Ziua Logo
  Nr. 3558 de vineri, 24 februarie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Document
Stat politienesc
Suntem in posesia unei dovezi incontestabile ca in Romania functioneaza statul politienesc. Mii, zeci de mii de oameni au fost stigmatizati, pusi la zid de un sistem infernal, securistic. Avem proba ca acestora li s-au rascolit conturile bancare, fara a exista indicii temeinice ca ar fi comis o infractiune. Au fost urmariti, raportati si introdusi in baze de date. Iar ei nici n-au habar. Sistemul functioneaza pe tacute. Marea majoritate a acestor persoane este formata din oameni necunoscuti opiniei publice. Sunt trecatorii de pe strada. Pot sta alaturi de dumneavoastra in tramvai, in troleibuz, la coada la paine. Sau puteti fi chiar dumneavoastra, cel sau cea care cititi aceste randuri. Putine sunt vedete politice ori economice. Opinia publica era obisnuita ca abuzurile sa se petreaca numai vizavi de persoanele publice, de aceia care aveau acces la mass-media pentru a se apara.
Numarul de azi al ziarului nostru scoate, insa, la iveala, un adevar cutremurator. Ochiul statului politienesc a poposit pe cetateanul de rand. El poate fi ascultat oricand telefonic. El poate fi perchezitionat la orice ora, fara a fi invinuit. Banii lui sunt controlati pana la centima prin Oficiul pentru Spalarea Banilor. O lege obliga bancile, notarii, fondurile de acumulare si cele de investitii, societati de asigurare si reasigurare, societati de credit mutual, diverse directii ale unor ministere sa raporteze la Spalarea Banilor orice tranzactie care depaseste suma de 10.000 de euro, sau orice tranzactie care li se pare suspecta, chiar daca nu este inscrisa in aceasta suma. Problema apare ca aceste rapoarte nu sunt sortate, ci li se da curs si sunt anchetate in corpore. Orice om care, de pilda, vinde, cumpara sau construieste o casa devine automat subiectul unei anchete, ce poate deveni oricand penala, fiind raportat de notar sau de banca. Cel reclamat este fisat si indosariat, i se iau din urma toate tranzactiile financiare, este supus pe mai departe atentiei Oficiului. El poate deveni oricand obiectul unui posibil santaj. Nu asa se face Justitie. Nu aceasta-i calea de ancheta cinstita intr-un stat de drept.
Din uriasa cantitate de date si documente am selectionat doar o mica parte, cele pe care le facem publice azi intr-un supliment, atat in paginile ziarului, cat si pe site-ul propriu de Internet, de unde pot fi downloadate. Selectia am facut-o in cea mai mare parte pentru tranzactii din 2003-2004, tocmai pentru a nu fi acuzati ca incurcam cercetarile. Ce s-a intamplat cu aceste anchete pe care le supunem atentiei opiniei publice in aproape doi ani? Unde este rezultatul acestei uriase procesari de date despre intimitatea persoanei? In tot acest rastimp a fost prins cineva? Noi, ziaristii, n-am aflat. Nu s-a facut publica nici o spalare de bani spectaculoasa care sa-i aiba autori pe cetateni necunoscuti. Stim doar de cateva cazuri de suspecti dintre persoanele publice. Daca nu e prins nimeni, care-i scopul acestei masinarii de urmarire, care inghite sume imense de la bugetul public, chiar din banii celor pusi sub ancheta? Rezulta ca cercetarea nu s-a incheiat, persoanele sunt urmarite in continuare, printr-un atac fara precedent la sistemul bancar, care, paradoxal, este obligat de legi interne si internationale sa pastreze secretul tranzactiilor si pe cel al proprietarilor conturilor. Or, bancile nici n-au voie sa se opuna. Conventiile internationale prevad ca organele de ancheta pot cere de la banci informatii despre conturi numai dupa ce parchetul a declansat faza de urmarire penala. Oficiul pentru Spalarea Banilor ar trebui sa aiba doar un rol informational, primar, de sortare si analiza a tranzactiilor bancare, pastrand confidentialitatea acestor date. Or, ce se observa? Oficiul nu face nici o selectie. Mai mult, face propria ancheta, substituindu-se organelor abilitate. Cat despre confidentialitate, daca noi am intrat in posesia acestor date, e limpede ca nu mai e un secret pentru nimeni. E posibil ca si alte redactii sa detina aceste documente. De altfel, informatii din aceeasi sursa au mai aparut de-a lungul timpului.
Chiar daca datele poarta inscriptia secret de serviciu, redactia Ziarului ZIUA a ales sa le faca publice, tocmai pentru ca sunt de interes national. ZIUA nu poate ascunde un act de politie politica in defavoarea cetateanului. Motto-ul ziarului noastru, inca de la infiintarea lui, a fost si este "siguranta cetateanului, mai presus decat securitatea statului". In acest motto am crezut intotdeauna si vom crede in continuare, actionand in consecinta. De altfel ZIUA, cand a considerat - in recentul scandal al scurgerii de informatii strict secrete de la MApN - ca e vorba de documente care pot pune in pericol soarta Armatei Romane si a cetatenilor Romaniei, a ales sa le predea la SRI si sa colaboreze cu anchetatorii. De data asta e vorba de documente care au patruns in spatiul public, punand in pericol cetateanul caruia ii vom fi intotdeauna fideli, acuzand abuzuri si mijloace de constrangere ale statului. Si pentru a nu fi invinuiti de rea credinta, am ales sa scoatem de pe lista anumite persoane si firme despre care am considerat ca pot avea legatura cu terorismul international, tocmai pentru a nu ingreuna munca Serviciului Roman de Informatii.
Documentele pot fi downloadate - asa cum aminteam - la adresa www.ziua.ro si au fost sortate in patru calupuri, tocmai pentru a usura traficul. Ii rugam pe cei care se vor recunoaste pe aceste liste ce cuprind peste 1600 de nume sa ne contacteze in scris la redactie, sa ne comunice parerea lor despre acest fenomen ingrijorator, sa ne spuna daca stiau ca sunt anchetati, daca au fost contactati de autoritati, santajati sau haituiti. Este posibil ca pe aceasta cale sa-si explice de ce, de la banci, au fost refuzati cand au solicitat un credit, tocmai pentru ca se afla pe lista neagra a statului politienesc, stat in care functionarii publici sunt - iata - obligati la delatiune.
In zilele care urmeaza, vom organiza o dezbatere publica in care vor fi angrenati in primul rand cei care au fost tinta acestui urias abuz, dar si juristi, reprezentanti ai societatii civile, ai organismelor de aparare a drepturilor omului.(Departamentul de Investigatii)
Oficiul pentru Spalarea Banilor, un instrument opresiv
Din noianul de dosare intocmite de Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor (ONPCSB) am extras cateva cazuri si analize, pentru ca opinia publica sa vada cum se intocmeau si se intocmesc in continuare aceste acte. De asemenea, supunem atentiei cititorilor modul in care angajatii Oficiului s-au substituit organelor de ancheta, formuland concluzii pe dosare, inca dinainte de inceperea urmaririi penale. Conventiile internationale referitoare la secretul bancar prevad ca ONPCSB este un organism cu caracter strict informational, iar entitatile bancare si financiare sunt obligate sa puna la dispozitia procurorilor traseele banilor si conturi, numai dupa ce dosarul a devenit unul penal.
SC AL BITAR INTERNATIONAL a efectuat, in perioada 2003 - 2004, plati externe in suma de milioane de euro, fara ca societatea sa fi desfasurat pe teritoriul Romaniei vreo activitate de import. Desi n-avea nimic de plata, firma a transferat in doar 19 zile echivalentul a 6,624 miliarde de lei in contul SC RRB INTERNATIONAL COMPANY SRL, iar aceasta a efectuat transferuri externe in valoare de 3.188.328 de euro, in conditiile in care a efectuat importuri de 1.547.382 de euro. Persoanele imputernicite pentru conturile RRB INTERNATIONAL sunt asociate, "intamplator", si la SC AL BITAR, capul acestei afaceri suspecte de spalare de bani fiind cetateanul Fatme Ghazi Jaber.
*
ONPCSB a fost sesizat in octombrie 2004, din "surse speciale", cu privire la unele operatiuni suspecte efectuate de Eugen Daniel Anca, impreuna cu Claus Rayhle, pretins director al CAPITAL CONSULTING Stuttgart. Cei doi se ocupau pe teritoriul Romaniei cu convertirea in euro si dolari americani a unor instrumente bancare (SKR si Promissory Notes) obtinute din Rusia prin intermediul lui Alexander Dokychuk. Respectivele instrumente bancare erau emise in numele unei companii rusesti non-profit, avand ca beneficiari cateva firme-fantoma si NAXA CONTINENTAL - SUA, infiintata de Rayhle. Cei doi asociati au primit de la cetateanul rus mai multe SKR-uri, care urma sa fie scoase pe piata din Hong Kong de catre doamna Wong (sotia lui Wong Cheung Wing, care a fost implicat alaturi de Dokychuk in falimentarea Bancii Fortuna). Anca mai intentiona sa scoata pe piata financiara si documente bancare fara acoperire, de la MERCURE BANK Ltd., cu sediul in insulele Anjean. Unul dintre documentele la care ne referim (garantie de rambursare), in valoare de 43 de milioane de euro - avand ca investitor ANDAMAN TRADING si beneficiar firma-fantoma TOPEX INTERNATIONAL Ltd. - urma sa fie scontat la Banca Carpatica, iar altul in suma de 30 de milioane de euro la Hong Kong. In aceasta afacere murdara mai sunt implicati Gheorghe Grigoras si Marian Dodu, alaturi de un partener arab pe nume Mohamed Ali.
*
Adrian Georgel Bogza, Jenica Marin si firmele DELTA TELECOM SA, DELTA AGRO INTERNATIONAL SA, MTCS PROD COM SRL si SILVERADO MILLING CORPORATION au fost implicati in derularea unor operatiuni suspectate de spalare a banilor. In cateva cuvinte, se incerca transferarea unor fonduri substantiale de provenienta incerta unor firme distribuitoare de gaze naturale din mai multe tari europene, inclusiv Romania. Acesti bani urma sa fie utilizati pentru plata unor importante cantitati de gaze naturale furnizate de GAZPROM in Europa, sumele respective fiind astfel introduse in circuitul legal.
*
In timp record, Cenk Kucuk si Ahmet Cefa Kucuk au devenit beneficiarii a circa 700.000 de euro, prin intermediul SC DAMBOVITA CENTER SRL. Firma a inregistrat in contabilitate incasari externe de peste sapte milioane de euro, cu titlul de "investitii directe". Imediat dupa aceasta, cea mai mare parte a sumei a fost returnata catre sursa initiala, banii fiind spalati in Romania. Comisionul datorat celor doi a fost varsat in conturile din strainatate ale acestora, sub justificarea "servicii".
