Ziua Logo
  Nr. 3949 de joi, 7 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
Romtelecom a lansat un serviciu de gazduire web pentru companii si persoane fizice
-- Romtelecom a lansat un serviciu de gazduire web , disponibil in patru variante, adresat companiilor mici si mijlocii si clientilor persoane fizice, potrivit unui comunicat al companiei, remis, miercuri, agentiei NewsIn.
Serviciul BeOnline furnizeaza sisteme online de stocare de informatii, imagini video sau orice alt tip de continut, accesibile prin intermediul Internetului. Domeniul .ro dorit este obtinut gratuit de client.
"Numarul de conexiuni de banda larga este in crestere accelerata in Romania, Romtelecom adaugand in primele cinci luni ale anului 60 000 de noi clienti pentru serviciile de acces Internet prin ADSL ClickNet. in aceste conditii si interesul pentru continut online este in crestere, desi ratiunile sunt diferite pe categorii de utilizatori: pentru afaceri un site web este o modalitate ieftina si usor accesibila de promovare si prezentare a ofertei companiei, iar pentru clientii persoane fizice devine o noua dimensiune a divertismentului", a declarat directorul Next Generation Business din cadrul Romtelecom, Alexandru Hurdubaie.
BeOnline este disponibil in patru variante, BeOnline Start, BeOnline Plus, BeOnline Standard si BeOnline Advanced, toate cele patru oferind si instrumente de realizare a site-ului dorit de client (site builder). Pentru niciunul dintre cele patru pachete BeOnline nu se percepe taxa de instalare.
Profitul net al Romtelecom a crescut, in primul trimestru, cu 5,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe de o parte sustinut de noile servicii lansate, in vreme ce veniturile au scazut usor cu 0,4%. La 31 martie, serviciile de telefonie fixa ale Romtelecom aveau 3.222.488 de abonati. Actionarul majoritar este grupul elen OTE, cu 54,01% din capitalul social. Restul actiunilor (44,99%) sunt detinute de statul roman, prin Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.
 Afisari: 248  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Trei firme din IT vor sa asiste primariile in accesarea fondurilor europene    
  Amnesty International avertizeaza ca cenzura va afecta internetul    
 Top afisari / comentarii 
 Guvernul absurd (3064 afisari)
 Sotia lui Goga, "Privighetoarea lui Hitler" (2245 afisari)
 Mita la OTV (2219 afisari)
 Cartitele de sub Inter (2060 afisari)
 Rusia il plesneste pe Melescanu (1991 afisari)
 California Dreamin' (nesfarsit) (162 afisari)
 Negocieri, nunti si sfaturi pentru copii (160 afisari)
 Compromis pe schimbarile climaterice (70 afisari)
 Siamezele romance au trecut cu bine de prima operatie (66 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00934 sec.