Ziua Logo
  Nr. 3766 de sambata, 28 octombrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
meteo
-- Mai mult noros
In tara
In regiunile din jumatatea de nord a tarii, cerul va fi mai mult noros ziua si va ploua local in Moldova si la munte si izolat in Maramures si Transilvania, iar noaptea se va degaja. In restul teritoriului cerul variabil se va innora seara si noaptea si va ploua pe arii restranse in sud si sud-est. Vantul va prezenta unele intensificari in est, sud-vest si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, iar cele minime, in general, intre 0 si 10 grade.
La Bucuresti
Cerul va fi variabil, cu innorari noaptea, cand trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 21-22 de grade, iar minima de 8-9 grade.
Prognoza pentru zona de munte
Sambata
Cerul va fi mai mult noros ziua si va ploua local in Carpatii Orientali, ramura estica a Carpatilor Meridionali si in Muntii Apuseni, iar noaptea innorarile vor cuprinde restul zonelor, unde ploile vor fi pe arii restranse. Vantul va prezenta unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va inregistra o usoara scadere, indeosebi in masivele nordice.
Duminica
Vremea se va raci. Nebulozitatea se va accentua treptat incepand din nord-vestul zonei si vor fi ploi pe arii extinse in Carpatii Occidentali si Orientali si local in restul zonei. Pe arii restranse, la altitudini de peste 1500 m, precipitatiile pot fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Izolat in Carpatii Orientali si in Muntii Apuseni cantitatile de apa pot depasi 15 l/mp. Vantul va prezenta intensificari.
A r h i v a
  Prostituatele de la Hollywood rup tacerea    3 comentarii
  Un alt miliardar american pleaca in spatiu    6 comentarii
  Ecstasy poate imbunatati memoria bolnavilor de Parkinson    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Neamurile DNA (7213 afisari)
 Liberi si periculosi (3802 afisari)
 O nestemata pe coroana prezidentiala (3565 afisari)
 O revolutie neterminata: Ungaria 1956 (2273 afisari)
 Ioan GROSAN: Varza de Bruxelles (1567 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00785 sec.