*
Alexandru Toma, prin firma ALTO TRADING 99 SRL, a fost beneficiarul unui acreditiv in valoare de 1.550.000 USD, emis in 2003, pentru importul de uree de la o firma din Rusia. Ulterior, marfa trebuia sa ajunga la ELCER GLOBAL CORP - SUA. Tranzactia a trezit suspiciuni BCR, care a informat imediat Oficiul de Spalare a Banilor. Acestea constau in faptul ca acreditivul emis prezenta vicii de forma, adresa ALTO TRADING nefiind cea din evidentele Oficiului Registrului Comertului, iar contractul cu partenerul rus n-a fost prezentat bancii pana la inchiderea raportului. In plus, cu toate ca beneficiarul are sediul in SUA, acreditivul a fost emis prin intermediul unei banci din Nigeria.
*
Prin intermediul SC SUPER ELEGANT SRL, Delipalta Hassan a obtinut un credit substantial de la RIB, aducand ca garantie un teren supraevaluat de o oarecare dna Gagiu. La adresa respectiva nu s-a aflat si nu se afla vreo firma, iar adresa tipei este la fel de fictiva. Delipalta Hassan se ocupa din 1995 cu activitatea de spalare de bani in Romania, fondurile fiind scoase din tara prin intermediul altor firme-fantoma. Una dintre acestea este ATILIM HALI SAN TIC Ltd., valuta spalata si uscata fiind destinata unor persoane din strainatate, sub justificarea de cadou sau sponsorizare.
*
Gheorghe Cojocaru a incasat in vara anului 2004 suma de 8,2 miliarde de lei, cu justificarea "transfer privat". Persoana imputernicita pe contul acestuia de la HVB Bank, Liliana A. C. Stan - care a facut deja obiectul unei informari trimisa de Oficiu la PICCJ - a efectuat diferite transferuri cu titlul de "imprumut catre persoane fizice". Una dintre acestea este Marian Sotae, implicat in numeroase societati comerciale, in unele fiind asociat cu Viorel Bucurenciu, cunoscut din afacerea "Portbagajul" - furtul a 500.000 USD din masina acestuia.
*
Cetatenii moldoveni Lomakin Vladimir Vladimirov si Panteleeva Kalina Antonova au efectuat in perioada 1999 - 2001 operatiuni bancare folosind fonduri cu origine necunoscuta si suspecta. Banii au fost initial transferati in Bulgaria de catre o societate comerciala din Israel. Aceasta figureaza ca fiind folosita intr-o importanta schema de spalare a banilor, in care sunt implicate 69 de firme similare existente in Israel si apartinand unei singure persoane. O parte dintre fondurile suspecte a ramas in Bulgaria, dar mari sume au fost transferate in Republica Moldova, Cehia, Letonia si Romania. Beneficiarii romani sunt SC SAMOBIL SA si SC SIMEX SA.
*
Gabriel Carlig si Antonio Scanagatta au efectuat o serie de operatiuni pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni la SC ARGOS SA, sumele folosite fiind considerate de provenienta ilicita. Despre italian existau informatii inca din 2003 ca ar fi implicat in actiuni criminale si s-ar afla in atentia institutiilor de urmarire din tara sa. Comparandu-se sumele declarate prin deconturile de TVA cu totalul operatiunilor inregistrate in baza de date a vamilor, rezulta ca urmatoarele societati au declarat prin deconturile de TVA sume mai mici decat cele inregistrate prin vama, dupa cum urmeaza:
ARGOS SA - din deconturile de TVA pentru 2003 - 2004 rezulta un total al vanzarilor de 273,148 de miliarde de lei si total cumparari de 57,990 de miliarde de lei, in timp ce volumul exportului inregistrat de vama este de 16.656.304 euro (666 de miliarde de lei), iar volumul importurilor de 158.283.494 de euro (6331 de miliarde de lei).
JOLIDON IMPORT EXPORT SRL - din deconturile de TVA pe aceeasi perioada rezulta un total vanzari de 6.679,140 de miliarde de lei, in timp ce volumul exporturilor inregistrat in vama este de 32.780.000 de euro (1,311 miliarde de lei).
DAYTON SERVICE SRL - din deconturile de TVA rezulta un total de vanzari de 22,774 de miliarde de lei si total cumparari in valoare de 4,142 de miliarde de lei, in timp ce volumul exporturilor inregistrat in vama este de 1.068.882 euro (42,7 miliarde de lei), iar cel al importurilor de 9.621.308 euro (384 de miliarde de lei).
*
SC PELTON ENTERPRISES Ltd. din Cipru figureaza cu operatiuni externe dubioase prin conturi deschise in Romania, in aceasta afacere fiind implicati Doru Tarpea, Tonya Halpert, Maria Constanta Midan, Carmen Mezei, Ehud Almog si altii. Mai precis, sumele de 7.861.756 euro, respectiv 1.217.150 USD sunt motivate ca reprezentand niste importuri, dar din baza de date a vamii nu rezulta efectuarea unor astfel de operatiuni.
*
Conform informatiilor primite de Oficiu, prin conturile SC AWL COMPANY s-au efectuat frecvente ridicari in numerar care au un caracter neobisnuit in raport cu activitatea desfasurata de societate, motiv pentru care acestea au fost considerate tranzactii suspecte. AWL COMPANY mai figureaza in doua lucrari ale ONPCSB trecute in evidenta pasiva. Societatile care apar in rulajul contului acestei firme sunt: RAFINARIA ASTRA ROMANA - 11,059 de miliarde de lei, PETROSIT SA -10,830 de miliarde de lei, RAFIN VENUS OILREG SA - 1,8 miliarde de lei, OCTAN SA - 1,009 miliarde de lei, JETOIL SRL - 2,688 de miliarde de lei si beneficiarii PRECIS INTER INVEST SRL - 16,935 de miliarde de lei si 1,750 de miliarde de lei, VICTORIA AG - 0,570 de miliarde de lei, DENT A AMERICA - 0,400 de miliarde de lei si retrageri in numerar in valoare de 10,935 de miliarde de lei. In aceste afeceri sunt implicati fratii Crestin (Ioan, Vasile, Marioara si Lucia Mariana), precum si Jenica Vranceanu.
*
Prin conturile firmelor nerezidentiale FUTURE TRADE Ltd. si INTERAGRO LLC si ale societatilor romanesti ROMSPEED SRL si ROMEXIM SRL a fost tranzitata, in perioada 2003 - 2004 suma de peste 20 de milioane de euro. Contul personal al lui Sahim M. Orhan a fost folosit pentru intermedierea incasarilor si platilor catre firmele nerezidentiale, realizandu-se importuri de 4,2 milioane USD.
*
Vasile Paraschiv si Mihai Claudiu Tusac sunt cercetati de autoritati deoarece, prin intermediul SC INTERBITUM TRADING Ltd., au ordonat plati externe de 1.593.616 USD catre parteneri din Italia, Liberia si Irlanda, fara ca societatea comerciala sa desfasoare vreo activitate comerciala pe teritoriul Romaniei. Informatia a fost furnizata Oficiului de catre Unicredit Romania SA, care a fost nevoita sa raporteze tranzactiile ce depasesc suma de 10.000 USD.
*
LINDSELL ENTERPRISES Ltd. figureaza ca asociat/actionar la 15 societati comerciale romanesti, avand deschise conturi in unele banci, de unde transfera sume mari de bani pe ralatia Cipru. In perioada 03.04.2003 - 05.05.2004, IRVINGTON ENTERPRISES Ltd. a incasat prin transferuri efectuate din Cipru 602.235 de euro si a efectuat plati externe de 564.331 de euro, cu motivatia "repatriere fonduri". De asemenea, BROADHURST INVESTMENT Ltd. a beneficiat, in perioada 2003 - 2004, de incasari externe din Cipru in valoare de 13.660.457 de euro si a efectuat transferuri externe de 23.913.127 de euro. Persoane implicate: Siminel Cristian Andrei, Marius Adrian Lupu, Imad Mahmoud Jaffal, Issam Moustapha El Baba, Gheorghe Mihai si altii.
*
In urma unor verificari efectuate de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare si transmise ONPCSB, in legatura cu activitatea de intermediere a SC ELDAINVEST SA, au rezultat urmatoarele aspecte:
Un numar de 153 de persoane juridice (143 de societati comerciale si 10 asociati) sunt controlate direct sau indirect de Catalin Constantin Chelu. Toate acestea au cumparat actiuni emise de cele cinci SIF-uri, in perioada 1999 - 30.04.2004, prin intermediul firmei mentionate. Persoanele ce fac parte din acest grup de interese au sau au avut cont deschis la ELDAINVEST SA si detin impreuna pachete importante de actiuni la SIF Moldova, SIF Muntenia si SIF Oltenia, putand influenta semnificativ deciziile luate in cadrul acestor societati. In perioada 28.09 - 22.10.2004 s-au primit spre decontare opt bilete la ordin, in valoare totala de 1,818 de miliarde de lei, emise de SC GRUP-TOOLS SRL in favoarea SC NUCAEM SRL, VISTAS SRL si IGREC SRL. Toate biletele la ordin au fost girate in favoarea lui Gabriel Constantinescu, care este reprezentantul legal al societatii emitente.
*
Victor Bujor a schimbat in vara lui 2004 suma de 20.000 de euro in lei, la cursul de 40.840. Apoi a fost luat la intrebari cu privire la provenienta banilor, declarand ca reprezinta donatii facute de rudele sale care se afla in Spania. Declaratia imbogatitului a creat suspiciuni mai ales in legatura cu activitatile desfasurate de eventualele rude aflate in Peninsula Iberica.
*
La data de 4 iunie 2004, Shaher Kamel Fares Alajlouni a transferat la extern, in contul firmei nerezidentiale ARSAN KIMYA SAN VE TIC AS suma de 2000 USD, refuzand sa explice legatura pe care o are cu beneficiarul platii. Pentru aceasta fapta, respectivul a fost luat in evidentele ONPCSB.
*
Doi cetateni chinezi pe nume Wang (ambii) au indraznit sa-si deschida conturi personale in Romania, motiv pentru care Oficiul i-a luat la ochi, dupa ce au transferat acasa, pe numele societatii HAU TAK SHOPPING CENTER TSEUNG, "fabuloasa" suma de 9965 USD, in mai multe transe. Aceasta dezvaluire a fost posibila datorita controlului efectuat cu profesionalism de specialistii BNR, in cadrul Agentiei Voluntari a Romanian International Bank (RIB). A urmat, turnarea chinezilor ONPCSB, spre a fi introdusi pe lista de supravegheati permanent.
*
In mai 2004, SC PIELMAR SRL a emis un CEC in suma de 5.579.000 de lei (salariul mediu pe economie de-acum), catre SC SELTIN GRUP SRL. O saptamana mai tarziu s-a constatat ca respectivul document facea parte dintr-un set de instrumente retras din circulatie.
