Ziua Logo
  Nr. 4017 de sambata, 25 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Scandal pe aviara
-- Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Decebal Traian Remes, a declarat ieri, potrivit Mediafax, ca ministerul pe care il conduce nu are nici un document care sa ateste faptul ca in Romania a existat virusul gripei aviare.
Remes a adaugat ca in aceasta situatie Ministerul Agriculturii asteapta sentinte judecatoresti favorabile tuturor celor care au avut pierderi pentru ca nu poate da despagubiri fara a avea ca si document un buletin de analiza in acest sens. "In Ministerul Agriculturii nu avem o dovada medicala, un buletin de analiza care sa certifice fara tagada existenta gripei aviare. Neavand acest document, nu pot sa trec si sa despagubesc pe cei care au suferit pagube, urmare a actiunilor unor autoritati lacome sa faca pe apa chioara bani frumosi", a spus Remes. Potrivit sursei citate, Ministerul Agriculturii nu se va adresa in instanta pentru a-i trage la raspundere pe cei vinovati de "isteria gripei aviare" din Romania deoarece nu a suferit o paguba, banii pentru masurile luate in acea perioada fiind de la bugetul de stat.
In replica, fostul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur, a prezentat public, ieri, doua buletine de analiza care atesta existenta virusului gripei aviare la probele prelevate de la pasari moarte din Romania. Acesta a catalogat drept o "nerusinare" ipotezele potrivit carora in Romania nu a existat virusul gripei aviare si a spus ca Remes "nu a cautat cat trebuie documentele". (C.P.)
 Afisari: 258  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
DOI DILETANTI AJUNSI MINISTRI   de puicu
A r h i v a
  Ajutor pentru fumator    1 comentariu
  Stiri pe scurt    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Geopolitica, F.D. Roosevelt si Noua Ordine Mondiala (5452 afisari)
 Cele 10 forte care au facut pamantul plat (4317 afisari)
 Conjuratii de la Tescani (3356 afisari)
 80 de bice in piata publica (3169 afisari)
 Chisinaul scoate probe (2671 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00743 sec.