Ziua Logo
  Nr. 4000 de luni, 6 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
Stiri pe scurt
Bulevardele, redeschise in septembrie
Cele 78 de artere principale din Bucuresti aflate in lucru vor fi redeschise traficului pana la inceputul anului scolar, a anuntat, ieri, primarul Capitalei, Adriean Videanu. Potrivit acestuia, lucrarile de reabilitare a 69 de bulevarde vor fi incheiate la data de 1 septembrie, alte noua artere principale urmand sa fie circulabile incepand cu data de 10 septembrie. "Vrem sa terminam strazile care se afla in lucru pana la inceperea anului scolar, astfel incat sa nu cream disconfort parintilor care isi vor duce copiii la scoala", a afirmat primarul Capitalei. Printre strazile care vor fi redeschise traficului sunt bulevardul Iancu de Hunedoara, Soseaua Stefan cel Mare, Calea Mosilor, Ion Ionescu de la Brad si tronsoane din Soseaua Colentina si Soseaua Oltenitei. "Toate aceste artere au fost finalizate inainte de termenul din contract", a mai precizat primarul general. (M.S.)
Rezultate Electrolux
Compania Electrolux Romania a inregistrat vanzari in valoare de 73,6 milioane de euro, in primul semestru 2007, fata de 66,5 milioane euro, in aceeasi perioada a anului trecut, inregistrand o crestere de 12%, au anuntat reprezentanti ai companiei. In primele noua luni din 2006, Electrolux a avut o cifra de afaceri de peste 100 milioane euro.
Electrolux produce aragaze sub licenta Electrolux Suedia. De la preluarea fabricii din Satu Mare, actionarul suedez a investit 27 milioane de euro. In primele luni din 2007 au fost investiti 900.000 de euro, in dezvoltarea de noi tehnologii. Grupul Electrolux este cel mai mare producator din lume de aparatura electrocasnica si de uz profesional, cu vanzari de peste 40 de milioane de produse anual, catre clienti din 150 de tari. (F.B.)
Media Galaxy redeschis
Media Galaxy a redeschis magazinul de electronice si electrocasnice din Bucuresti Mall, prin extinderea suprafetei de vanzare la aproximativ 2200 mp, operatiune care a necesitat investitii de circa 200.000 euro. Noua organizare a spatiului comercial permite expunerea si vanzarea a peste 13.000 produse, cu acces la o gama de marfuri electronice, electrocasnice si echipamente IT&C. Astfel, lunar se ofera peste 1.500 filme in format DVD si primele filme in format Blu-Ray Disc din Romania, precum si circa 2500 albume de muzica disponibile pe CD si 500 albume si inregistrari concerte in format DVD. De asemenea, sunt oferite sute de modele de aparate electrocasnice, echipamente video, precum si camere foto si video. (F.B.)
Vanzari Apemin Tusnad
Compania Apemin Tusnad Harghita a inregistrat in primul semestru al acestui an o cifra de afaceri de circa 19 milioane de lei, in crestere cu 35% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Profitul brut a crescut cu 150% fata de aceeasi perioada a anului 2006, ajungand la peste doua milioane de lei. Compania a finalizat in aceasta vara un proiect de dezvoltare inceput in toamna anului trecut, plan care a fost directionat catre marirea capacitatilor de productie si cresterea capabilitatilor logistice si de distributie. "Investitiile totale incepute anul trecut si finalizate anul acesta se cifreaza la 6,5 milioane de euro. In prezent, dispunem de doua linii de imbuteliere - din 2004, respectiv 2007, realizate la standarde UE", a declarat directorul general Apemin Tusnad, Gyarfas Kurdo. (F.B.)
 Afisari: 177  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Modelul londonez pentru traficul dambovitean    
 Top afisari / comentarii 
 Incompatibilitatea dintre Ortodoxie si Masonerie (9020 afisari)
 Sfantul Sinod: Masoneria, dusman al lui Dumnezeu (8149 afisari)
 Secretul Patriarhului (7449 afisari)
 Ultimele trei zile ale Parintelui Teoctist (6835 afisari)
 Presedintele Basescu, cinism mafiot (4092 afisari)
 Medicul Parintelui Teoctist vorbeste despre cauzele mortii Patriarhului (682 afisari)
 Trupul lui Florian Pittis a fost depus la Teatrul Bulandra (484 afisari)
 Profesoara Corina Vasile este nevinovata (336 afisari)
 PSD vrea multi functionari publici (160 afisari)
 Cod galben in sudul tarii (151 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01311 sec.