*
Ionel Petrica a incasat de la firma SC ANKER SRL suma de 250.000.000 de milioane de lei, reprezentand "prestari servicii". Cu toate ca suma nu depaseste plafonul legal de 10.000 USD, IPJ Teleorman l-a parat pe om Oficiului, astfel incat acesta sa fie banuit pentru spalare de bani.
*
La data de 26.05.2004, in fata unui notar public, Florin Dragomir Niculescu - in nume propriu si ca mandatar al sotiei sale -, a semnat vanzarea unui teren in zona zero a capitalei catre Tudor Dragomir Niculescu si Calin Marian Carjoi. Suma tranzactiei se ridica la 300.000 de euro, din care vanzatorul recunostea ca a primit un avans de 90.000 de euro. Datorita faptului ca terenul in suprafata de 500 mp a fost cumparat de sotii Niculescu cu trei luni in urma, pentru doar 160.000 de euro, tranzactia a trezit suspiciunile organelor.
*
Gheorghe Popilean, presedinte si membru fondator al asociatiei Uniunea Civica Solidaritatea, a afirmat in cadrul unei emisiuni de televiziune ca, in decembrie 2004, ar fi sustinut actiunile Primariei Capitalei cu suma de 400.000.000 de lei. In realitate, ajutorul in bani a fost de doar 24.000.000 de lei, la care s-a adaugat imbracaminte in valoare de al 6 milioane de lei. Consiliul General al Municipiului Bucuresti - Directia Generala de Asistenta Sociala a transmis aceste date ONPCSB pentru a afla unde s-a evaporat restul de 370.000.000 de lei.
LISTA CU PERSOANELE acuzate
Tarmurean Dorelu Gavrila
Tarmurean Aurelia Maria
Tarmurean Adrian Cristian
*
Radu Nicolae Constantin
Ghita Costin
Iordachescu Marian
*
Puscariu Ionel Radu
Crisan Petru
*
Fatme Ghazi Jaber
Halil Mohamad Rached Bitar
Lupascu Madalina
Hussein Moustafa Hassan
Mike Najib Bitar
Rached Hilal Bitar
*
Barakat Ahmad
Radwan Abd El Salam Chaabo
Barakat Anbdulla
*
Wang Yongxin
Wang Xincheng
Shen Huilan
Wang Xuemei
*
Popovskiy Yan
Tsygankov Alexandre
*
Darabont Arpad
Chitan Valeriu
Benko Denes
Tatay Tibor
Szocs Tibor
Csilik Ana
*
Ciornii Nicolae
Suleymanov Nazim
Ingrisch Iosif
*
Draghici Adrian Bogdanel
Constantin Razvan Adrian
Grama Eduard
Vlase Gheorghe
Manda Constantin
*
Anca Eugen Daniel
Grigoras Gheorghe
Dodu Marian
Mohamed Ali
Rayhle Claus
Dokychuk Alexander
Wong Cheung Wing
*
Ghita Dobre
*
Abbas Abbas
*
Anitei Marian
Florea Vasile
*
Niculescu Florin Dragomir
Niculescu Maria
Cirjoi Calin Marian
Niculescu Tudor Dragomir
*
Ivascu Ecaterina
Trifu Tudorita
Mingheras Gheorghe
Trifu Viorel
*
Muresan Ioan Traian
*
Muresan Bojoanca Dora
*
Karatasli Ibrahim
Avanas Ahmet
*
Fodor Vasile
*
Bassam Eid Khalil Hijazi
*
Gheorghiciuc Ion
Hritcu Liviu
Marwan Moustafa
Ahmad yasin
Safwan Tawfiq
Yassen Jawad
Beyler Ali
Gheorghiciuc Aurel
Hritcu Daniela Carmen
*
Ghenescu Eugenia
Ghenescu Ilie
Iosif Ioan
*
Soava Mihai
*
Frezzotti Nadia
*
Winkler Kurt Robert
Borza Dragos Bogdan
*
Cosoveanu Marin
Rogojina Constantin
Capatina Liviu Ion
*
Moraru Cornel
*
Vatistas Georgios
Purica Ion
*
Josza Andrei
*
Bogza Adrian Georgel
Marin Jenica
Sorobotea George
Usturoi Vitalie
*
Achim Laurentiu
Giurcan Jan
*
Evlogimenos Platorchos
*
Blenessy Adalbert Zsolt
Blenessy Rozalia Tunde
*
Aladag Gazi
*
Zabad Omran
Zabad Ghazi
*
Zabad Youssef Mohsen
Rusu Vasile
*
Schiopu Simu Horia
Scarlat Victor
Pitulea Horia
Stroe Mircea
*
Maisoon Y. Hanna
Bengescu Dan Constantin
Mumtaz O. Yakub
*
Cadar Adrian
*
Zografos Vasileios
*
Abdanibie T. Mohamad
Anaam A. Mohamed Hashim
Socratopoulos Nicolaus
*
Dai Yansheng
Ye Yuli
*
Geleri Fehmi
Geleri Husnugul
Geleri Mehmet Emin
Geleri Omer
Geleri Zeyneddin
*
Radulescu Liviu
*
Gherghe Roman
Kucuk Cenk
Kucuk Semra
Kucuk Ahmet Vefa
Kucuk Aysegul
*
Teletin Luciana
Teletin Iulian
Teletin Marian
*
Zhou Hexin
*
Aronovici Iulian
Schvatz Adela
*
Ionitoiu Daniel
*
Ionescu Mariana
*
Nica Nicolita
Potirca Toma
Potirca Constantin Ninel
Potirca Tanase
*
Bergamo Michele
Bergamo Renzo
*
Toma Alexandru
*
Grigoras Andrei
Pillinini Eugenio
Vasilescu Nicolae
Stefanescu Eugen
*
Barbu Nicolae
*
Lanzoni Nicolaescu Ileana
Paolucci Filippo Luigi
Russo Roberto
*
Umbrarescu Dorinel
Umbrarescu Mirela
*
Poleac Constantin
Ursuleanu Tudor Florin
*
Elie Mikhael El Boustany
Chawki Mikhael El Boustany
Ihab Tanios Laoun
*
Bouskoutas Spyridon
Delenikas Andreas Aimilos
*
Butnaru Marcela
Coser Trandafira
Jinga Crina
Cozma Claudiu
Vieru Daniela
*
Surdu Alexandru
*
Bujor Victor
*
Talib J. Darah
Palade Lacramioara Vasilica
*
Davidescu Dragos Ion
Davidescu Maria
*
Lucaciu Adrian
*
Muntean Mihai Lucian
Soncutean Ana Maria
Bodiu Toader
Urs Anghel
Cornea Liviu
Dudau Gavrila
Adam Gabriela
Farcas Julieta
Iedean Pardalian Stefan
Singeorzan Olimpia
Dobos Aurel
Magherusan Iulian
Rus Dumitru
Radu Aurel
Kerekes Martin
Buta George
Bucur Florina Vaesavia
Chindea Stelian Florin
*
Caldararu Gheorghe
Dumitru Florin Mihai
*
Dumitru Mihai Flavius
Grecescu Silviu
Arsenie Mircea
*
Formet Francois Marie
Anghel Elena
Anghel Gheorghe Alexandru
*
Solomon Mircea Iulian
Solomon Dina Maria
*
Mailat Elena
Simon Anisoara Catarina
*
Kamali Elena Crina
Kamali Seyed Hossein
Du Neng Biao
*
Mitrou Giorgios
Mitrou Nikolaos
*
Balahoroglu Hasan
Duzkesen Recai
Tufekci Ayhan
Bal Mustafa
*
Prisecariu Catalin Danut
*
Hetel Gheorghe Alexandru
*
Stoian Claudiu
Dramba Vasile
*
Hassan Delipalta
*
Crisu Catalin Gheorghe
Crisu Daniela Nicoleta
Dascalita Gheorghe
Barbur Florentina
Moraru Emanoil
Drugu Adela
*
Stolojan Valentin
Udrea G. Adrian
Enache Marius Constantin
Patapievici Ioana
Piticas Elena
Piticas Marcel Danut
Piticas Vasile
Piticas V. Vasile
*
Ahmed Ramadan Morsi Amer
Guma Mamdoh Abdelmnem Sif El Massr
Ciochina Camelia
*
Bayan Nabil
Gamal Hussein Abdel Rehem El Gamal
Dan Viorica
Dan Claudiu Gabriel
Ashraf ahmed Zikry
Mayan Mariana
Dan Gavrila
Khaled Abas
*
Adib Al Said
Xu Peng
Abdal Naser Khallouf
Masooud Mostajab
Qasem Ibrahim Q Zarifem
Thaer Haj Khalaf Allah
Yasser Al Koubaytari
Mohamad H. Mezher
Abou Al Zahab Mohamad Yahya
Chafik Katramiz
*
Abou Chama Ousama
Szanto Elisabeta Gabriela
Bomboe Viorica
Mardale N. Florea
Iaurum A. Ion
Vartejaru Fanel
*
Abdel Rahman Suliman Moh D Abu Sama
Khaled Aly Mohamed El Gendy
Badr Eldin Elfaki Ali
Yousif Abdelrahman Mohamed Elfaki
Hanan Ali Abdelrahman Saleh
Elfaki Ali Dalia
*
Bekiaris Athanassios
Moscalciuc Gh. Elisabeta
Maciuca V. Dorin
Bekiaris Dimitrios
Leca Mihaela Lenuta
Gogan Corneliu Mihai
*
Armasu Eusebiu Felix
Iacobov Corneliu
*
Cojocaru Gheorghe
Piturlea Daniel
Stan Anghel Carmen Liliana
Octav Vasilica
Sotae Marian
*
Lomakin Vladimir Vladimirov
Panteleeva Kalina Antonova
*
Latcu Adam
Mueck Guenther
*
Ordek Mehmed
Uzun Mehmet
*
Baticu Cristian George
Baluta Floricica
*
Mihai Cristian Alexandru
Gurdegir Mehmet
*
Shaher Kamel Fares Alajlouni
*
Irimies Gheorghe
Istrate Radu Dorel
*
Tonno Franco
*
Fontana Roberto Secondino Mauro
*
Salcianu Constantin
Schreiber Torben Christian
*
Groza Rafila
*
Cszeke Dominic
Nagy Samuila
Tordai Sandor
*
Toth Nicolae
Papp Karoly
Imre Barna Attila
Moga Ioan
Keresturi Victor
*
Ivan Silviu
*
Secarea George
Giurgea Emilia
Mirea Nelu
*
Barzilai Uri
*
Ungur Gheorghe Horia
Ungur Rozalia Aurelia
Lambing Anna Maria
Harris Anthony Paul
