Ziua Logo
  Nr. 3808 de sambata, 16 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
Atanasiu nu mai vinde Electroputere pe un euro
-- Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, a anuntat ca si-a schimbat viziunea cu privire la procesul de privatizare a societatii Electroputere Craiova, dupa o intalnire pe care a avut-o ieri cu conducerea societatii si cu sindicalistii, se arata intr-un comunicat al institutiei.
Astfel, Atanasiu nu mai vrea sa vanda societatea doljeana pe un euro, privatizarea realizandu-se prin vanzarea pachetului majoritar de actiuni. "Ponderea in oferta o vor avea investitiile tehnologice, de mediu si de capital de lucru. Vor conta foarte mult investitiile din primul an, pentru ca societatea are nevoie de reorganizare tehnologica", precizeaza comunicatul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS). Presedintele AVAS i-a asigurat pe salariati ca vor beneficia de protectie sociala, se specifica in comunicat.
Miercuri, Atanasiu a declarat ca va propune Guvernului sa aprobe privatizarea Electroputere prin vanzarea actiunilor la un pret simbolic de un euro, in conditiile in care viitorul proprietar va achita datoriile uzinei si va aloca sume importante pentru modernizarea firmei.
Electroputere are datorii de aproximativ 51 milioane euro, din care 40 milioane euro catre bugetul de stat si furnizorii de utilitati, si 11 milioane euro catre banci. (G.R.P.)
 Afisari: 273  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  RCA 2007    
  "Masinile in leasing nu se ieftinesc in 2007"    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Nistorescu si-a gasit a patra jumatate (3333 afisari)
 Fusereala (2996 afisari)
 CIA si asasinarea lui Robert Kennedy (2955 afisari)
 Romania in cumpana istoriei (2410 afisari)
 De ce nu avem nevoie de raportul Tismaneanu (2331 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00761 sec.