Ziua Logo
  Nr. 4004 de vineri, 10 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Plangere penala
Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania a anuntat ieri ca a depus la Parchetul General o sesizare privindu-l pe fostul ofiter de Securitate, colonelul (r) Gheorghe Enoiu, pe care il acuza ca a condus mai multe anchete brutale, in care a torturat zeci de persoane cercetate. Potrivit reprezentantilor institutului, citati de NewsIn, in timpul cand a fost ofiter activ al Securitatii, Enoiu se face vinovat de cercetare abuziva a unui mare numar de persoane pe o perioada cuprinsa intre 1950-1989, iar faptele sale ar intra in categoria crimelor impotriva umanitatii. (A.G.)
ZIUA si replica
In urma articolului "Paravan pentru Basescu" publicat de ZIUA in editia de ieri am primit din partea Administratiei Prezidentiale un drept la replica. Publicam in continuare, integral, dreptul la replica primit la redactie.
"Referitor la cele afirmate de ziarul dumneavoastra in editia de joi, 9 august 2007, in articolul "Paravan pentru Basescu", Administratia Prezidentiala, in virtutea dreptului la replica si pentru corecta informare a cititorilor, este imputernicita sa faca urmatoarele precizari:
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, respinge afirmatiile aparute in articolul de pe prima pagina a cotidianului ZIUA. Seful statului considera ca acestea sunt pure calomnii, acuzatii orchestrate de grupuri de interese mafiote, care urmaresc denigrarea sa si punerea sub semnul intrebarii a eforturilor Presedintelui in lupta impotriva coruptiei.
Presedintele Basescu precizeaza ca nu este implicat in faptele prezentate de articolul mentionat si nici un alt membru al familiei sale nu are legatura cu licitatia organizata de RAAPPS sau cu ferma Malu Rosu din Gruiu. In acelesi timp, Presedintele ii asigura pe cititorii ziarului, precum si pe toti cetatenii Romaniei ca nu va ceda in fata incercarilor de denigrare a Institutiei Prezidentiale si nu se va lasa intimidat de incercarile de manipulare a opiniei publice, dirijate de diferite grupuri de interese.
 Afisari: 247  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Chestorul Fatuloiu trimis in America    
  Case si spital pentru armata    
  Arestati preventiv    
  Iliescu revoltat    9 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Al IV - lea razboi (6263 afisari)
 Coada Dragonului Rosu (2591 afisari)
 "E absolut esential ca Patriarhul sa nu fie obiect de santaj" (2092 afisari)
 Prea Fericitul Patriarh Teoctist, splendoarea ortodoxiei si rolul Romaniei (1810 afisari)
 Iliescu revoltat (1710 afisari)
 Pentru Olteanu, Basescu e ca Ceausescu (311 afisari)
 Romania nu vrea sa fie "second hand" pentru americani (217 afisari)
 Serbia, dispusa sa renunte la UE in cazul recunoasterii independentei Kosovo (213 afisari)
 Bursele internationale in cadere libera in urma crizei ipotecare din SUA (202 afisari)
 Patriahia il paraste pe Dinescu la CNSAS (190 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00785 sec.