*
Constantinescu Sorin
Zemer Tov Haim Howti
Iliescu Nicoleta Viorica
*
Nasser Mohamad Amer
*
Tesedeanu Costin Gabriel
*
Touma Antonie Georges
Walid Abboud
*
Musgociu Mircea Nicolae
Nemes Gheorghe
Giangrandi Osvaldo
*
Rad Ioniche
*
Fazakas Bela
Fazakas Estera
Fazakas Robert
*
Bertoli Nadia
Battiston Odilio
Pegolo Michele
*
Ludusan Gheorghe
Leszlay Karinn Edith
*
Szoke Eros Ioan
Szoke Eros Csaba
*
He Lu
*
Sandor Gheorghe
*
Mihalache Toma
Serbanescu Zamfira Cristina
Ayse Nesrin kanmaz
*
Xiao Xiaoyun
Huang Guangshun
Peng Cuihua
Xiao Feuyun
*
Fikret Kuzucu
Fikret Ince
*
Bonetti Giorgio
*
Shaker A. Maktabi
Dobrescu Larisa Cerasela
*
Stroe Dante Stefan
Danaila Gigi Aurelian
Stroe Ion
Pasare Vasile
Voicu Sandu
Petcu Marius
*
Cirlig Gabriel
Scanagatta Antonio
*
Florescu Ionut Florian
*
Demciuc Viorica
Melnikova Lioudmila
Rubio Manuel Roland
Braniste Tatiana
Vremere Alexandru
Enache Ioana Alina
Boaghe Ottilia Maria
Boaghe Mihai
Clamparu Ioan
Rebagel Florin Alexandru
*
Otvos Geza
Baltrukowicz Konrad
Pawlak Mariusz Krzystof
Krupinska Luiza Magdalena
Csomos Gabor
Szani Ianos
Szemeredi Istvan
Nyeki Zoltan Ferenc
*
Zhang Gaoyi
Chen Yongfen
*
Wu Hui
Xu Yufa
*
Strungariu Gheorghe
Simutiu Ioan
Galuscan Fanica
Alexandri Nicolae
Mares Doru Razvan
*
Huang Jiamei
Li Jiazong
*
Xu Qinghu
*
Tarpea Doru
Halpern Tonya
Midan Constanta Maria
Mezei Carmen
Marinescu Dorina
Almog Ehud
Zamfirescu Sorin
*
Ghenea Dumitru
Marinescu Dragos
*
Gologan Nela
*
Jin Jianfeng
Ye Li Li
Chen Xiaochun
Gong Qinjie
Huang Haixia
Zhao Zhiyong
Pan Weidong
Xu Songlan
Li Zhengxi
Jia Lihua
Zhou Hemin
Dong Xuedong
Chen Yujing
Siang Sulan
Li Liang
Chen Yi
Tong Hongsia
Lu Hegel
Zhu Qinlong
Qiu Shuiging
Qiu Shiqing
Qio Shiqing
Raj Alka
R. D. Singh
Chen Jianxing
Ye Chaofeng
Yu Zheng Wu
Wang Chaimei
Huang Xiaomei
*
Virlan Gheorghe Sorin
Tepelus Gheorghe
Hotnog Paraschiv
Tilica Verginia
Butuca Adrian
Nicuta Constantin
Pruteanu Angela
Boiciuc Alice Cecilia
*
Kurt Spoerry
Jurg Keller
Iouri Oustinov
Ng Siew Eng
Roshaida Zainul Abidin
Haslina Mohd Fesal Arbee
Andronache Cristina
Yam Tee Kuang
Hoe Peng Ann
Baumgartner Andres
Patron Antoly
Schmid Hans Artur
Wieler Karin
Cecan Iurie
Draniceru Ion
Dominte Luminita
Baxanean Ruslan
Moscovici Marian
Wee Pheck Cheng
*
Karabatur Mehmet
Hasim Bayram
Comanescu Eugen
Halil Kaymal
Harun Adiguzel
Ali Eden
*
Branescu Valentin
Stirbescu Vasile
Simineanu Maria
Parvu Silvia Anamaria
*
Stanescu Marita
Birita Mihai
Mihai Ioan
*
Radu Neculai
Balan Petre Viorel
Balan Diana
*
Crestin Ioan
Vranceanu Jenica
Crestin Vasile
Crestin Marioara
Crestin Lucia Mariana
*
Cazzin Bruno
Lucci Andrea
*
Cotoi Sorin Marius
Cotoi Simion
*
Guna Mihai
*
Ipsen Friederich
Gandrabura Theodor
Moraru Valeriu
Iacob Mihaela
Pezzani Daniele
*
Leontiev Denis
*
Gorita Eugen
Talpalarova Nadejda
*
Tokes Zoltan
*
Fahrenberger Rudolf
*
Iozsef Laszlo
Peterfi Sandor
Gyurjan Sandor
Palinkas Pal Istvan
*
Parvan Iuliana
Anton Marin
Oprea Marius
Leoanca Ionel
Velican Irinel
Ivascu Paul
Oprea Valeria
Cristea Caprioara
Petcu Virgil
Velican Virginia
*
Arbureanu Viorica
*
Waigel Harald Helmut
Dorde Sorin
Setrarescu Tiberiu Vasile
Waigel Cristiana Liliana
Radovic Vuceta
Meketin Anton Alfred
*
Cojocaru Petrica
*
Muller (Balint) Paul Jean Felician
Muller (Balint) Larisa Crina
Leahu Emanuel Ionut
*
Sfarlea Torino Vladimir
Uifalean Camelia
Jordaky Laszlo
Stefanuti Neculai
Hurlui Ioan
Moldovan Florin
Anca Razvan Marian
Craciunescu Radu Viorel
*
Torocsik Jeno
Antalfy Thomas
Torocsik Beata
*
Pulbere Garic
Pulbere Angela
Mugur Viorel
Cecalin Alexandr
*
Podariu Dorel
Podariu Lenuta
*
Marinoiu Ioan
Pilleti Umberto
Kecseti Marton
Ganon Christian
Marinoiu Constanta Camelia
Fiterau Gh. Daniela
Duicu Marian Sebastian
*
Cavalin Silvano
Dobos Daniela
Oltean Alina
*
Dogaru Viorel Catalin
Melinte Neculai
Mansour Imad
*
Ali Hussain
Abdal Sahib Raghad
*
Yousif Arslan Serousi
Lunardon Wolfgang
Heddwinf Hofler
*
Movila Stefan
Nedelcu Valerica
Jilaveanu Petrica
Buruiana E. Ileana
Pacuretu Vasile
Nita Vergiliu
Mondea Oana Adriana
Florescu Nicolae
Matusa C. Teodor
Matei I. Francisc
Movila Maria
Movila Ion
Matusa Titu Marius
Matusa Floare
Titu Tudosie
Ionescu M. Daniel
*
Grigorescu Augustin
Raduta Florica
Cazacu Radu
Caramlau Corneliu
Buruiana I. George
Movila Luisa
Movila Lidia Tabita
Movila Cristian Matei
Voinescu Ionel
*
Xu Yongqiang
*
Jiang Jianmin
Jiang Lizhen
Chen Dongkang
Chen Qingying
*
Meng Pingguo
Chen Rongqing
Cai Shundai
*
Zhang Shouliang
Wang Ruilan
Wang Aixiang
Geng Lijuan
Du Jianyong
*
Mandreanu Elena
*
Zinger Maor
Abraham M. Cohen
Mayer Sommer Arthur
Kourosh Makelian
*
Badea Sorin Doru
Piva Ileana
Gheorghe Silvia Magdalena
Gheorghe Radu
Piva Aurel
Badea Cornel Augustin
*
Tudor Costel
*
Demir Florentina
Demir Melki
Sahin Cemil
Arslan Musa
*
Serseniuc Constantin
Hrusca Tudor
Florea Ionut Mircea
*
Iliev Dimitar Nikolov
Kirov Rumen Kirilov
Paskalev Angel Nikov
Iliev Krasimir Nikolov
Rusev Kalin Petkov
Marinov Milen Radev
*
Beres Adrian Petre
Beres Cornelia Fita
Beres Patre Carol
*
Papasavvas Savvas Petros
*
Gao Yifei
*
Apostol Cristinel
*
Peters Lucien Mathieu Gerard
Podut Raluca Mariana
Podut Florin Marius
*
Popa Manuela Nicoleta
Popa Dan
*
Gan Yinyong
Vladutu Constantin
*
Mohamed Najib Dwidari
Vatamanescu Luminita
*
Csipor Liliana
Csipor Zoltan Florian
*
Wilms Johann Erich
*
Lazar Ioan
*
Markovic Dejan
*
Grama Ioan
*
Giorgi Amorino
Giorgi Maurizio
Banella Giulio
*
Prata Carlo
Nagy Emese Zsuzsana
*
Marinelli Edgardo
Rednic Mircea
Popescu Cornel
Bassanelli Fabio
*
Spermezan Doina Stela
Spermezan Leonida Vasile
*
Costea Doina
Costea Nicolae
*
Santi Franco
*
Mihai Velica
Bratu Toma
Pom Radu
Nita Mihai
Toma Ion
Osovschi Alexandr
Parvu Dorin Nicolae
Natan Marc Louis
*
Boszanyi Laszlo
*
Boerica Genica
Sargarodschi Florentin
Stanescu Niculina Eugenia
*
Feng Wang
Hu Zhiping
Zhao Zhogqin
Zamfir Lucia
Li Hua Ming
Liu Zhiyong
Zhang Yanchun
Zhang Shuchen
Yu Tong
Yang Ping
Wang Zenxu
Song Junmin
Li Yongdi
Wang Ying
Zhang Yaqi
Chang Jian Sheng
*
Hamoto Djihad Mohamed
Mounla Ahmed
*
Dumitrescu Stefan
Atin Levent
Ibrahim Uysal
Mehmet Gurgen
Suliman Aifun Geaner
*
Dode Marian Danut
Nitulica Ion
Predila Gheorghe
Paul Simion
Popescu Elena
Somesan Toma
Ungureanu Claudia Luiza
Somesan Albin
*
Mariottini Aldo
Parelli Angelo
Taranttelo Enzo
Pascanu Constantin Mircea
Fleica Cristian
Irimescu Elena
Taranttelo Gianpaolo
Opris Nicolita
Tacconi Francesco
*
Dona Florentina
Gadea Mircea
Zheng Hongqing
Ciontea Nicolae Catalin
Hong Liyun
Dumitru Ionel
Dobrica Gelu
Ionescu Ovidia Janina
Gadea Clitemnestra
Dumitru Nicolae
Tonme Daniela
Dragan Georgeta
Lin Yunchu
Zheng Xing
Tanase Paraschiva
Preda Mugur
Enache Gheorghe
Iosif Luminita
Lin Meifeng
*
Dumitru Valter
*
Mihai Dan
Mihai T. Olga
Radulescu I. Ioan
Mihai Gabriela
*
Li Ping
Lian He
*
Li Ailian
Deng Xiarong
Jin Lidong
Jin Sanbao
Li Afei
Jin Xianxi
*
Sun Li
He Shuqian
Cao Zhongqing
Li Jingbo
*
Sun Shirong
Jin Lihong
Sun Lili
Qi Xiaomin
*
Mihaila Cornelia Veronica Letitia
Mihaila Vasile Relu
*
Mihai Toma
Stanescu Gabriela
Mihai Sibinca
