Ziua Logo
  Nr. 3793 de miercuri, 29 noiembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
Ce citeau romanii acum 68 de ani?
-- Atentiune: excrocii caritatii! (II)
Politia nu a aflat inca de noul sistem de pungasit. Caci e hotie sa scoti de la negustori un pol sau o suta sub pretexte false. Nu numai asasinarea unui comerciant sau prinderea lui Coroiu trebuie sa preocupe politia noastra. In definitiv Coroiu nu si-a lasat coada ca sa-i puie sare, iar cei asasinati n'au indicat numele ucigasilor, ca politistii sa poata activa. Asa ca ar trebui sa se ocupe de acesti excroci, care abuzeaza de buna credinta si fura in numele unor sentimente nobile, ce trebuiesc, nu speculate, ci cultivate.
Politia sa atraga atentiunea cetatenilor asupra acestor lacuste filantropice si sa invite publicul ca la prima ocaziune sa fie luati de guler si trimisi la racoare. (...)
Excrocii de care ne ocupam sunt recrutati dintre agenti electorali si toata ziua furnica prin preajma institutiilor publice. Din cauza ca au strigat in ajun de alegeri " ura" si " traiasca ai nostrii" au convingerea ca nu vor fi suparati de sergenti sau forta publica. Iar in caz de vreo neplacere se va gasi desigur un potentat care sa sara in ajutorul mardeiasului, trimis la gherla. Iata de ce acesti ticalosi inselatori ai cetateanului au tupeu si ameninta pe cei ce refuza banul, suspectand buna credinta a indivizilor cu pomana pentru chimirul propriu. Daca politia nu se va sesiza ramane ca noi singuri sa ne punem in garda si sa lecuim pe borfasi de... filantropie. In plus nu mai deranjati din planurile criminologice brava noastra politie !...
ZIUA, 29 noiembrie 1938
rubrica realizata de Carmen Gherghei 
A r h i v a
  Filme din Europa de Est    
  Comunismul pentru ingeri    4 comentarii
  Manolescu promoveaza Sibiul la Paris    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Britney Spears fara chiloti (11391 afisari)
 Curat murdar tradare! (5146 afisari)
 Elena Udrea, avocat de milioane (3424 afisari)
 Abuz Plaza (3118 afisari)
 "In oglinda sunt eu" (2621 afisari)
 Romania, popas pentru un posibil spion rus arestat in Canada (497 afisari)
 Suie Paparude si Gojira, diseara, in B52 (159 afisari)
 Primele arestari in "dosarul privatizarilor" (88 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00763 sec.