Ziua Logo
  Nr. 3692 de joi, 3 august 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
"Arnold" vrea bani pentru ca a umblat prin baruri si cafenele
Otelul l-a dat afara pe Stelea!
-- Desi n-a jucat nici macar un minut, portarul a castigat un memoriu la CSJ in care a cerut 15.000 de dolari, bonus pentru evitarea retrogradarii, plus 3300 de dolari, salariul pe luna iunie
Directorul general adjunct al Otelului Galati, Catalin Tofan, a declarat ieri ca gruparea de pe Dunare a reziliat in mod unilateral contractul cu portarul Bogdan Stelea. "Am trimis un fax catre Comisia pentru Statutul Jucatorului prin care am anuntat ca am reziliat in mod unilateral contractul cu Stelea pentru ca nu s-a prezentat la pregatiri si la renegocierea contractului cu noi" a spus Catalin Tofan. Oficialul galatean a precizat ca Stelea avea contract cu gruparea galateana pentru o perioada de un an si sase luni, incepand din ianuarie 2006, dar ca intre 1-15 iunie acesta trebuia sa se prezinte la club pentru renegocierea clauzelor contractuale. Cum nu s-a prezentat nici la renegociere si nici la pregatiri contractul i-a fost reziliat. Tofan a mai spus ca Stelea a facut un memoriu la CSJ, prin care a solicitat achitarea de catre club a 15.000 dolari, bonus pentru evitarea retrogradarii. Si salariul de 3300 dolari, pentru luna iunie, desi nu a jucat nici un minut sub culorile otelarilor in returul campionatului trecut, fiind accidentat.
Comisia i-a dat castig de cauza jucatorului, dar Otelul a facut apel, urmand a veni cu noi dovezi impotriva lui "Arnold". "Transferul lui Stelea a fost unul nereusit pentru ca s-a accidentat si nu a jucat nici un minut. El a umblat numai prin baruri si cafenele, dar inclusiv eu l-am acoperit pentru a nu crea disensiuni in cadrul echipei.
Stelea a dat dovada de lipsa de bun simt cand a depus memoriu impotriva clubului pentru bonus si salariul pe luna iunie, pe care moral nu le merita", a declarat Tofan.
La randul lui, antrenorul Petre Grigoras a declarat ca orice portar din tara este mai bun decat Stelea, pentru ca acesta nu a jucat nici un meci si nu poate fi luat ca element de comparatie. (MIG)
 Afisari: 527  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Dinamo ramane cu punctele din Cotroceni    
  Rapid cere masuri impotriva Stelei    
  Sunda: "Vom lupta pentru locul 2!"    
  Sorin Cartu a primit sfaturi de la Emerich Dembrovschi    
  Iancu: "<<Poli>> este cel mai curat club din Romania!"    
  Gabriel Tamas s-a inteles cu Celta Vigo    
  Ioan Constantin: "Putem juca finala!"    
  Dorinel Munteanu: "Vin la Nationala!"    
  Potec, locul 6 la Euro 2006    
  Milan are "verde" pentru Europa    1 comentariu
  Carlos s-a accidentat la incalzire    
  Antrenament cu Ochirosii    
 Top afisari / comentarii 
 Mafiile locale (5905 afisari)
 Dominoul din Orientul Apropiat (2309 afisari)
 Vinovatia celor atacati (1705 afisari)
 Cu vocile curate! (1529 afisari)
 Romania, francofonia, Uniunea Europeana, globalizarea (1470 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01239 sec.