Mihai G. Livia
Stanescu Iulian
Stanescu Simeria
Petre Mioara
Petre Mihai
Mihai Silvia
Mihai Florica
Mihai Tudorita
*
Militaru Gh. Gheorghita
Barcan A. N. Raducu Andy
Ionescu Petrache Lucian
*
Foca Horatiu Corvin
Foca Vladimir Corvin
Grigorescu Constantin Alexandra
Florea Sterica
Flontas Ioan
Mavrodineanu Mircea Victor
Foca Mirela Claudia
Foca Mona Maria
*
Tudor Z. Vasile
*
Adnan Zienab
Nazih Yakoub
Hudhud Nadim Tager Maoh'd
Abdul Basir Tatari
Ali Kadour
Amar Zainab
*
Dinca Stanel
Marcu Victor Ion
*
Guler Sezgin
Sezer A. Erol
*
Carpet G. Stefan Teodor
*
Zhu Iongming
Gu Shuihong
*
Stoicescu Adrian Giony
*
Tang Jiang Bo
*
Peanci Hristu
Cusu Dumitru
Nereo Destro
Peanci Mihai
*
Petrescu Doina Mirela
Stuparu Ioana
Savu Iacob Catalin
Vintila Stelian
*
Bezalel Guy
*
Hadi Sarshenas
*
Iosif Luminita Alexandrina
Gadea Clitmenestra
Dumitru P. Ionel
Dona Florentina
Dumitru Nicolae Negus Ionica
Rozmarin Ion
Panait Georgeta
Pistol Luminita Viorica
Preda Mugur
Tenescu Zenovie
Rosca Alin
Pricop Liliana
Simion Petre
Chirca Marian
Rusu Doina
Saracin Eugenia
Covaliu Constantin
Marghescu Adrian
Pau Simona
Gadea Dragos Catalin
*
Alecu Leonard
Teodoru Ana
Popescu Eugen
Dragan Georgeta
Zheng Xing
Suicescu Florin Mihai
Kheir Hanafi
Cioboiu Filofteia
Dan Rares Constantin
Raducan Cristina
Neacsu Mihai
Tanase Paraschiva
Tone Daniela
*
Burlan Dorel
Sandru Flaviu Romul
Irimies Ioan
Goia Dorel
Aron Dorin Traian Ioan
Popa I. Viorel
Takacs Marta
Takacs Iuliu
Brad Efrim
Maier Felicia Elisaveta
Gabor Ioan
Gligor Danut
Mucea Ionel Alexandru
Bobar Miron
Faur Eugenia
Mihai Marinela
Limbean Ioan Alexandru
Motreanu Z. Daniela
*
Nichimis Viorica
Trabona Luigi
Rotariu Angela Simona
Zanon Giannino
Simedru Maria Adriana
Poggiana Gastone Luigi
Burlan Sabina
Burlan Daniela
Atanasiu V. Maria
Toma Gabriela
*
Marinescu Mihaita
Marinescu Gabi Camelia
Bacizu Alin Constantin
Manescu Cristiana Daniela
*
Stanca Victor Romeo
*
Dobre Bogdan
Stanca Valentin
Musat Adrian
Macovei Alexandrina
Dobre Antoanela Violeta
Luta Bigdan Vasile
Tugurlan Bogdan
Multescu Gheorghe
Enache Niculae
*
Achim Gratian Sebastian
Preda C. Mihai
Popescu Emilian
Miloiu Mihaela Viorica
*
Chiciudeanu Nicolae
*
Belkovits Laszlo
Muresan Liana Carmen
Fredrik Van De Beek
Marian Paul Cristian
Huza Maria
Huibert Johannes Eijkelestam
Johan Wouter Wagenvoort
Belkovits Eva
Biro Ioan
*
Bacila Marius
*
Bacila Carmen Constantina
*
Kocsis Lajos
Lorincz Attila
*
Pagotto Renato
Rosseto Vittorio
Rafin Osvaldo
*
Lunardi Piero
Lunardi Andrea
Lunardi Stefano
Lunardi Serena
*
Bayhan Ismail Murat
Ahmet Oz
*
Yasui Kyoji
Kaibara Kazuichi
Enea Corneliu Bayhan Alexandru
*
Hendrik Van Regteren
Cretu Mihai
*
Mandrescu Mircea Alexandru
Margarint Tomescu Mihaela Lelia
Cretu Vasilica
*
Doboli Ladislau
El Rifai Abdul Menhem
Dracea Nicolau Mihai
Grauntanu Claudiu
El Rifai Nizar
Imad Halak
Dracea Nicolau Mariana
Ududoi Marian
Tenovici Constantin
El Rifai Wafic
Hiba Saleh
Dahche Adnan
*
Schacht Marie Claire Yvonne
Vandroemme Rik
Vandroemme Jan
Vandroemme Walter
*
Abdulmounim Al Zaid
Hamdou Haj Khalifa
Seham Haj Khalifa
Khoula Kouli
Mahmoud Ali
Samar Mahouk
Fatima Taifour
Walki Chikhou
*
Ciobanu Manuela Ecaterina
Parau Emil Ilie
Ivaskovici Momir
Barbalata Daniela
Ciobanu Costel
*
Cuneyit Akaroglu
Tolcser Ferenc Zsolt
*
Huseyin Uysal
Gafar Serin
*
Hosam M. H. Hasan
Harmouch Ahmad Abdul Razzak
Mariam A. M. Merai
Heba M. R. M. Sh. Al Sharif
*
Borzasi Alexandru
Arus L. Zsolt Istvan
Kollar Attila
Pasztor Gyorgy
Torok Zoltan
Szasz Levente
Nagy Laszlo
Hodgyai Geza
Apor T. Gyorgy
Szoke Arpad
Mizik Andras
Gyorgy Sandor
*
Canureci Floarea
Furca Razvan
Epuran Alexandra Augustina
Malaescu Carmen
*
Marian Valentin
Achimescu Giulian Emil
Tufeanu Mariana
Mihut Dumitru
Mateescu Ioan
Hobeanu Vasile
Stefanica Mihaela
Cipu Mihaiu
Manea Adriana Teodora
Guguta Vasile
Cazacu Gheorghe
Lupu Cristian Alexandru
Moraru Mihaela Daniela
Chiritoiu Claudia
Kameniz Ami
*
Cazacu Nicoleta
Di Maggio Salvatore
*
Surupaceanu Mugurel
Dumitrescu Viorica
Gruescu Luminita
Ilie Lucia Ruxandra
Binig Marcel
Luca Traian Olavi
Stanciu Gh. Bogdan Florin
Fota Cristina Adriana
Kiss Roth Lajos
Brasoveanu Daniel
Surupaceanu Gh. Iuliana
Stoiculescu Gh. Teodor
Nicolae S. Gheorghe
Beres I. Mariana
Tistere S. Ion
Tistere I. Maria
Tistere I. Alexandra Mihaela
Dumitrescu M. Alexandra Daniela
Dumitrescu C. Mircea
*
Pagnoni Mauro
Malvezzi Ivan
*
Antonescu Ana Maria
Enis Muzaffer Sedat
Unal Yucel
Fatih Serdar Sahbenderooglu
Segun Haris
Eker Emre
Kaya Orhan
Pehliav Yusuf
Karasu Selcuk
Kok Ahmet
Sahin Osman
Ibrahim Yavuz
Halil Yavuz
Coroiu Ioan Constantin
Campanu Constantin
Mantu Gabriela Izabela
Cehic Halit
Hakan Gonullu
*
Cem Osman Kamoy
Ilgin Nabi
Halis Koc
Bunyamin Altindag
Eker Kubilay
Yilmaz Ozgun
*
Matei Marius
Iraj Saatehi
Mohammad Abkouh
Husam R. Mutlag
Mansoor N. A. Divan
*
Chirtoca Elena
*
Creciun Ion
Samson Sergiu
Ciumac Gabriela
*
Luca I. Doru
Bressan Maximiliano
*
Lin Xiong
Zhu Fengying
Lin Constanta
Zhu Ningcong
Chen Qisheng
Zhen Guoping
Belcioiu Constanta
Lin Shengbin
*
Chitu Florin
Chitu Gabriela
*
David Viorel
Lupulescu Alexandru
Stoian Adrian Constantin
David Alexandru Ioan
*
Nehir Umit
Bilal Ediz
Pasa Ecevit
*
Cornall Angela
Cornall Richard Stuard
*
Blidarean Ioana
Aytac Ali
Gur Niyazi
Ozev Irfan
Oizer Ali
Ozev Moustafa
Ozcelik Agabey
*
Constantino Franco
Fedele Sorina
Sanda Minodora
Buldur Veronica
Fedele Giuseppe
Gioca Maria
Gioca Ion
*
Burian Alexandru
Valean Teodor
Zapirtan Alexandru
Vanciu Cristina Afrodita
Vanciu Gheorghe Ioan
Staniste Gheorghe
*
Krivoshey Moshe
Krivoshey Nili
Zohar Yigal Moshe
*
Zacharapoulos Constantin
Cernat Constantin
Canda Lucia Eleonora
Canda Dan Mihaela
Olariu Catarina
Lupu Stefan
Lita Georgescu Adalcisa
Lita Georgescu PetreGheorghe Domnica
Becherescu Sorinela
Becherescu Florin Gheorghe
Ionescu Nicolae
Ionescu Rodica
Ionescu Ioana
Zisis Tegos Georgios
Tampakouli Flavia Maria
Tampakouli Eleni
Ioan Adrian Constantin
David Alexandru
*
Stenel Neculai
Petrache Maria
Peaha Rili George
Manoliu Iacint
Vartolomei Ion
Oikonomou Nikolaos
Tampakouli Theodora
*
Guillamon Belles Pasqual Jose
Coman Elena Daniela
Bernath Nicolae Cosmin
Marina Simona
Bonop Pintor Santiago Tena
Fernandez Espinosa Eusebio
Trillesav Pitarch Alicia
Guillamon Belles Fernando
Guillamon Jose Francisco
Andronache Elena
*
Radu Dorina
Vlad Nicolae
Cocos Stefan
Radu Cosmin Ion
Lupu Adriana Florentina
Lupu Ion
Magereanu Traian Doru
Nitu Daniel
Vasile Iulian
Sighigea Mihail
Radulescu Angelica
Pavel Maria
Popa Gheorghe
Dumitra Petria
Croitorescu Marius
Sefter Luminita
Lupu Maria
Lupu Alexandru
*
Zhang Chun
Li Xiaolan
Tali Hassan Abou Rachid
Nasr Majida Hassan
Ghazi Abou Rachid
Abou Rachid Virginica
Nasr Bassel
*
Frasineanu Ioan
Nidal Taef
Mohamed Maher El a Khwan
Vladimir Iancu
Minescu Elena
Vladimir Florica
*
Karakas Kemal
Khaliq Andul
Sallam Abdul Omer
Ozturk Gokser Fuat
*
Dumitrascu Ion Florin
Jahani Martha Petruta
Dumitrascu Oana Cornelia
Jahani Farid
Florea Marian
*
Amir Sebai Jabi
Randa Sibai
Samir Sibai Jabi
Sebai Jabi Mihaela Adriana
