Ziua Logo
  Nr. 3948 de miercuri, 6 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
Stiri pe scurt
Tango la Diesel
Astazi, in Diesel, va avea loc un spectacol inedit de teatru-dans intitulat "Tango". Plina de simboluri si dinamism, piesa surprinde spectatorii cu dans, cantec si joc actoricesc, deopotriva. Under Theatre este un proiect initiat de Zile si Nopti. (D.C.)
Sacrul in teatru si dans
La Casa de Cultura a Studentilor vor avea loc astazi si maine, la ora 18.00, doua conferinte, organizate de Asociatia Culturala "Noua Acropola", cu titlul "Originea sacra a teatrului", respectiv "Originea scara a dansului". "Noua Acropola" este o asociatie culturala care sustine numeroase activitati educative si culturale printre care cursuri de filosofie, conferinte cu teme variate (arta, stiinta, filosofie, psihologie, civilizatii vechi etc.), atelier de arta plastica, teatru, activitati sociale si ecologice. (M.A.)
Taguchi si Angell la Bucuresti
Astazi, la ora 11.00, in Turabo Cafe Victoria, va avea loc o conferinta de presa, urmata de o discutie cu Randy Taguchi si Jeannette Angell, doua autoare traduse in Romania de Editura Quality Books si care vor fi prezente in Romania pana pe 10 iunie. Dupa ce a atras atentia publicului si criticii din Japonia, America si Italia, "Vertij", controversatul roman semnat de Taguchi, va aparea si in Romania. Angell va lansa volumul "Madam. Viata si afacerile unei matroane din Boston, continuarea povestii destainute in "Call-girl. Memoriile unei dame de companie". Lansarile vor avea loc pe 8 iunie, (ora 18.00), la Bookfest (standul Realitatea). (M.A.)
Teologie Dogmatica
Incepand de azi si pana vineri, la sediul Facultatii de Teologie Ortodoxa din Arad, vor avea loc lucrarile Colocviului de Teologie Dogmatica, cu participare internationala. Pusa sub genericul "Teologia Dogmatica Ortodoxa: accente si perspective, in cadrul misiunii Bisericii in lumea contemporana", manifestarea se doreste a fi o continuare a Colocviului national de Teologie Dogmatica desfasurat la sfarsitul lunii martie la Arad. (D.C.)
A r h i v a
  Cartile ies in targ    
  De luni, TIFF-ul merge-n paralel    
  Istoria jazz-ului, cu Tavitian in Capitala    
  Kid - Knapper's la Galati    
 Top afisari / comentarii 
 Doua gemene din Cluj s-au sinucis intr-un parc (4327 afisari)
 UE nu vindeca Europa de Est (2636 afisari)
 Delir politic (2493 afisari)
 Sa vina rusii! (2443 afisari)
 Adriana Cristescu a facut victime si la Carei (2428 afisari)
 Romania a devenit tinta rachetelor rusesti (525 afisari)
 Basescu ii garanteaza lui Geoana sustinerea unui guvern PSD (164 afisari)
 Vacaroiu, acuzat de trafic de influenta (104 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03377 sec.