 1 octombrie, sediul din Bd. Lacul Tei nr. 29, Sector 2, Bucuresti, asigurand asistenta stomatologica si tratamente de inalta calitate, in cele trei cabinete utilate cu aparatura exclusiv germana. Servicii medicale oferite: stomatologie generala, radiologie dentara, protetica fixa si mobila (toate sistemele de ancorare - telescoape, culise, CEKA ANKER etc.), estetica dentara (VENNEERS, ONLAY/INLAY, ceramica), chirurgie orala parodontologie, implantologie. Program zilnic de luni pana vineri, intre orele 9.00 - 20.00, programari la tel. 031.405.19.98, mobil: 0747.15.15.16. (M.S.)
 Afisari: 211  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Contopist, bratara de aur    
  Delta, in coada de peste    
 Top afisari / comentarii 
 Animalul politic Traian Basescu a mirosit pericolul (4607 afisari)
 Isteric show (3672 afisari)
 Faptele penale ale "eliberatorilor" sovietici (3221 afisari)
 Bucurestiul Zarazei (2795 afisari)
 Comitetul Democratic Evreiesc - o facatura comunista (2438 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00919 sec.