Omar Chama
*
Codreanu Mitica
Mihalache Corneliu
Floria Elena
Olaru Vasile
*
Bodiut Marius
*
Pop Gheorghe Silviu
Kotcsei Csaba
Popa Petru Florin
*
Cretu Gheorghe
*
Gliga Daniel Gabriel
*
Bereczki Emeric
Bereczki Szilard
Ratiu Viorica
Bereczki Zsolt
*
Mkrttchian Grigor
Mkrttchian Nara
Seyranyan Karen
Ustea Mihaela
Seyranyan Avetik
Musaelyan Galya
*
Armean Vasile
Ardeoan Dan
Jauca Violeta
Nica Traian
*
Meda Luigi
Puccio Stefano
*
Glinca Vasile Gheorghe
Glinca Dumitrita
Glinca Elena
Ormenisan Dumitru Zaharie
Marc Rodica
*
Cotcas Ioan
Haitur Valeriu
Tarca Mihai
Odobescu Laurentia
Kikou Dimitri
Isachi Marta Eugenia
Cotcas Rodica
Istrate Costel
*
Zaharia Gabriela
Pop Maria Daniela
Cret Valeria
Herman Iudita
Martinuz Giovanni
Craciun Claudia Maria
Botezan Elvira Nicoleta
Martinuz Davis
Martinuz Milco
Celutto Augusto
Martinuz Alessandro
Zaharia Viorel
*
Covaci Tiberius Florin
Al Karkhi Salih
Cullen Katherine Mary
Grozea Mircea
Livadariu Vranceanu
Livadariu Viorica
Grozea Mircea Michael
Bus Nicolae
Matei Danut
Malaescu Dorina Marioara
*
Nemes Daniela Maria
Cenan Silvia
Trif Eugen
Horvath Ioszef Attila
Chircu Corneliu Stelian
Nemes Sorin
Oltean Emil
*
Preda Razvan
*
Pataki Attila
Adam Andras Arpad
Olariu Daniel
Varga Jozsef Zsolt
*
Vasas Csaba
Budai Robert
Komar Pal
Carlescu Danut Andrei
Sirghi Costel
Iliescu Gheorghe
Moldai Istvan
*
El Chamtieh Abdul Wahed Rahman
Said Baaklini
Talib Darah
John Antoine Jacob
Zucchi Massimiliano
Amer Abdul Rahman Chaabou
*
Orhan Mehmet Sahin
Sahin Burhan
*
Yang Jianbin
Chen Kai
*
Straccia Giuseppe
Cantera Antonio
Potirca Constantin Ninel
Dragan Cristina Camelia
*
Cristescu Valentin Marius
Teregovan Otilia Mirela
Daus Petre
Croitoru Gheorghe Ion
Nicola Gabriel
Georgescu Cristian
David Monica
Onescu Dan Martian
Novak Bela Tibor
Campean Gavril
Luminosu Dorel Constantin
Jebeleanu Aurel
Bogdan Ioan
Balaniuc Mircea
Gozan Victor
Bibu Nicolae Aurelian
Pureca Lucian
Pop Mircea Ovidiu
Mihalache Dan
Desliu Serban Marius
Popa Calin Dan Marcel
Golumba Ofelia
Pureca Sorin
Gheorghe Aurica
Bibu Eleonora
Cristescu Emil
*
Iancu Aurel Gelu
Buda Mihai Dan
Dobre Simona Mariana
Dobre Sorin
Iancu Corina
*
Timus Cornel
Gorincioi Nina
Gudacov Eduard
Tripadus Anatol
Macovei Valeriu
Spinu Romica
*
Zhou He Min
He Fang
He Jian
*
Stoian Dumitru
Inger Siegfried
*
Ortensi Marcello
Alberto Marinelli
Ricardo Vella
*
Staicu Dobrica Mihaela
Staicu Ioan Daniel
Valcu Aurelian
Oprea Valeria
Valcu Luminita Florica
*
Ferenc Borbely
*
Salam Ali
*
Mares Ionica Marinela
*
Stoica Viorel
*
Peca Liliana Mirela
*
Pasata Nicea
*
Radulescu Mihaela
Foea Razvan
Radulescu Paul Eugeniu
*
Ghise Pavel Dumitru
Silvian Filoti Ilie
*
Marin Luminita
*
Teodorescu Mariana
Mohamad Munaf
Revent Mirela Virginia
*
Gilice Ion
*
Gabureanu Nicolae
*
Dragos Leonard
*
Tanasescu Radu Cosmin
Tanasescu Viorica
Tanasescu Claudiu Andrei
*
Ghinea Niculaie
Magas Elena
*
Paraschiv Vasile
Tusac Mihai Claudiu
Gusbourg Marc
*
Savu Augustin
*
Leonte Iuliana
Knobel Jurgen
*
Marica Stefan
Marica Iulia Carmen
Abaco Nicolas
Abaco Adina
Ionescu Emilia
*
Nitescu Vasile Toma
Borislavschi Dimitrie
*
Muresan Florea Mircea
*
Fanton Fabio
Fanton Michelle
Fanton Renzo
*
Fagi Liviu
Huhn Dieter Josef
Man Dinu Calin
*
Ceusan Maria Marcela
Ceusan Zaharie
*
Khaev David
Tautieva Larisa
*
Kalgay Mehmet Fuat
*
Candrea Marian
Teodorescu Gheorghe
*
Rolnic Ioan
Draganica Daniel
Barbulescu Florian Valentin
Ardeleanu Dorin
Teretean Radu Constantin
Rusnac Iulian
Popa Adrian
*
Zorzolan Profira
Zorzolan Vicentiu
Capraru Marius Daniel
*
Kiss Albert
Ludescher Csaba Ianos
*
Roman Peter
*
Bamburic Liviu Dorin
Calogero Lodato
Mattia Venezia
Giorgio Salvatore
Gariffo Carmelo
Depino Domenico Antonio
Neagu Elena
Zarriello Michele
Pascu Radu
Vasile Bogdan
Grigore Iulian
Gidiuta Daniel
Nicolae Daniel
Nicolae Pamfilia Daniela
Balan Lucian
Pistru Popa Eusebiu Manea
Pop Ioan Radu
Gyorgy Erica Antonia
Toenescu Alina Ruxandra
*
Olaru Nicolae
Vasile Natalia
*
Sirbu Bogdan
Mangalea Corneliu
Eftinca Costel
Banciog Anton
Dumitrascu Virgil
Mateias Adrian
*
Andrei Siminel Cristian
Lupu Marius Adrian
Imad Mahmoud Jaffal
Issam Moustapha El Baba
Mihai Gheorghe
Ailinca Ghintei Vasile
Popescu Ilie Bogdan
Popescu Lucian
Rafic Jaward Badran
Covacescu Adrian
Dragota Ionica
Mitu Stelian
Moise Catalin Teodor
Otoiu Mihaela
Barbulescu Dan Cristian
Rosu Gica
*
Secara Bogdan
*
Luong Hai
Bui Nguyen Huyen
*
Marcu Gabriela Carmina
Tistea Ion
Voicu Florentina
Burlacu Mihaela
*
Danis Sabit
Oprea Dorin Petre
Demirbec Erdin
Dirjan Raluca Mihaela
Kutlu Muhammet
Fotu Nicu
Ize Hasan Levent
Nemet Tiberiu
Keser Mehmet Fatih
Metin Hersek
Danis Ali
Fotu Mihai
*
Cheng Ling
Shen Jun
Ilina Gheorghe
Bechar Harmoud
Mohamad Alhamod
Tammam Hammoud
Zaher Hamoud
Ye Huiben
Ji Weijun
Ye Li
Lin Bin
Shi Meidi
Zhang Ruifeng
Lin Boqiang
Zheng Shufang
Zheng Yuping
Lin Meiping
*
Stancu Marian Gabriel
Murariu Pavel
Becherescu Dumitru Costinel
Christian Matei
*
Raicu Marin
Florescu Nicolae
*
Gheorghe Nicolae
Gheorghe Daniel
Gheorghe Iordanescu
Gheorghe Lidia
Stoian Ademaur
*
Petrica Ionel
*
Okay Ahmet
*
Anastasio Alessio
Craciun Liliana
Riccardi Alfonso Massimo
Filippo de Luca
Filippo Giuseppe Capuzzi
*
Bilal Ali El Didi
*
Cretu Enache Marius
*
Pintea Lucian
Fertu Razvan
Fertu (Stoica) Elena
*
Gencic Mladen
Albescu Ioan Silviu
Paunovic Branislav
Jaroslav Markovic
*
Crutescu Corina Magdalena
Crutescu Marin
*
Yoon Seok Ho
*
Dinca Costel
Bojin Mariana
Meghisan Cici Catalina
*
Hossein Fathi
Moosavi hanjany Seyed Morteza
Hikmet Koc
Ali Sari
Muzaffer Ozdemir
Omer Akmercan
Yigit Daniela
Coltu Murat
Sabri Nibalti
Hasan Karaman
Veyis Koraman
Nidai Kizilay
*
Zaharia Radulescu Dumitru
*
Rimboaca Adin
Oprea Vasile
Buhariu Vasile
Berki Mihai
Sandulescu Elena
Cirstoiu Andreea Maria
Zvinca Maria Geanina
Mosor Maria Geanina
Turcu Adina Maria
Trinca Floricel Catalin
Bulagea Teodor Florin
Avram Vasile Petronel
Marin Rafael
Zaharia Constantin Cosmin
Copala Dumitru
Gheorghiu Constantin Catalin
Maruntelu Ileana
Cazan Maria
Vajdea Eugenia
Mielcioiu Ion
Spataru Elisabeta
Dimoftei Iuliana Georgiana
Manda Iulian Alin
Mielcioiu Maria
*
Iliese Vasile Ioan
*
Erdely Sandor
Erdely Ecaterina
Nagy Stefan
*
Rusu Augustin
Cioca Florian
Cioca Gheorghe
Cioca Ioan
*
Secelean Valer
Petric Leonte
*
Sirboiu Marioara
Farago Emil
*
Oltean Tiberiu
Oltean Mircea Eugen
*
Neagoe Ionel Ionut
Neagoe Eugen
Guna Mihai
*
Toroipan Gheorghe Cristian
Dorobantu Ion Andrei
Dorobantu Alexandru Nicolae
Hassabis Maria
Margineanu Radu Mihai
*
Borcan Elena
Baciliero Mario
*
Basica Florian Cristian
*
Luca Ovidiu
Luca Teodora Elena
*
Hasegan Ioan
*
Fazakas Attila
Gonda Andras
*
Varovici Iuliana
Varovici Leonard
*
Popilean Gheorghe
Sandu Adrian
Balog Cristina Gabriela
Preotesiu Luminita Gabita
Matei Steluta Neli
Cristian Cristian Gabriella
*
Varga Gheorghe
*
Chelu Constantin Catalin
Constantinescu Gabriel
*
Tacu Gheorghita Liviu
Karim M. A. Asedy
Afaf S. A. Ramadan
LISTA CU FIRMEle cotrobAite
T. S. S. Grup SA
SAMOS COMIMPEX SRL
ANCHOR VICTORIA VEDA IMPORT EXPORT SRL
ATLANTIC Ltd.
