Ziua Logo
  Nr. 3650 de joi, 15 iunie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Iacov lanseaza noi acuzatii la adresa lui Mitica Dragomir
-- Presedintele Consiliului de Administratie al clubului FC National sustine ca Dumitru Dragomir a cumparat terenul pe care a fost construit sediul LPF la un pret de patru ori mai mare decat era normal * Constantin Iacov a anuntat ca va sesiza si Camera Deputatilor in acest caz, intrucat seful Ligii facea parte din Parlament in momentul incheierii tranzactiei
Presedintele Consiliului de Administratie al clubului FC National, Constantin Iacov, l-a acuzat, ieri, pe presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, ca a cumparat terenul pe care a fost construit sediul LPF la un pret de patru ori mai mare decat era normal. Iacov a declarat ca fostul presedinte al FC National, Gino Iorgulescu, a cumparat, la data de 14 martie 2001, 1849 de metri patrati, la pretul de 64,89 de dolari pe metru patrat, valoarea totala a tranzactiei fiind de 120.000 de dolari. Ulterior, Iorgulescu a vandut, la data de 4 aprilie 2001, catre LPF, reprezentata de Dumitru Dragomir si Iosif Urs, 1497,21 metri patrati la pretul de 237,10 dolari metrul patrat, valoarea transferului de proprietate fiind de 355.000 de dolari. In aceeasi zi, Florin Bogdan Badita, care potrivit lui Iacov, era angajat al LPF si soferul lui Dragomir, a achizitionat de la Iorgulescu diferenta de teren, respectiv 351,79 metri patrati. Badita a platit pentru un metru patrat doar 61,73 de dolari, iar valoarea tranzactiei a fost de 21.719,45 dolari. Ulterior, Badita a devenit administratorul firmei Bodu SRL, apartinand lui Bogdan Dragomir, fiul presedintelui LPF, careia i-a vandut suprafata de teren cumparata de la Iorgulescu, la pretul de 75 de dolari metrul patrat. Iacov sustine ca LPF a dat in folosinta, pe termen nelimitat, firmei Bodu SRL o parte din suprafata de teren pe care a cumparat-o de la Gino Iorgulescu, fara a preciza dimensiunile acesteia. "Mi se pare absurd ca LPF sa cumpere, in aceeasi zi, un teren cu pretul de 237,10 dolari metrul patrat, iar o persoana, care este soferul lui Dumitru Dragomir, sa cumpere acelasi teren cu doar 61,73 dolari metrul patrat. Soferul Florin Badita ajunge <<intamplator>> administratorul firmei baiatului lui Dumitru Dragomir si vinde terenul cu 75 de dolari", a spus, citat de Mediafax, Iacov.
"Se strange latul!"
Oficialul gruparii bancare sustine ca Dragomir se face vinovat de acte de coruptie, avocatii clubului urmand sa faca o plangere penala impotriva presedintelui LPF. "Din punctul nostru de vedere, credem ca Dumitru Dragomir se face vinovat de un act de coruptie. Nu stiu daca este vorba de luare de mita sau de primire de foloase necuvenite. Este bataie de joc ca Dragomir face ce vrea cu banii cluburilor", a explicat Iacov.
Presedintele CA al FC National a precizat ca va sesiza si Camera Deputatilor in acest caz, pentru ca Dumitru Dragomir facea parte din Parlament in momentul incheierii tranzactiei. "Cum a spus-o regretabilul domn Tomescu: Se strange latul, domn' Mitica! Cand s-a facut tranzactia, Dragomir era parlamentar. Vom face o sesizare si catre presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu", a mai mentionat Iacov. (G. TARATA)
A r h i v a
  Jaf din banii persoanelor cu handicap    1 comentariu
  "Clauza spaga" face valuri    1 comentariu
  MJ pierde o noua lupta cu notarii    
  Recurs in cazul ofiterilor DIICOT retinuti de DNA    
  Soros condamnat in Franta    2 comentarii
  Tender din nou la Apel    
  Stiri pe scurt    
  Biserica cere Senatului sa respinga Ordonanta Gojdu    2 comentarii
  SRI explica pe scurt raportul cu imobilul Cathedral Plaza    1 comentariu
  Mihaescu ii cere demisia lui Ungureanu    3 comentarii
  Raoul Sorban: Statul maghiar nu este onest in cazul Gojdu    4 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Lista lui Soros (2048 afisari)
 Jaf din banii persoanelor cu handicap (1465 afisari)
 Stiri pe scurt (740 afisari)
 Angajamentul turnatorului din Comertul Exterior (495 afisari)
 Este timpul sa vorbim despre migratie (446 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00895 sec.