Ziua Logo
  Nr. 3740 de joi, 28 septembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Aglomeratie in unele zone din Capitala, liber in altele
-- Multi dintre proprietarii de autoturisme si-au lasat masinile acasa si au apelat la mijloacele de transport in comun * Bulevardele Aerogarii si Barbu Vacarescu, Piata Victoriei, Arcul de Triumf, Piata Presei Libere au fost cateva dintre zonele in care circulatia s-a desfasurat cu greutate
Traficul rutier a fost ieri aglomerat pe mai multe strazi din Capitala, in prima zi a Sommet-ului Francofoniei, in timp ce in alte zone circulatia a fost mai redusa decat in alte zile, multi dintre proprietarii de autoturisme apeland la mijloacele de transport in comun. Scaderea traficului rutier pe anumite trasee a fost determinata si de faptul ca, potrivit unei decizii a Guvernului, personalul din sectorul public neimplicat in organizarea Sommet-ului Francofoniei, elevii si copiii de la gradinitele din Bucuresti au zile libere in intervalul 27-29 septembrie 2006. In jurul pranzului, traficul rutier era aglomerat pe bulevardele Aerogarii si Barbu Vacarescu, soseaua Petricani, Piata Victoriei, Arcul de Triumf, Piata Presei Libere, pana la Aeroportul International Henri Coanda. In unele zone, cum ar fi cele din estul orasului, traficul s-a desfasurat fluent, fiind chiar mai redus decat intr-o zi normala de lucru.
Culoarul unic
Politia Rutiera a montat mijloace auxiliare de semnalizare si garduri de protectie care delimiteaza culoarul unic stabilit pentru deplasarea delegatiilor participante la Sommet-ul Francofoniei. Culoarul unic include traseul de la Aeroportul International Henry Coanda, Pasarela Otopeni, Aeroportul Baneasa, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Soseaua Kiseleff, Calea Victoriei, Bulevardul Natiunilor Unite, precum si zona de la Palatului Parlamentului, in perimetrul delimitat de strada Izvor - Piata Arsenalului - Calea 13 Septembrie - Bulevardul Libertatii - Bulevardul Unirii, pana la intersectia cu Bulevardul I.C.Bratianu.
Genti suspecte
Pe de alta parte, lucratori ai Serviciului pirotehnic din cadrul Serviciului de Protectie si Paza au descoperit, ieri, doua genti abandonate, una pe Calea Victoriei, iar alta pe soseaua Bucuresti-Ploiesti. Echipele de interventie sosite la fata locului au constatat insa ca cele doua genti nu prezentau nici un pericol. Purtatorul de cuvant al SPP, Bogdan Onea, a declarat, citat de Rompres, ca una dintre genti era goala, iar cealalta continea diferite deseuri. (B.C.G.)
 Afisari: 116  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Kovesi vrea sa stopeze exodul procurorilor    2 comentarii
  "Se trage cu tunul in cei mici si neinsemnati!"    2 comentarii
  Amenintarea UE pe Justitie    2 comentarii
  Anchetele procurorului Dabu    
  Atanasiu a pierdut in instanta    2 comentarii
  "Voci curate", evenimentul anului in mass-media    2 comentarii
  Oficial francofon implicat intr-un grav accident    1 comentariu
  Baut la Francofonie    
  Politia raspunde APADOR-CH    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Sambata se stabilesc hotarele Republicii Secuiesti (3761 afisari)
 A cazut capul Vrancei (2198 afisari)
 "Felix" arunca hartii in Monica Macovei (1959 afisari)
 PNL ar lasa Puterea (1691 afisari)
 Alianta DA, sparta de Europa (1619 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01911 sec.