*
CONOR GENERAL SERVICE SRL
PLUS SERVICE SRL
PLUSCAR WASH SRL
ROMSA COD 3 G SRL
PIRITEX
*
DOMIN STEDNO KREDITNA SLUZBA
DOMIN SKS Ltd.
*
AL BITAR INTERNATIONAL SRL
RRB INTERNATIONAL COMPANY SRL
PENELOPE SERVICII SRL
*
CROM 3000 IMPEX SRL
TEODORA EXIM SRL
ASTERICS SAMEC SRL
ALBATROS COMERCIAL SRL
*
PENG FEI IMPEX SRL
HUILAN 95 IMPEX SRL
DOM ART SRL
*
FABERLIC ROMANIA SRL
JENDA Ltd.
*
LUKOIL DOWNSTREAM HUNGARY Ltd.
BIG INVEST KFT
DERBY IMPORT EXPORT SRL
LITASCO ROMANIA SRL
LITASCO SA
MV PROPERTIES SRL
*
LUKOIL EUROPE HOLDINGS BV
LUKOIL DOWNSTREAM SRL Bucuresti Sucursala Arad
LUKOIL DOWNSTREAM SRL
LUKOIL INTERNATIONAL Gmbh
LUKOIL BLACK SEA ROMANIA SRL
LUKOIL ASITO SA
PETROTEL LUKOIL SA
IMP CONS SRL
RIGA CONSTRUCT SRL
ROMANA GERMANA INGRISCH COMPANY INTERNATIONAL SRL
FABRI PRODIF SRL
*
ANOMIS COM SRL
ADMA COM SRL
VLASE IMPEX SRL
SAFEBA SRL
PANI PAT G & P SRL
*
MERCURE BANK Ltd.
TOPEX INTERNATIONAL Ltd.
BANCA CARPATICA
DODU COMPANY SRL
RTL SYSTEMS
PEEKER INVESTMENTS COMPANY
NICE STAR IMPEX COM SRL
NITROCHIM GRUP SA
*
PIELMAR SRL
DANIEL COM SRL
SELTIN GRUP SRL
DEMERS IMPORT EXPORT SRL
*
YASH IMPEX SRL
GOLDEN GALAXY TRADING SRL
BILL IMPEX SRL
MAHL INTERNATIONAL SRL
*
ROBINETE INDUSTRIALE SA
CHRISTIE'S SRL
KEMPITOS SRL
UTAJ INVEST SA
*
DRAGOMIR NICULESCU IMPORT EXPORT
TDN CONSULTING GROUP SRL
BRTV GRUP SRL
GADE CENTER GRUP SRL
*
ELA MILENIUM SRL
CABO INVEST SRL
C & E IMPEX SRL
*
MAGICON SRL
EUROCON MG SRL
TEHNOEDIL SRL
AGROMEC SERVICE SRL
EXPERT GAZ SRL
PROMARK SERVICE SRL
MAGICON INSTAL SRL
TEHNOGAZ SRL
*
SOY CAPITAL BANK and TRUST
*
AGREXIM GRUP SRL
CHIANTI Mc FREE SRL
WESTERDALE CONSULTANTS Ltd.
DAYEN DIS TICARET Ltd.
*
FODOR VIAROM SRL
ELVA CONT SRL
*
MIDECO ENTERPRISES SRL
DCC ENERGY GRUP SA
DELMON ENTERPRISES SRL
DELMON METAL SRL
DELMON CIPROM SRL
DELMON PETROLEUM & GAS INSTITUTE SRL
GAS BUCOVINA SRL
ROMCAN ENERGY SERVICES SRL
MIDECO INTERNATIONAL DEVELOPMENT
*
DANYCAR SRL
IARA DAO SRL
MEMOZIN SRL
OSCAR 2000 COMPANY SRL
EVA 2002 SRL
GHODYA SRL
PRO MANIA IMPEX SRL
CAPITAL ONE
*
AS TRANS SRL
*
LITTLE LITTLE SRL
ADRIATICA MANIFFATURE SRL
*
DRAGOLUX
*
ELMED SA
NOVARI COM SA
LERICON SERV SA
SARETX COM SA
SADCOM SA
LEVICOM SA
MOBMIN SA
RALUCOM SA
ALCAMIN SA
CEMINALEX SA
SERVIM SA
*
TOMINI TRADING SRL
TOMINI SHIPPING COMPANY Ltd.
ALPINA SHIPPING AGENCIES
REM PROD 2003 SRL
*
FORMOBEXIMP SRL
*
DELTA TELECOM SA
DELTA AGRO INTERNATIONAL SA
M T C S PROD COM SRL
SILVERADO MILLING CORPORATION
*
LEK PHARMATECH SRL
LEL PHARMACEUTICAL and CHEMICAL COMPANY SA
*
ERDGAS IMPORT EXPORT SRL
CONSULTINVEST SRL
CONDOREXIM SRL
BIAMONA COMIMPEX SRL
CASELXIM SRL
INTERLEASING SA
*
NICOVALA SA
SIF III TRANSILVANIA
NICOVALA HOLDINGS Ltd.
*
MEGADATA SRL
*
APROMET SA
*
ORHIDEEA IMPERIAL SA
*
EPA GRUP SRL
LIROMAXIM SRL
*
INNALIOS CONSULTANDS Ltd.
MARC RICH + Co INVESTMENTS AG
CUPROM SA
WESBROOM Ltd.
ASTRA CONSULTANCY Ltd.
KELVEICH Ltd.
TELETREX Ltd.
RUNCOM Ltd.
CONSEL CONSULTANCY Ltd.
CUPROM METALE SRL
CUPROM TRADING Ltd.
AMTEK INVESTITII SRL
REALTY INVEST GROUP SRL
ACTIV TS SRL
ANAMOB DESIGN SRL
VITA CARE INTERNATIONAL SRL
PHARMA VITA SRL
G. D. V. TRADE SRL
GREEN LIFE PHARMA SRL
NORDEXO MANUFACTURING SRL
AQUA GRUP SA
*
EDEAL TRADE SRL
DVB TRADING SRL
*
ROMANITZA SRL
MECANO ELECTRIC SERVICE SRL
PETROPAOL SRL
*
ADIFOS SRL
*
ZAGRAFOS IMPEX SRL
CASA CUP SRL
*
ZHEJIANG OU HAI INTERNATIONAL TRADE CORP
HAO YUN TRADING SRL
*
ZIDAN GROUP SRL
MEGA GROUP SRL
MALERI IMPORT EXPORT SRL
GELERI IMPORT EXPORT SRL
TOWERS FID SA
*
RADAROM COMEXIM SRL
BT SECURITIES SA
NEAGU D & AT SRL
*
DAMBOVITA CENTER SRL
DAMBOVITA Ltd.
DAMBOVITA SA
COMPANIA NATIONALA DE INVESTITII SA
*
CROMEET SRL
TOBIAS SRL
BOXING CLUB SRL
*
BO LONG IMPORT EXPORT SRL
ASIAN RIVER INTERNATIONAL SRL
RAINMAN INTERNATIONAL SRL
*
ROMINEX SRL
*
DAMIRA SRL
*
DEMRAX COM SRL
OLINTON PROD SRL
SIATRA PROD SRL
*
BERGAMO AGRICOLA SRL
*
ALTO TRADING 99 SRL
*
PROFIL METAL TRADING SRL
TEGOLA ROMANIA SRL
*
CIMPRA SRL
*
LEGA CONSULTANTA SI SERVICII SRL
LEGA SERVICII SI CONSULTANTA L. S. & C SRL
LEGA SERVIZI & CONSULENZA
*
SPEDITION UMB SRL
DRUMURI SRL
*
HYPERION SRL
FRANCOFOREST SRL
DIADA SRL
PRIMO VERDE SRL
*
KLEVEK COMPANY SRL
KLEVEK TRADING SRL
KLEVEK DISTRIBUTION SRL
BRANDS & MORE (B & M) SRL
*
CONSTRAXX GRUP SRL
ERGOROM CONSTRUCTION SPECIALISTS SRL
I. C. M. INSULATION MATERIALS (Overseas) Ltd.
*
COMCEREAL SA
ILVAS SA
RACOVA SA
*
FORTIUS TRADING SRL
AUTO ALFA OIL SRL
*
LIBERTATEA SA
VICTORIA SA
MONDEX SA
AVICOLA SA
*
GICA IMPEX SRL
*
YOGARO SRL
EXOTRAC SA
*
PUY TRADING INVEST SRL
*
AOS IMPEX SRL
TAG INVEST EVA SRL
ATIP DESIGN SRL
AUSTRAL TRADE SRL
*
AUTO SML SRL
SOLOMON MIRCEA LUCIAN AUTO SML ASF
*
CUIINVEST SRL
*
INGER COM 2003 SRL
CRINA COM 2000 SRL
*
SEMTEST BVN SRL
*
ELLADA SRL
ASTERIOS EPE NAND M. MITROU EPE
*
IN TEX INDUSTRIAL Ltd. COMPANY SRL
*
BAUMIX SRL
*
TURISM MOLDOVA SA
TAMAZ FRIGOCARNE (T. F. C.) SA
MOLDOVA UNIVERSAL SA
RODIO NORD EST SRL
ALIMENTARA SA
*
H. G. A. SERV IMPEX SRL
DEXTRON Ltd.
*
PRODEX 2002 SRL
*
ATILIM HALI SAN TIC Ltd.
SUPER ELEGANT SRL
*
TESTER SRL
CAREMIL IMPEX SRL
TRAFER SRL
EXTEND SOFTWARE SRL
GRUP XL COMP SRL
DAMI SRL
*
PROCER COMPANY SA
UNIVERSAL METAL CONSTRUCT SRL
PROCER RECRUITMENT SRL
*
EL MABROUK OREZ 2001 Co SRL
*
STAR GATE SRL
PRODIN SRL
EUFOR UNITED NBA SRL
ALZAHRAA IMPCOMEX SRL
ETROM IMPCOMEX SRL
ANASKALL COM SRL
GAM WOOD TRADING SRL
*
AMERICAN BUSSINES 96 Societate de Comert
KRAF IMPEX SRL
NEESCO TRADING IMPEX SRL
*
RECMAS SA
METAL LAND SRL
FANALARM SISTEME DE SECURITATE SERV SRL
*
EGIPRO IMPEX SRL
WD BADR IMPEX SRL
DELIS COM SRL
ZETA COMEXIM 5 SRL
SANTA TERA TRADING SRL
SONBOLA IMPORT EXPORT SRL
*
AMOB GROUP SRL
BECONT SRL
DABEKO IMPEX SRL
DAB Ltd.
