Ziua Logo
  Nr. 3881 de vineri, 16 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
"Poli" nu se sperie de Finante!
-- Marian Iancu si Emil Rosianu, presedintele si, respectiv, vicepresedintele de la "Poli" Timisoara, au declarat ca gruparea banateana nu este ingrijorata de litigiul cu Directia Finantelor Publice. DFG a castigat miercuri, in instanta, drepturile de detinere asupra fotbalistilor de la "Poli".
Fiscul a mai avut in 2005 o actiune de sechestrare asupra bunurilor mobile si drepturile de detinere a jucatorilor insa, dupa contestatia depusa de Iancu, Judecatoria Timisoara a mentinut sechestrul doar pe bunurile mobile, admitand cererea clubului privind jucatorii.
"In litigiul dintre FCU Politehnica si Directia Finantelor Publice s-a consumat un nou episod, dupa ce in prima faza s-a anulat procesul verbal prin care s-au instituit garantii constand in incasarea la bugetul de stat a unor sume de bani din potentialele viitoare transferuri de jucatori. Acum, in urma recursului formulat de instanta a devenit din nou valabila aceasta masura. FCU Politehnica urmeaza sa faca o contestie in anulare in ceea ce priveste aceasta decizie. Datoriile fostei societati nu au legatura cu FCU Politehnica Invest SA, proprietara echipelor de fotbal ale FCU Politehnica Timisoara. Debitele vor fi compensate dupa ce se va stabili cuantumul TVA de incasat in urma transferurilor efectuate acum doi ani de la FC National, acest club refuzand sa elibereze facturile. Nu exista nici un pericol, in acest moment altele sunt prioritatile lui FCU Politehnica", a spus Iancu pe site-ul oficial al lui "Poli". Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Rosianu a precizat ca, desi Doru Dudas, directorul Finantelor Timis, anuntase sechestru pe toate bunurile clubului, inclusiv pe jucatori, suporterii nu au motive de ingrijorare. "Nu ne facem griji, aici este vorba de datoria fostei societati, nu are nici o legatura cu actualul FCU. In plus, datorii de milioane de euro au si Steaua, si Dinamo, si Rapid. Noi avem probleme din cauza celor de la FC National, care nu ne-au emis facturi pentru transferurile de jucatori pe care i-am cumparat de acolo", a declarat Rosianu. Politehnica are de platit o datorie de aproximativ 98 de miliarde de lei la bugetul de stat. Chiar daca exista o solicitare de rambursare a TVA-ului, in valoare de 16 miliarde de lei, clubul alb-violet tot ar ramane cu o datorie de 84 de miliarde. (MIG)
 Afisari: 126  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Pandurii - Rapid, Poli - Steaua    
  Piturca modifica programul    2 comentarii
  Argesul ataca Steaua cu Schumacher    
  Bonus pentru Mondiale    
  LIGA I - ETAPA A 23-A    
  Iancu nu se mai retrage!    
  Poker Zambon: dublu sau nimic!    
  Miting de protest la Timisoara    
 Top afisari / comentarii 
 Cat ne costa "Principalul" (3721 afisari)
 "300" vs 70 de milioane de iranieni (2394 afisari)
 Cine stie - castiga? (1876 afisari)
 Putin l-a certat pe Abramovici (1779 afisari)
 Povestea decretului pierdut (1433 afisari)
 Romani, vi se pregateste ceva (680 afisari)
 ''Vladutz'' compromite pentru a treia oara securitatea eBay (233 afisari)
 Batalia verbala intre Palate s-a mutat la BBC in "Europa astazi" (102 afisari)
 Curtea de Apel Bucuresti l-a arestat pe omul de afaceri Sever Muresan (91 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00910 sec.