Ziua Logo
  Nr. 3863 de vineri, 23 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Tiganeala la PSD Bucuresti
-- Marian Vanghelie (aspirantul la presedintia PSD Bucuresti) si Nicolae Banicioiu (seful TSD) s-au certat ieri, pe holurile partidului ca la usa cortului
Foto: MEDIAFAX
Suparat pe Banicioiu pentru ca-i contesta candidatura la PSD Bucuresti, Vanghelie l-a calificat pe tanarul social democrat ca fiind membru al unei minoritati sexuale, sustin surse din partid. "Iar au ajuns homosexualii sa faca politica in partidul asta", a strigat Vanghelie. In secunda doi, el si-a amintit ca "eram bun cand venea la mine la birou sa-mi ceara bani". Imediat, Banicioiu a fugit pe scari, unde a dat piept in piept cu jurnalistii.
El a evitat insa sa faca referire la limbajul colorat folosit de Vanghelie, sustinand doar ca a fost vorba despre "o discutie mai putin amicala, in care fiecare si-a expus parerile". "I-am spus ca alegerile de la PSD Bucuresti ar trebui amanate si ca ar trebui sa existe un contracandidat, nu un dusman pentru Vanghelie, ci un contracandidat. Daca seniorii nu vor desemna pe cineva, vom desemna noi un tanar", a spus Banicioiu. La insistentele jurnalistilor, Banicioiu a sustinut ca nu poate reproduce ceea ce Vanghelie i-a spus, pentru ca "limbajul acestuia este de nereprodus". Seful TSD a continuat sa spuna ca va cere in sedinta conducerii de luni amanarea alegerilor la PSD Bucuresti. "Nu cred ca Marian Vanghelie reprezinta imaginea unui partid care se modernizeaza, partid care a inceput reforma in 2005. Asa consideram noi, tinerii din acest partid", a motivat Banicioiu.
Vanghelie crede in prezenta lui Geoana
In replica, Marian Vanghelie a dat ca sigura organizarea alegerilor pentru Bucuresti in 28 februarie, eveniment pentru care este convins ca Mircea Geoana v-a lasa balta suspendarea presedintelui. Intrebat ce i-a spus lui Banicioiu, Vanghelie a intrebat retoric: "Cine? Cine este Nicolae Banicioiu? Nu stiu". Intrebat de ce-l vrea seful TSD la presedintia organizatiei de Bucuresti, Vanghelie a raspuns: "Poate ca nu fac parte din aceeasi grupare pe unde se plimba dansul?". La insistentele ziaristilor, care l-au intrebat de ce nu se poate reproduce limbajul sau, dupa cum a marturisit Banicioiu, Marian Vanghelie a raspuns: "Pentru ca nu fac parte din gruparea lui, dumneavoastra intelegeti. Nu este vorba de tineri. Atentie, eu am o relatie foarte buna cu tinerii de capitala, cu cei sase presedinti de sectoare, dar, v-am spus, nu fac parte din gruparea dlui Banicioiu. Nu ma provocati (n.r.care grupare?), nu de una in partid, cred ca ati inteles. Am inteles ca dumneavoastra, presa, ati avut anumite subiecte pe care le-ati dat in anumite ziare, cu... diversi banicioi". (L.I.)
 Afisari: 1519  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
vanghelie si democratia   de avmr
A r h i v a
  Votantii Aliantei si increderea in Basescu, in scadere    3 comentarii
  Valizele de bani la control    
  PNTCD da in judecata Guvernul    3 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Scenariul anti-Basescu (3659 afisari)
 Despre statuia lui Antonescu de la Tel Aviv (3083 afisari)
 Sah fara mat (2828 afisari)
 Ceausescu la Ghencea - nici o dovada (2747 afisari)
 Un motan in calduri (2357 afisari)
 "Valizele" la DNA (252 afisari)
 Scuze si noi acuze (58 afisari)
 Donald Trump isi face casa de cununii pentru a o transforma in cavou (50 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00952 sec.