Ziua Logo
  Nr. 3373 de miercuri, 13 iulie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Pregatiri pentru o continuare a "Gladiatorului"
O continuare a filmului "Gladiatorul", care a castigat cinci premii Oscar, este in curs de pregatire, a declarat unul dintre actorii productiei, citat de BBC News Online.
Djimon Hounsou a declarat ca se fac pregatiri pentru filmarea unei urmari a productiei "Gladiatorul", chiar daca personajul interpretat de Russell Crowe a fost ucis la finalul primului film. Hounsou, care l-a interpretat pe sclavul Juba in filmul din 2000, a declarat ca "exista o dorinta evidenta pentru continuarea productiei".
Producatorii "nu sunt multumiti de ce au realizat pana acum, asa ca lucreaza in continuare la acest proiect", a adaugat Hounsou, care crede ca personajul sau ar putea fi in centrul noului film. In "Gladiatorul", Hounsou a jucat rolul unui sclav african care a luptat alaturi de Maximus, interpretat de Russel Crowe, in Colosseumul din Roma. Personajul lui Crowe, generalul Maximus Decimus Meridius, a murit la finalul filmului, la fel ca multe dintre celelalte personaje principale ale productiei, cum ar fi Imparatul Commodus, interpretat de Joaquin Phoenix.
Filmul a castigat cinci premii Oscar, inclusiv pe cel pentru "cel mai bun actor", care i-a fost decernat lui Crowe. Hounsou, care este originar din Benin (Africa), a facut aceste dezvaluiri la New York, unde efectua un turneu pentru promovarea celui mai recent film al sau, "The Island", in care apare alaturi de Ewan McGregor si Scarlett Johansson. (D.V.)
A r h i v a
  Michael Jackson, incoltit din nou    2 comentarii
  Ceremonie de incoronare la Monaco    
  "Am actionat in numele religiei"    
  "Revolta de pe Bounty" la National TV    
  Meteo    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Reteaua "Torino" ramane dupa gratii (130 afisari)
 Caderea Bastiliei (122 afisari)
 Sase ani fara Mircea Nedelciu (117 afisari)
 Studenti bucuresteni, traficanti de droguri pe litoral (71 afisari)
 Michael Jackson, incoltit din nou (53 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00769 sec.