Ziua Logo
  Nr. 4020 de miercuri, 29 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
Medicamentele pentru imbunatatirea vietii sexuale, cele mai promovate in spamuri text
-- Medicamentele pentru imbunatatirea activitatii sexuale reprezinta cel mai promovat subiect in mesajele spam de tip text care au fost expediate in prima jumatate a acestui an la nivel mondial, arata un studiu realizat de compania BitDefender.
In clasamentul celor mai promovate subiecte, la nivel mondial, in mesajele spam de tip text expediate in prima jumatate a acestui an conduc spamurile despre medicamentele pentru imbunatatirea vietii sexuale (42,5%) si sunt urmate de medicamentele pentru slabit (13,8%), ceasurile contrafacute (9,1%) si contractarea unor ipoteci fictive ( 7,4%).
In clasamentul celor mai promovate subiecte, la nivel mondial, in mesajele spam de tip imagine expediate in prima jumatate a acestui an conduc spamurile despre actiunile false la bursa (75%) si sunt urmate de medicamentele pentru imbunatatirea vietii sexuale (8,1%), vanzarea unor bunuri contrafacute (5%) si contractarea unor ipoteci fictive (4%).
Studiul mai arata ca din totalul e-mail-urilor care au fost trimise in prima jumatate a acestui an la nivel mondial intre 70% si 80% au fost mesaje de tip spam si ca un utilizator a primit, in medie, 20 de mesaje spam in fiecare zi.
"Printre tendintele acestui an, am observat ca spam-erii trimit e-mail-uri catre mai putine tinte, introducand mici variatiuni in fiecare e-mail trimis, in speranta ca astfel vor evita cu succes detectarea lor", a declarat seful Laboratorului Antispam BitDefender, Vlad Valceanu. "Pentru ultima parte a anului, ne asteptam la o crestere a numarului de spamuri cu atasament, concomitent cu introducerea unor noi tipuri de atasamente, precum cele in format Flash", a mai spus Vlad Valceanu.
Compania romaneasca BitDefender, parte din grupul Softwin, este lider tehnologic la nivel mondial in securitatea datelor. BitDefender are sucursale in Romania, SUA, Marea Britanie, Germania si Spania.
 Afisari: 341  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Ubisoft: Piata jocurilor video va creste cu 50% in urmatorii patru ani    
 Top afisari / comentarii 
 E-uri anti UE (7392 afisari)
 Adio, dar raman cu tine! (4438 afisari)
 Tranzactia lui Patriciu si grimasa lui Basescu (3596 afisari)
 Cheia care ar fi putut salva Titanicul (2744 afisari)
 Kazahstan si Rumanistan (2303 afisari)
 Invazie de meduze uriase pe litoral (498 afisari)
 Teze unice in locul Testelor nationale pentru admiterea la liceu (381 afisari)
 Transplant cu celule stem, pedepsit cu inchisoarea (254 afisari)
 KazMunaiGaz ar vrea sa preia integral grupul Rompetrol (241 afisari)
 Costumul lui Spider-man ar putea deveni realitate (205 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01903 sec.