Ziua Logo
  Nr. 3373 de miercuri, 13 iulie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Antidrog@ziua.ro
Studenti bucuresteni, traficanti de droguri pe litoral
Politistii Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (CZCCOA) Constanta au anihilat o ampla retea de traficanti de droguri, sapte studenti din Bucuresti, cu varste cuprinse intre 18 si 22 de ani, fiind prinsi in timp ce vindeau ecstasy pe litoral. Potrivit sefului CZCCOA, Victor Popescu, doi din cei sapte tineri, Lucian Tarba, de 21 de ani, zis "Fili", si Bogdan Teodorescu, de 22 de ani, zis "Chelie", au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, dupa ce, zilele trecute, au fost depistati la Bucuresti avand asupra lor 126 comprimate ecstasy cu inscriptionarile "Donald" si "Balon". Tarba este student in anul II la Facultatea Romano-Americana, iar Teodorescu, student in anul III la Facultatea Bioterra, si intentionau sa vanda comprimatele pe litoral.
Cei doi au fost depistati dupa ce, in noaptea de 25 spre 26 iunie 2005, politistii si procurorii i-au prins in flagrant pe alti patru bucuresteni, care incercau sa comercializeze droguri in gara din Constanta. Este vorba de 20 comprimate ecstasy cu logo-ul "Mickey Mouse", aproape doua grame hasis (rezina de canabis) si un gram de ketamina. Comprimatele urmau a fi vandute cu 500.000 lei bucata, transmite Rompres.
Traficantii sunt Bogdan Razvan Ursu, de 22 de ani, student in anul II la Facultatea de Drept, Alexandru Sulea, student anul II la ASE, Victor Manda, elev in clasa a XII-a, si Ilie Stratan, de 21 de ani, fara ocupatie. Bogdan Razvan Ursu este fiul unui ofiter de politie, de la circulatie, din Bucuresti. Dupa cateva zile de la arestarea preventiva, Ursu a fost eliberat, cei trei parteneri ai sai fiind, de asemenea, cercetati in stare de libertate.
Verificarile anchetatorilor au dus apoi la prinderea, pe 28 iunie a.c., a lui Octavian Lucian Ionescu, de 21 de ani, fara ocupatie, care venise la Constanta pentru a vinde droguri. In momentul realizarii flagrantului, bucuresteanul avea la el 30 de comprimate ecstasy, cu logo-ul "Balon". Ionescu are o condamnare la 3,5 ani, pentru trafic ilicit de droguri de mare risc, iar cand a fost prins de politistii constanteni se afla in stare de libertate conditionata.
Seful CZCCOA, Victor Popescu, a declarat ca, actiunile de combatere a traficului si consumului ilicit de droguri, pe litoral, se inscriu in planul de masuri "Litoral 2005", la care participa lucratorii Biroului Antidrog din cadrul CZCCOA, sub directa supraveghere a procurorilor Biroului Teritorial Constanta al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.
A r h i v a
  Reteaua "Torino" ramane dupa gratii    
  Dealeri capturati in Capitala    
  Cultura de mac rosu in vizorul politistilor    
  Narcotice la Universitatea din Ploiesti    
  Prins cu sase kilograme de cocaina    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Reteaua "Torino" ramane dupa gratii (130 afisari)
 Caderea Bastiliei (122 afisari)
 Sase ani fara Mircea Nedelciu (117 afisari)
 Studenti bucuresteni, traficanti de droguri pe litoral (71 afisari)
 Michael Jackson, incoltit din nou (53 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00811 sec.