Ziua Logo
  Nr. 3837 de miercuri, 24 ianuarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Contra da, Ogararu ba!
Victor Piturca (foto) a anuntat "stranierii" pentru meciul amical cu Italia, programat pe "Stadio Comunale Artemio Franchi" din Siena, pe 7 februarie, de la ora 21,50, se arata intr-un comunicat al FRF. Acestia sunt Cosmin Contra (Getafe), Gabriel Tamas (Celta Vigo), Cristian Chivu (Roma), Razvan Rat (Sahtar), Florentin Petre (TSKA Sofia), Paul Codrea (Siena), Razvan Cocis (Serif Tiraspol), Laurentiu Rosu (Huelva), Adrian Mutu (Fiorentina) si Ciprian Marica (Sahtar).
Exista posibilitatea ca, pana la ora reunirii, in functie de forma sportiva, de statutul la echipa de club si de starea de sanatate, selectionerul sa renunte la unul sau la altul dintre jucatorii convocati.
Numele jucatorilor legitimati la cluburi din Romania, convocati pentru aceasta partida, vor fi anuntate vineri, 2 februarie. Reunirea este programata duminica, 4 februarie, la ora 12., la Centrul de Fotbal Mogosoaia. Tot duminica, la ora 16,30, la Mogosoaia, va avea loc primul antrenament. Deplasarea spre Firenze este prevazuta pentru ziua de luni, 5 februarie, la ora 10,30, de pe Aeroportul "Henri Coanda". Dupa sosire, la ora 18, este programat un nou antrenament, la Siena. Marti, 6 februarie, la ora 11, se va desfasura antrenamentul oficial. Decolarea de pe aeroportul din Firenze, spre Bucuresti, e prevazuta pentru joi, 8 februarie, la ora 12. De asemenea, echipa nationala de tineret, care va sustine pe 6 februarie., la ora 19, la Tiraspol, un "amical" contra reprezentativei similare a Republicii Moldova, se va reuni tot la Mogosoaia, si tot duminica, 4 februarie, la ora 10,30. Antrenorul principal Emil Sandoi a convocat doi "stranieri", carora li s-au trimis telegramele: Hristu Chiacu (Wisla Cracovia) si Claudiu Keseru (FC Nantes). Numele jucatorilor legitimati la cluburi din Romania, chemati la acest joc, vor fi anuntate la inceputul saptamanii viitoare. Decolarea spre Chisinau este programata luni, 5 februarie, la ora 9,30, de pe Aeroportul "Henri Coanda", antrenamentul oficial urmand sa aiba loc la Tiraspol, in aceeasi zi, de la ora 17. (MIG)
 Afisari: 261  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Maria Cioncan pe ultimul drum    
  Batausul Bulancea suspendat sase luni    
  Dinamo nu poate juca pe National in Liga    
  Copos vrea stadionul pe 49 de ani    
  Mircea Sandu: "Vom avea anumite beneficii"    
  Rapid iarasi egal    
  FRF vinde bilete la un meci de anul trecut!    
  Van Nistelrooy refuza "portocala"    
 Top afisari / comentarii 
 Uragan peste Basescu (4196 afisari)
 Operatiunea anti-Basescu (3936 afisari)
 SUA ataca Iranul pana in aprilie (3743 afisari)
 Ziua a avut dreptate: E ciordita! (2616 afisari)
 Goarnele Cotrocenilor: Rompres si Ev.Z (2583 afisari)
 Basescu a serbat Unirea alaturi de platformistii lui Stolojan, Tariceanu, prezidand sedinta de Guvern (291 afisari)
 Greva la Bursa de Valori Bucuresti (118 afisari)
 Cei care contesta deciziile CNSAS s-ar putea adresa direct Justitiei (51 afisari)
 Trend-ul pe 2007: de la virusi de tip Phantom la virusi de tip cal-troian (49 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01895 sec.