Ziua Logo
  Nr. 3764 de joi, 26 octombrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Elicopterul prabusit la Golesti a fost gasit
-- Scafandrii au descoperit ieri dimineata cadavrul comandorului Adrian Marinescu * La inchiderea editiei fusesera gasite si trupurile celorlalti doi membri ai echipajului
Elicopterul prabusit, marti, in lacul de acumulare Golesti, din judetul Arges, precum si cutia neagra a aparatului, au fost gasite, ieri, de echipele de interventie. Scafandrii au gasit cabina elicopterului, fundul lacului, urmand ca aceasta sa fie adusa la mal pentru investigatii. Aparatul de zbor a fost descoperit cu rotile in sus, afundat in mal, ceea ce ingreuneaza scoaterea lui din apa. Scafandrii au gasit ieri dimineata trupul comandorului Adrian Marinescu. La inchiderea editiei, fusesera gasite si trupurile celorlalti doi membri ai echipajului.
Moarte violenta
Moartea comandorului Adrian Marinescu a fost violenta, producandu-se in momentul impactului elicopterului in care se afla cu apa lacului de acumulare Golesti. Corpul comandorului a fost dus la centrul medico-legal Pitesti, unde s-a constatat ca decesul nu a survenit in urma inecului. Potrivit Mediafax, moartea pilotului a fost violenta, acesta suferind politraumatisme, fractura de coloana, de gamba si torace, plagi toracice si faciale.
Anchetatorii efectueaza investigatii si pentru a se stabili cum s-a produs accidentul, atat la Baza 90 de Transport Aerian Otopeni, de unde proveneau cei trei, cat si la fata locului. Ei au audiat mai multi martori, insa declaratiile acestora sunt contradictorii, unii dintre ei sustinand ca motorul aparatului era in functiune la impactul cu apa lacului, in timp ce altii au spus ca acesta se oprise in aer. De asemenea, vor fi analizate convorbirile radio. Ultima convorbire cu echipajul elicopterului a avut loc atunci cand aparatul de zbor se afla in zona localitatii Campina. Conform procedurilor, elicopterele Puma vor ramane la sol pana la finalizarea anchetei. (B.C.G.)
 Afisari: 938  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
Dr Marinescu nu trebuia impuscat   de NEBUNIA GENERALA
Deci e clar TREBUIA SA CUMPARAM CARICIOPTERE   de NEBUNIA GENERALA
A r h i v a
  Chinezii din Dobroesti, demolati    
  Zece kilograme de heroina capturate la Constanta    1 comentariu
  Ucis in clasa    3 comentarii
  Publicarea regulamentului DNA criticata de Lupascu    2 comentarii
  Numiri la MApN    1 comentariu
  Clanurile Justitiei (III)    10 comentarii
  ZIUA redeschide Dosarul "Sahleanu"    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Mancarea ucigasa (11628 afisari)
 Clanurile Justitiei (III) (5637 afisari)
 Pariul castigat (2237 afisari)
 Iliescu: PSD trebuie condus de un lider carismatic si capabil (1951 afisari)
 George DAMIAN: A treia spalare a doctorului Antohi (1849 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00801 sec.