Ziua Logo
  Nr. 3575 de joi, 16 martie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Romii sunt dezamagiti de Madalin Voicu
In urma articolului, publicat ieri, despre afacerile imobiliare pe care nevasta ex-deputatului PSD Madalin Voicu (si fost lider al romilor) le face cu Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, Villi Oaie, liderul formatiunii Partida Romilor Pro Europa a trimis un "punct de vedere" pe adresa conducerii redactiei. Prezentam in continuare aspectele cele mai "pline de culoare" din scrisoarea lui Villi Oaie.
"(...) Trebuie sa va marturisesc ca, dupa citirea textului respectiv, din maro-roscat am devenit negru complet si... iremediabil dezamagit... Eu, care ma laudam cu domnul Voicu, un personaj atat de important in PSD, un partid de stanga, aparator al oamenilor saraci. Pornind de la prezumtia de nevinovatie (suntem doar intr-o tara democrata!) probabil ca domnul Madalin Voicu intentiona sa imparta cei trei mii de euro celor nevoiasi, pensionarilor, copiilor defavorizati".
"Lebada curentata prin Austria"
"Si cat de mandru am fost de reactia sa in privinta domnului Nastase: "PSD trebuie sa renasca prin oameni credibili". Iata, domnule, o autentica pasare Phoenix, nu o lebada curentata prin Austria... (...) Si totusi, nu va inteleg! Ce aveti, cu domnul Voicu, un intelectual de marca care si-a adus aportul si la dezvoltarea lexicului romanesc? Acum cateva luni il sfatuia pe domnul Becali, intr-o emisiune televizata, sa se mai... eruditizeze?!... (...) Domnul Voicu poate ca ar face mai bine, ca un politician respectabil ce este, sa se ocupe exclusiv de gestionarea problemelor PSD-ului (din pacate, destule), de afacerile personale si sa lase politica pentru romi sa o faca oameni realmente credibili si... mai putin sifonati."
Vila pentru fundatia "Mama Omida si fiul... manglitor"
Intr-un P.S. al "punctului de vedere", liderul Villi demonstreaza nu numai ca stie sa le intoarca bine din condei, ci si ca are umor: "Daca demersurile colegilor dumneavoastra vor fi incununate de succes, in sensul ca vor reusi sa inchirieze respectiva cladire de la RA APPS (n.r. - in finalulul articolului de ieri, propuneam RA APPS sa inchirieze o vila in buricul Bucurestilor si fundatiei culturale "Despre sexul ingerilor", pe care mai multi jurnalisti de la ZIUA doresc s-o infiinteze, vila pe care ulterior am fi dorit s-o subinchiriem!), organizatia noastra isi manifesta interesul de a o subinchiria cu scopul de a constitui acolo fundatia "Mama Omida si fiul... manglitor", pentru suma solicitata (n.r. - 2000 de euro/luna)". (M.S.S.)
A r h i v a
  Revolta la Spitalul Militar    9 comentarii
  Painea lor, de maghiari    17 comentarii
  Prima victima a apei de gura    
  Procurorii refuza transformarea lor in "avocatii statului"    3 comentarii
  Stiri pe scurt    
  Afacerea Gojdu: sfidarea merge pana la capat    10 comentarii
  Ungureanu foloseste minciuna in relatia cu Biserica    2 comentarii
  PF Teoctist i-a explicat lui Tariceanu pozitia BOR    
  Parlamentarii sufera de "lipsa de patriotism si demnitate nationala"    3 comentarii
  Petitie electronica pentru Gojdu    
  Beneficiarii Testamentului cer anularea Acordului cu Budapesta    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Revolta la Spitalul Militar (4030 afisari)
 "Nu puteam sa fiu numai diplomat in Polonia" (406 afisari)
 Stiri pe scurt (302 afisari)
 Prima victima a apei de gura (270 afisari)
 Stiri pe scurt (123 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00812 sec.