Ziua Logo
  Nr. 3866 de marti, 27 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Gabriel Bivolaru iese la aer
-- Gabriel Bivolaru, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru fraudarea BRD, a parasit aseara inchisoarea in urma deciziei Tribunalului Arges, care a respins recursul procurorilor privind eliberarea conditionata a acestuia. Judecatoria Pitesti admisese in 9 februarie propunerea Comisiei speciale din cadrul Penitenciarului Colibasi privind eliberarea conditionata a fostului deputat Gabriel Bivolaru. Parchetul a atacat cu recurs aceasta decizie, iar Tribunalul Arges a respins-o. Fostul deputat a afirmat ieri, potrivit Rompres, in fata judecatorilor de la Tribunalul Arges, ca a fost amenintat de procurori in timpul audierilor de la Departamentul National Anticoruptie. "Am fost amenintat la DNA fatis, in prezenta avocatului meu, ca voi ramane in penitenciar daca nu declar ce vor ei. Am primit deja o amanare de sase luni", a sustinut acesta.
"Detinut model"
Comisia de eliberare conditionata a Penitenciarului Colibasi l-a propus pe Gabriel Bivolaru la eliberare conditionata avand in vedere comportamentul acestuia in detentie si perioada executata din pedeapsa. Bivolaru fost caracterizat de conducerea Penitenciarului drept un detinut model, care "a respectat intocmai Regulamentul de Ordine Interioara", fiind receptiv la activitatile de reinsertie sociala. Potrivit raportului Comisiei speciale de la Penitenciarul Colibasi, executarea pedepsei lui Bivolaru expira in 31 martie 2009.
Bivolaru a mai fost propus pentru eliberare conditionata anul trecut de catre comisia de specialitate a Penitenciarului Rahova din Capitala. Judecatorii au respins insa propunerea si au decis ca fostul parlamentar sa ramana in arest. In cadrul sedintei in care Judecatoria Sectorului 5 a analizat anul trecut cererea de eliberare a lui Bivolaru, reprezentantul Ministerului Public a sustinut ca la dosar a fost depusa o adresa in care se arata ca, in perioada incarcerarii la Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin, fostul deputat a beneficiat de patru recompense nejustificate.
n Bogdan GALCA 
 Afisari: 298  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
recuperare   de dina999
A r h i v a
  Dezmat la Finante Iasi    2 comentarii
  Nastasiu si Cristescu cercetati de Parchet    1 comentariu
  Familia Sturdza cere 65 de milioane de euro despagubiri la CEDO    2 comentarii
  Stiri pe scurt    
  Ingropati cu acte false    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Liicheanu (20148 afisari)
 Sfidarea (4215 afisari)
 Afacerea anticrestina (3293 afisari)
 Ingropati cu acte false (3085 afisari)
 Expertiza psihiatrica pentru Iliescu (2864 afisari)
 Parlamentul discuta suspendarea fara Basescu (387 afisari)
 Pedofil american eliberat conditionat pentru ca a scris o carte (174 afisari)
 'X-treme Eating' (115 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00958 sec.