Ziua Logo
  Nr. 3373 de miercuri, 13 iulie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
Marea tradare
Foto: MEDIAFAX
Presedintele Traian Basescu i-a lasat ieri balta pe fostii sai aliati politici, din Alianta PNL-PD, dar mai ales pe premierul Calin Popescu Tariceanu, intr-un gest politic fara precedent. Dupa consultarea cu reprezentanti ai partidelor parlamentare, cu membrii Curtii Constitutionale, cu premierul Tariceanu si cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Traian Basescu a iesit in fata tarii, asa cum ii place, la ora de maxima audienta, si a lansat bomba: a declarat ca alegerile anticipate depind de demisia lui Tariceanu, pentru ca este la fel de probabil sa se gaseasca o solutie compromis intre deciziile Curtii Constitutionale legate de pachetul de legi privind reforma justitiei si proiectul initial de lege propus de Guvern pe acelasi pachet.
Demisia e problema lui Tariceanu
Una peste alta, presedintele a aratat ca chiar daca astazi Parlamentul va vota pachetul de legi, Curtea Constitutionala va avea ultimul cuvant. Mai mult, Basescu a anuntat ca nu va promulga legea inainte ca ea sa fie avizata din nou de Curtea Constitutionala. Premierul si presedintele PNL a fost prins in ofsaid fara drept de apel de anuntul-bomba al presedintelui. Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat inca de saptamana trecuta ca isi va da demisia. Mai mult, el a sustinut, in fata tarii, ca aceasta demisie este "irevocabila". Despre anuntul premierului de a demisiona daca "legea este mutilata", Basescu nu a putut spune, intr-un acces de cinism, doar ca "este o chestiune de responsabilitate politica". Este pentru prima data, de la marea tradare a lui Iliescu, care a chemat minerii in 1991, sa-l dea jos pe premierul de atunci, Petre Roman, cand un politician de prim rang, se intoarce impotriva aliatului sau.
Basescu l-a fortat pe premier sa anunte caderea Guvernului
Si aceasta in conditiile in care decizia demisiei Guvernului Tariceanu fusese luata, la Cotroceni, impreuna cu presedintele Traian Basescu. Decizia provocarii alegerilor anticipate a fost luata de aliati, alaturi de presedintele Traian Basescu, la Cotroceni. De ajuns sa ne amintim ca, la intoarcerea din vizita in Grecia, saptamana trecuta, inainte de a se intalni cu Basescu la Cotroceni si inainte de a-si anunta demisia, Tariceanu spunea mai mult decat relaxat, ca decizia Curtii Constitutionale nu este asa o mare tragedie pentru tara. Cu atat mai mult, Tariceanu insista ca alegerile anticipate nu sunt o solutie. A doua zi, insa, dupa intalnirea decisiva de la Cotroceni, Tariceanu s-a razgandit brusc, ajutat in mod evident de presedintele Traian Basescu.
Democratii, faultati
Aseara, insa, presedintele a iesit cu o declaratie care in mod sigur le-a dat dureri de cap nu doar lui Tariceanu si liberalilor sai, ci si fostilor colegi din PD. "Consider ca este o pozitie de onoare aceea exprimata de premier, atunci cand nu poti face ceva: demisia", a spus Basescu, la Realitatea TV, impingandu-l aproape pe Tariceanu sa demisioneze. In acelasi timp, Basescu a contrazis toate declaratiile fostilor sai aliati din campania electorala, aratand ca nu se poate trece peste decizia Curtii Constitutionale. Si aceasta, in conditiile in care decizia Curtii, considerata de catre aliati ca partinitoare in favoarea PSD si avand scopul de a mutila legile pentru reforma in justitie, a fost exact motivul pentru care Tariceanu si-a dat demisia. Presedintele a anuntat insa ca Parlamentul trebuie sa gaseasca o solutie care "sa nu infranga hotararea Curtii Constitutionale". "Va pot garanta ca nu voi promulga legea daca prin modificarea ce se va face la cele patru articole respinse se va incalca vreun articol din Constitutie", a decretat Basescu. Seful statului a adaugat ca o eventuala reformulare a articolelor respinse va face obiectul trimiterii legii la Curtea Constitutionala, "pentru a avea convingerea ca aceasta institutie a statului de drept agreeaza noua formula a articolelor".
Datoria de a media
Cat despre intalnirea de asera, Basescu a spus ca era de datoria sa sa medieze un conflict intre institutiile statului. "Hotararea Curtii Constitutionale infrana vointa Guvernului, care isi asumase raspunderea pe o lege si vointa Parlamentului, care, prin vot, confirmase majoritar sustinerea pentru pachetul de legi propus de Guvern, prin asumarea raspunderii. In aceste conditii, prin hotararea Curtii Constitutionale s-a creat un conflict intre institutiile statului", a spus presedintele. Dupa care a insistat pe ideea ca hotararea Curtii Constitutionale nu poate fi mediata sau negociata. "Hotararile Curtii Constitutionale sunt obligatorii pentru Parlament, pentru Guvern, pentru Presedintia Romaniei", a spus Basescu, pecetluind o tradare fara precedent. (Carmen EPURAN)
Tariceanu s-a sucit din nou: "Nu tin cu dintii de alegeri anticipate"
Imediat dupa incheierea discutiilor de la Cotroceni, premierul Calin Popescu Tariceanu a pornit spre sediul PNL, pentru a participa la sedinta Comitetului Executiv al liberalilor. Inainte de a intra in sediul PNL, Tariceanu a admis, conform Realitatea TV, ca la intalnirea cu seful statului s-a pus problema unei renuntari la alegeri anticipate, daca modificarile cerute de Curtea Constitutionala la legile reformei in Justitie vor fi operate in Parlament. In aceste conditii nu se mai pune problema demisiei primului-ministru si demararii procedurilor de declansare a alegerilor inainte de termen. "Nu tin cu dintii de alegeri anticipate", ar fi spus Tariceanu inainte de a intra in sediul partidului. Era de asteptat ca, in sedinta aflata in desfasurare la inchiderea editiei, seful PNL sa fi fost tras la raspundere de conducerea liberalilor. In urma anuntului transant facut de Tariceanu, joia trecuta, privind demisia Guvernului si pregatirea de anticipate, Delegatia Permanenta a PNL votase, cu o singura exceptie, pentru "intoarcerea la popor". Decizia premierului de a demisiona a fost calificata de purtatorul de cuvant al Executivului, in aceste zile, drept "ferma si irevocabila". Acest lucru a fost subliniat, oficial, de Palatul Victoria, inclusiv ieri, cu cateva ore inainte de intalnirea de la Cotroceni.
