Ziua Logo
  Nr. 3583 de sambata, 25 martie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Avansari masive la SRI
-- Aproape doua sute de ofiteri au fost avansati in grad in mod exceptional sau inainte de indeplinirea stagiului minim lServiciul Roman de Informatii aniverseaza duminica 16 ani de la infiintare
ZIUA Foto
Cu ocazia aniversarii a 16 ani de la infiintarea Serviciului Roman de Informatii, lt.col. Florian Coldea, prim adjunct al Directorului Serviciului Roman de Informatii, a fost inaintat la gradul de colonel. Cu acelasi prilej, un numar de 198 de ofiteri din unitatile centrale si teritoriale ale Serviciului Roman de Informatii au fost avansati in grad.
Radu Timofte, directorul SRI, a adresat un mesaj personalulului institutiei cu ocazia aniversarii a 16 ani de la infiintare, in care recunoaste ca, anul trecut, "Serviciul a gestionat cu succes provocari dificile". "Acest moment aniversar vine dupa un an deosebit de solicitant, in care - mai mult decat in oricare dintre cei precedenti - SRI si-a dat masura valorii. Prin calitatea profesionala, tenacitatea si eforturile solidare ale cadrelor sale, Serviciul a gestionat cu succes provocari dificile, gasind - de fiecare data - solutii adecvate pentru problemele atipice cu care s-a confruntat", a mentionat directorul SRI.
Referindu-se la principala misiune a SRI, Radu Timofte a precizat ca "informatia de calitate este - si va ramane - un element indispensabil pentru materializarea intereselor majore ale Romaniei. Avem, de aceea, responsabilitatea de a pune la dispozitia factorilor de decizie informatiile necesare pentru atingerea obiectivelor de modernizare economico-sociala, respectiv de politica externa pe care statul roman si le-a asumat. Trebuie sa fim dinamici si eficienti, sa ne adaptam permanent, sa fim creativi. Nu putem astepta ca altcineva sa ne ofere raspunsurile, ci este necesar ca fiecare dintre noi, indiferent de pozitia in care se afla, sa contribuie la identificarea si promovarea de solutii viabile. Cred cu tarie ca avem inteligenta si determinarea de a atinge obiectivele pe care ni le-am propus si stiu ca putem conta unii pe ceilalti pentru a reusi."
Doru DRAGOMIR 
A r h i v a
  Crimele Bucurestiului comunist    4 comentarii
  Conducerea IAS Samburesti raspunde anchetei noastre    
  Biroul de presa al Guvernului suparat pe "Trei frati patati"    
  Precizari de la Guvern    
  Martorii acuzarii se tem de Csibi    
  Sistemul penitenciar, deficient in relatia cu presa    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
  Sunati aici!    
 Top afisari / comentarii 
 Pretul gazelor va fi din 2009 ca in UE (2963 afisari)
 Crimele Bucurestiului comunist (550 afisari)
 Conducerea IAS Samburesti raspunde anchetei noastre (315 afisari)
 Aurul, bogatia otravita a tarilor sarace (94 afisari)
 La noapte trecem la ora de vara (92 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00826 sec.