Ziua Logo
  Nr. 3808 de sambata, 16 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
PSD c'est moi!
-- Pagina de Internet a partidului este dedicata aproape in exclusivitate unui singur pesedist, Mircea Geoana
Dupa ce si-a ales o noua echipa de conducere, PSD si-a mai tras o schimbare. De data aceasta virtuala. De doua zile, social-democratii se pot fali cu o pagina nou-nouta de Internet. Rosie si cu multe informatii... despre Mircea Geoana.
Doar unul
Lipsesc cocorii si echipa de conducere. Nu exista date nici despre parlamentarii sau alesii locali ai partidului. In schimb, Geoana este pretutindeni: la sectiunea Presedinte, cu tot cu CV; in poze (in natura, cu un teanc de hartii la brat); in conferinta de presa (se poate urmari video), la discutii (in sectiunea "de vorba cu Mircea Geoana"). Liderul pesedistilor este mandrul posesor al unui "blog". Blogul este un jurnal pe Internet si a fost caracterizat de Ion Iliescu (fara sa stie ce-i rezerva viitorul site-ul PSD) drept "un fel de mahala...pe calculator". Din pacate, "Blog-ul lui Mircea Geoana" este gol. La fel si discutiile cu liderul social-democrat. In schimb, poti fi informat despre programul lui Mircea Geoana din ziua respectiva, cu loc si ora. Undeva sus insa, cu litere minuscule, apare si o justificare: "Site-ul este in curs de dezvoltare. Ne cerem scuze pentru lipsa informatiilor din anumite sectiuni". In ultimele sapte zile, pagina de Internet a fost accesata de numai 951 de vizitatori. Iar de ieri, din jurul orei trei dupa-amiaza s-a blocat... probabil pentru completari despre restul PSD.
Echipa de conducere: zero
Pagina de Internet a PSD cuprinde teme favorite si folosite cu obstinatie de liderul social-democrat: minciunile Aliantei portocalii. "Motiune PSD impotriva ordonantei mincinoase" (cu trimitere la actul normativ privind transferul OPSPI de la MEC la AVAS), "Fapte si minciuni ale PD-PNL", "Minciuni portocalii". In plus, exista un discurs al noului secretar general Titus Corlatean, cateva cuvinte ale vicepresedintelui Mihai Tanasescu si informatii despre Rovana Plumb, proaspat aleasa in Biroul Politic al PES Woman. Ca un bonus, vizitatorii pot accesa sectiunea "Newsroom" sau "Magazin virtual", unde nu este clar ce se afla. Dai click si vezi doar: zero articole. De acelasi lucru te izbesti in mai toate casutele: la echipa (de conducere), la birou permanent, la initiative etc. Poti afla insa, din curriculum vitae al lui Mircea Geoana, care sunt pasiunile presedintelui PSD: "familie (sic!), lectura, sport: fotbal-tenis". (Roxana ANDRONIC)
Iliescu: "Blogul, o mahala"
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, in urma cu cateva zile, in emisiunea lui Marius Tuca, ca nu este tentat sa-si faca un blog si nici sa comunice pe forum cu cititorii.
"Marius Tuca: "trandy, cool, naspa, blog... De ce radeti? Va spun ceva cuvintele astea? Ion Iliescu: Sigur ca da. E limbajul tinerilor de astazi. Marius Tuca: Ma gandeam ca nu ar fi lipsit de interes sa faceti un blog. V-ati gandit la chestia asta? Ion Iliescu: Nu... Marius Tuca: V-ati uitat pe ele? Ion Iliescu: Da. Marius Tuca: Si cum vi se par? Ion Iliescu: E un fel de mahala... pe calculator. Marius Tuca: Si nu v-ar placea sa aveti un blog? Ion Iliescu: Nu am timp de fleacuri. Marius Tuca: Nu sunt fleacuri. E un mod de a comunica foarte important in secolul XXI. Lucrati pe calculator, nu? Ion Iliescu: Da. Marius Tuca: Dar pe forumuri stati? Ati vazut ca Traian Basescu... Ion Iliescu: Isi pierde vremea cu asa ceva. Nu are timp de lectura, nu citeste carti dar citeste forumuri..."
Nastase eliminat din lumea virtuala
Site-ul PSD a mai suferit modificari si in urma cu un an, tot dupa un Congres al PSD, si tot dupa alegerea lui Mircea Geoana ca presedinte al partidului. In plin scandal Mircea Geoana-Adrian Nastase, fostul presedinte executiv a fost scos de pe pagina de Internet a PSD. In timp ce la Geoana s-a putut observa usor un CV atotcuprinzator, la Nastase nu se afla nimic, decat o mare bara. Episodul s-a petrecut in plin razboi al declaratiilor celor doi lideri: Geoana spuandu-i lui Nastase ca partidul are un singur lider, iar Nastase lui Geoana ca PSD are o conducere colectiva.n (R.A.)
 Afisari: 1092  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 3 Afiseaza toate comentariile  
mahala... pe calculator   de bbbb
   de avarfreson
IMPOSTURA SECURISTO-COMUNISTA SI SFIDARE A STATULUI DE DREPT ROMANESC.   de ursu livia
A r h i v a
  Fusereala    40 comentarii
  Lacrima lui Traian pentru Europa    25 comentarii
  Se adanceste enigma soldatilor israelieni rapiti de Hezbollah    3 comentarii
  "Sa facem o doctrina mai mare"    6 comentarii
  "Gaozara" lui Kaczynski    2 comentarii
  Unde sunt microfilmele?    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Nistorescu si-a gasit a patra jumatate (3333 afisari)
 Fusereala (2996 afisari)
 CIA si asasinarea lui Robert Kennedy (2955 afisari)
 Romania in cumpana istoriei (2410 afisari)
 De ce nu avem nevoie de raportul Tismaneanu (2331 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01277 sec.