Ziua Logo
  Nr. 3871 de luni, 5 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
Microsoft va muta pan� in 2010 majoritatea bugetului de publicitate in media digitale
-- Compania de software Microsoft a anuntat joi, in cadrul unei conferinte, c� va muta in termen de trei ani majoritatea din cei un miliard de dolari pe care ii cheltuieste pe publicitate in Statele Unite, in mediul digital, potrivit site-ului Mediapost.com.
"Suntem destul de increz�tori c� pan� in 2010, majoritatea bugetului media se va orienta c�tre digital", a declarat vicepresedintele grupului de marketing de la Microsoft, Mich Mathews.
Microsoft a cheltuit in 2005, numai in Statele Unite, aproximativ 945 de milioane de dolari, potrivit revistei de analiz� Advertising Age.
Chiar dac� a declarat c� va muta cea mai mare parte din bugetul de publicitate in Statele Unite, in mediul digital, Mathews a mai spus c� televiziunea si printul vor juca un rol important in continuare.
in vederea posibilei repozition�ri a bugetului de publicitate, Microsoft a alocat 3% din bugetul actual de publicitate pentru un experiment care va testa mai multe piete emergente, a mai declarat vicepresedintele grupului de marketing. Telefonia mobil� si IPTV (televiziunea prin internet) sunt evaluate in Europa, publicitatea interactiv� si stradal� in Asia si radioul prin satelit si RSS feeds (Real Simple Syndication - un sistem de distribuire a informatiei pe web folosit de multe site-uri) in Statele Unite.
Microsoft este lider mondial in domeniul software. in anul fiscal incheiat in iulie 2006, compania a avut un venit de 44,28 de miliarde de dolari ceea ce reprezint� mai mult de o treime din produsul intern brut al Romaniei din 2006.
A r h i v a
  PCCW, France Telecom si Free, primii operatori mondiali de televiziune pe internet    
 Top afisari / comentarii 
 Cartita lui Basescu (6213 afisari)
 Escrocheria "Iisus din Talpiot" (3377 afisari)
 Adevaratul Forrest Gump (2958 afisari)
 Miracolul din Nuevo Laredo (2298 afisari)
 Malpraxis ramas nepedepsit (2247 afisari)
 Efectul Dominoului la Bursa (232 afisari)
 Cresterea economica a Chinei este de neoprit (98 afisari)
 Comisii si comitete (60 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02267 sec.