KINETA SPEED IMPORT EXPORT SRL
*
AFACERI MANAGEMENT SI INVESTITII AMI SRL
WORLD ROM SECURITIES SA
DISTRIBUTION OIL SRL
CRISTIAN SA
*
CORINEST 2001 IMPEX COM SRL
SELECT 95 SRL
*
SAMOBIL SA
SIMEX SA
*
PIRAMEDIA SRL
*
LUNA CHIM SRL
WART INTERNATIONAL SRL
*
BAZINAS ROM SRL
HADIL CO TRADING SRL
DALIA RUBIN SRL
ARSAN KIMYA SAN VE TIC AS
*
HELICIA DRINKS SRL
GRUP GI PRODAL SA
TIMORA COM 2000 IMPEX SRL
TOTAL AS DISTRIBUTIE GRUP SRL
*
FIAMA SRL
ECOLOGIA SRL
SIAR SRL
*
HABUFA EXPORT SRL
*
SCHREIBER SRL
*
AQUAPROSERVICE SRL
*
AGROMEC MURESENI SA
*
SILVARINO SRL
SILV GHE EXCHANGE SRL
*
GENERAL INVESTMENTS SRL
AS INVEST SA
*
MGM CASINO INTERNATIONAL SRL
*
A HARRIS SERVICES SRL
UNGUR GR TRANS IMPEX SRL
PORTAL LEASING SRL
*
DIAMOND CASINOS ROMANIA SRL
STAR SLOT SRL
GRAND CASINO ROMANIA SRL
VIP SERVICES SRL
STAR RESTAURANTS SRL
DIAMOND CASINOS Ltd.
*
PERLANT IMPEX SRL
*
TESCO MERIDIAN SRL
BLACK HORSE PROD SA
*
LOTUS INTERCONSTRUCT SRL
TOTAL ELECTRONIC SRL
QUADRILLE CONSULTANTS Ltd.
*
PROFIPLAST SRL
OMPLAST SRL
*
NICHE GOLD SRL
*
ATLANTIC RESTAURANT SRL
*
PUNTO ROMANIA SRL
*
PACOVIS ROMANIA SRL
*
K M W E SZOKE TECHNOLOGIE SRL
K M W E MANAGEMENT BV
*
RAINBOW INTERNATIONAL Ltd.
*
SOLA SRL
BARTER TRADING ROMANIA SRL
PERFECT BLANCO SRL
*
GUANGSHUN COMIMPEX SRL
GUANGQING TRADE IMPEX SRL
CUIHUA STAR CO SRL
*
FFT Ltd.
*
METAL PLANET SRL
*
SIDERURGICA LAVARATIONE ITALIA
BONETTI GEORGIO ITALIA
*
CHAM IMPEX SRL
IMPORT EXPORT MUNTENIA SRL
*
AUGUSTUS SRL
AUGUSTUS INTERNATIONAL SA
DANTE 99 SRL
CIVO GENERAL SRL
ANGI TRADING SRL
GALFIRTEX INTERNATIONAL SRL
*
JOLIDON IMPORT EXPORT SRL
DAYTON SERVICE SRL
ARGOS SA
*
BEST PRINT SERVICES SRL
ESGUEDAN S.L.
MIGHELI RECURS SERVICIOS Y GESTION
VLADVICDEM SERVICIOS Y GESTION
I & I COMPANY SRL
LUCONS SRL
CONLEMN SRL
MERCANTIL SRL
*
CARION ROMANIA SA
POLIGRUPO ROMANIA SRL
PRO DOMUS SA
AUTOSYSTEM PLUS SRL
*
YIFAN INTERNATIONAL IMPEX COM SRL
YONGYI SIN ROMTRADE SRL
*
XIN HE YU IMPORT EXPORT HOLDING SRL
*
CEREALCOM SV SA
COMCEREAL SA
COMCEREAL OLT SA
MARRAZ COMISIONS & LEASING SRL
ROMGRAIN SA
KARELCONF SA
*
HAILONG COMEXPORT TRADING SRL
*
PELTON ENTERPRISES SRL
PELTON ENTERPRISES Ltd.
HOTEL OPERA & CENTRAL SRL
PEKA ROMANIA SRL
SENNOE INVESTMENTS Ltd.
D & C INVESTMENTS & HOLDING Ltd.
PAPILLON LABORATORIES COSMETIQUES SRL
MIRALON HOLDING Ltd.
M. T. IL. HOLDING INVESTMENTS SRL
Y. T. D. ISRAEL UNIVERSAL TRADE & DEVELOPMENT
M. T. IL. ROM SRL
MTIL ROM 2000 SRL
MOTION PICTURE ROMANIA SRL
MTS ELECTRONICS & EQUIPMENT SRL
*
DAC PRODUCTION SRL
DAC ENTERTAINMENT SRL
NEWS ROMANIA SA
NEWS TELEVISION (ROMANIA) SRL
ANTREPRENOR R. K. Ltd. SRL
CAPITAL FINANCIAL SECURITIES INC.
*
EDUARD ANGEL SRL
*
AMBIENT GRUP 2002 SRL
WAN LI DA BUSSINES SRL
YUN DONG 58 SRL
GOLDEN CENTRE SRL
*
BURSA MOLDOVEI SA
MOLDOMOBILA ROMANIA SA
SOREX SRL
*
ALITRADE AG
ALITRADE ROMANIA SRL
CENTRUL DE AFACERI ROMANO RUS SA
TOTAL CONSULT LEGAL & BUSSINES MANAGEMENT SRL
ZAO EXPORTCOM CORP
REAPTEC SDN BHD
GRIFFITH TRADE & FINANCE Ltd.
NOVA BANK SA
CB INVESTMENTS AND TEHNOLOGIES MOSCOW
ZAO INTERTRANS MOSCOVA
PKF BIAFO Ltd. UCRAINA
NB DEVELOPMENT GRUP SRL
J. P. N. KREDIT SERVICE AKTIENGESELLSCHAFT
GLOBAL HOLIDAY SDN BHD
TRUMEN TRADE & FINANCE Ltd.
GLOBAL CORPORATION PTE Ltd.
GOMEL TRADING SRL
FRANKEN FINANCE VV
DORIASI SRL
ALPUR INVEST AG
PROCONSULT DEVELOPMENT SRL
NB TOURS & TRAVEL SRL
UNIVERSAL ASSET MANAGEMENT SA
ZAO TOP CONSULTING SRL
ROMAL INTERNATIONAL SRL
*
RULMENTI SA
KOMBASSAN INSAAT TARIM VE SANAYI ISLETMELERI SA
*
ALL PROVIDING SRL
PLANTAGO MEDIA SRL
ONLY ELEGANCE & SERVICES SRL
C & A PREST SERV SRL
TERRA GROUP SN IMPEX SRL
*
CORPMETAL SRL
GOBY SRL
 Afisari: 11283  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 54 Afiseaza toate comentariile  
De unde are SRS informatiile?   de Oprea02
SRS se contrazice in articole!!!!!!!!   de ViorelO
Ziaristul nu este un om   de ionion
Stigmatizatii?   de cosor ion
ESTE FOARTE GRAV   de chris59
De muica deh asa ne fuse soarta, cruda bre !   de serios-glumetul
stat politienesc   de cm
Stat politienesc,   de alexandru1944
s-or spala nu s-or spala...   de cornelito
iar   de Sobru
io nu ma opun...   de gobi
ziarul "ZIUA" din ce in ce mai penibil ...   de Deceanu Ovidiu
spalare bani   de Arhanghelul Tristetii 2
Spalarea banilor   de Marius Adrian Porojnicu
O LUME NOUA STA SA VINA, PUTIN SPUS STAT POLITIENESC, ESTE O LUME POLITIENEASCA.   de Beth Shalom Yisrael
Pentru oameni fara lege trebuie unul fara suflet   de Davidescu vasile
Macar s-aiba rumanul bani si apoi   de PANTAGRUEL
stat politienesc   de Adriana Matei
Stat politienesc!!!   de DanBruma
Care-i talcul?   de DianaI
Off topic : gripa aviara , ce ziceti de asta ???   de Pinkie
Buna ziua !   de S
In USA se raporteaza transferurile de, si peste 10000$.   de ionel1
mi se pare normal   de Nitu Rodica
panica si panicarzii   de Nashu
Numai infractori pe listele astea si Rosca le plange de mila   de aurel2006
proasta doumentare sau desinformare?   de jeanboxeaza
felicitari Ziua   de lucid
Le e fricaaaaa!!!!!   de barabula
turma scapa urma   de simiondan
Siguranta cetateanului si securitatea statului   de Inima-Rea
:)))))) Si mai ziceatzi de comunisti!   de G.B.
Articolul este un exemplu tipic de manipulare, in interesul mafiotilor...   de Tzepelica
URMARIREA FARA SANTAJ SI COTA-PARTE ESTE LEGALA   de susu
Stat politienesc   de barian
REVERSUL MEDALIEI   de ursu livia
Frica   de mnorel
Modelul de imbogatire al mai-marilor....   de Marius Adrian Porojnicu
Da de ce Radule Timofte iti clantzanesc asa dintii ca doar   de ionion
Din legi normale ZIUA face "stat politienesc" ?   de ionion
Stat SUPER POLITIENESC!   de green day
Se misca in sfarsit...   de Canadian inca putin
E trist ca o lista de genul asta ajunge publica   de Vasco da Gama
Diferenta intre un stat COMUNIST si un sta liber????   de frinaru
Identitate de profil de 95 % intre Romania si Republica Transnistreana... Aderarea UE - POATE fi impiedicata de cei din   de Omul cu Picioare foarte Paroase
Gentleman.. CARE STAT POLITIENESC.. ? cand asta este REGULA DE BAZA a operatiunilor bancare in RESTUL LUMII !!! iar cei   de Omul cu Picioare foarte Paroase
Treziti-va la realitate!   de Dan Bostan
Voua intrarea in normalitate vi se pare ... anormala !   de motanul incaltat
de ce este un abuz?   de cosor ion
Si in SUA e la fel inca inainte de 11 Septembrie 2001   de progitmo
sa inteleg ca SRS are ce ascunde prin conturi si asta este primul contratac....   de santa
bine, ma,   de crux
Scoala buna KGB-ista au, facuta la Moscova   de GGane
Mi se pare foarte corect, tara este in stare de necesiatate!!!   de costy
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Stat politienesc (11283 afisari)
 Hugh Grant a batut un fotograf (1485 afisari)
 Discursul secret al lui Hrusciov si sfarsitul comunismului (618 afisari)
 Cristina Popa se ascunde de toata lumea (611 afisari)
 Copii vanduti la bucata (459 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.30397 sec.