Ziua Logo
  Nr. 3660 de marti, 27 iunie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
ZIUA si replica
-- Ambasada Republicii Populare Chineze in Romania a solicitat un drept la replica, pe care il publicam integral
Cu privire la articolul intitulat "Reprimarea Falun Gong in China", publicat de cotidianul ZIUA la 22 iunie, Ambasada Republicii Populare Chineze in Romania solicita redactiei ZIUA sa publice acest comunicat ca drept la replica.
De la infiintarea sa, secta Falun Gong si liderul acesteia, Li Hongzhi, au raspandit credinta intr-o doctrina eretica si superstitie, producand un numar mare de cazuri de moarte si alienatie mintala printre practicantii sectei Falun Gong. Faptul a dovedit ca organizatia Falun Gong nu este deloc o credinta religioasa, ci o secta eretica ce pericliteaza societatea umana, avand pe deplin caracter anti-social si anti-uman. La 22 iulie 1999, Guvernul Republicii Populare Chineze a adoptat Ordonanta de scoatere in afara legii a Asociatiei de cercetare Falun Dafa si a organizatiei Falun Gong. Totodata, autoritatile chineze au dat ordin de urmarire generala a lui Li Hongzhi, aducand la cunostinta un comunicat tuturor membrilor Interpolului.
Un numar restrans de oameni din Romania si din strainatate au incercat sa se foloseasca de mass-media romana pentru propaganda doctrinei eretice, mai mult cu scopul politic de a calomnia Guvernul si liderii chinezi, cu intentia de a afecta relatiile excelente dintre China si Romania. Ambasada Republicii Populare Chineze in Romania spera ca mass-media romaneasca sa cunoasca scopul real al actiunilor sectei eretice Falun Gong si sa nu fie inselata de aceasta secta.
Raspandirea sectei Falun Gong in Romania poate aduce vatamarea grava atat fizica, cat si morala poporului roman. De aceea, departamentele de resort ale Chinei si Romaniei au convenit sa conlucreze pentru combaterea acestei secte eretice. Suntem convinsi ca vom gasi intelegere la aceasta problema din partea mass-media si a publicului din Romania.
Ambasada Republicii Populare Chineze in Romania
 Comentarii: 4 Afiseaza toate comentariile  
Excelenta voastra,   de alwis46
Din nou minciuni   de Dan Deac
Dusmanii poporului, agenti imperialisti   de Rottweiler
Multumim pentru sfaturi, domnule Ambasador!   de Ciufulici
A r h i v a
  Razboi in Gaza    31 comentarii
  Firme din SUA si UE, prinse cu contrabanda in Transnistria    5 comentarii
  Dezinformare de la Tiraspol    
  Basescu si Basarabia    
  Rusia nu crede in moartea diplomatilor    
  Danemarca asteapta raportul    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Avocate saltate de politisti de la usa instantei (208 afisari)
 Ontanu cu imagine (179 afisari)
 Primarul care minte (154 afisari)
 Stiri pe scurt (108 afisari)
 Nichita n-a miscat un deget la Iasi (90 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.04683 sec.