Demisia, data ca sigura
Mentionam ca, saptamana trecuta, Calin Popescu Tariceanu si-a schimbat de pe o zi pe alta parerea cu privire la pasii pe care ii va desfasura dupa decizia data de Curtea Constitutionala. Initial, miercuri seara, la sosirea din Grecia, primul ministru a apreciat ca "Parlamentul trebuie sa ia act de acesta situatie politica, de aceasta noua conjunctura si va trebui in mod cat se poate de rapid sa rezolve problemele semnalate de Curtea Constitutionala". Joi, Tariceanu s-a sucit cu 180 de grade, anuntand ca "in fata acestei situatii nu exista decat o singura solutie: sa ne intoarcem la electorat prin depunerea demisiei Guvernului si sa asteptam verdictul popular". (O.B.)
O declaratie care anunta tradarea
"Se pot gasi solutii, daca exista vointa politica"
Foto: Mediafax
Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, ca, in opinia sa, in situatia actuala "se pot gasi solutii, daca exista vointa politica", desi prin hotararea Curtii Constitutionale a fost infranta vointa Guvernului si a Parlamentului, informeaza Mediafax. El a facut acesta precizare la inceputul intalnirii cu premierul Tariceanu, cu presedintii Camerelor, cu liderii grupurilor parlamentare, cu membrii Curtii Constitutionale si cu ministrul Justitiei.
Seful statului a mentionat la inceputul intalnirii ca i s-a parut esential ca in urma analizarii hotararii Curtii Constitutionale si a efectelor generate de aceasta sa isi exercite atributul constitutional de mediere intre institutiile statului, plecand de la premisa ca legea vizata de hotararea Curtii Constitutionale urmarea accelerarea reformei in justitie, care reprezinta o prioritate a actualului guvern. "Analizand justificarile Curtii Constitutionale nu pot sa nu constat ca ele au o abordare care nu poate fi contestata in mod legal, prin natura drepturilor Curtii Constitutionale", a adaugat Basescu.
Infranti in baza "unor prevederi constitutionale"
El a mai spus ca, prin hotararea Curtii Constitutionale, a fost infranta vointa Guvernului, a Parlamentului, dar "in baza unor prevederi constitutionale". Seful statului a precizat ca nu doreste sa intre intr-o discutie cu argumente pro si contra hotararii constitutionale, deoarece nu este treaba sa. El a adaugat insa ca, in opinia sa, "se pot gasi solutii daca exista vointa politica". Basescu a mai spus ca, in mod foarte clar, din punctul sau de vedere, Curtea Constitutionala, prin atributiunile ei, este o institutie care nu face parte din puterea judecatoreasca si ca in acelasi timp "este foarte clar ca nimeni nu poate discuta hotararile Curtii Constitutionale". Presedintele Basescu a mai precizat ca in mod normal ar trebui ca hotararea Curtii Constitutionale sa fie "executorie" pentru Parlament, iar astazi legea sa fie votata de Parlament si trimisa spre promulgare. Basescu a adaugat insa ca efectele sunt pe doua paliere: pe de o parte lucrurile convenite cu Comisia Europeana trebuie respectate, iar pe de alta parte este efectul politic - despre care a spus ca nu-l discuta - ajungandu-se la "un conflict major". (A.H.)
Voiculescu stia
PC s-a declarat impotriva anticipatelor * "Daca totusi ele vor avea loc,vom merge singuri in aceasta batalie", a anuntat Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvant al partidului
ZIUA FOTO
Conservatorii s-au declarat impotriva alegerilor anticipate, iar daca ele vor fi declansate, partidul lui Dan Voiculescu a sustinut ca va merge singur in campania electorala. "Nu suntem pentru alegerile anticipate, iar cei care le vor dori, le vor sustine singuri. Daca totusi ele vor avea loc, vom merge singuri in aceasta batalie", a anuntat Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvant al PC, decizia luata ieri, in Biroul permanent al partidului. El a mai completat ca ministrii PC vor ramane in cabinetul Tariceanu "pana la capat". La randul sau, Voiculescu a mentionat ca astazi parlamentarii consedrvatori vor sustine in plenul Parlamentului in favoarea observatiilor facute de Curtea Constitutionala asupra pachetului de legi privind reforma in Justitie asupra caruia Guvernul si-a asumat raspunderea. Intrebat daca va da un vot de neincredere unui viitor Guvern, liderul conservatorilor n-a spus nici da, nici ba.
"Daca Guvernul va fi de forma il vom respinge"
"Daca va veni cu o echipa capabila, vom vota in favoarea Guvernului. Daca insa el va fi de forma, il vom respinge", a comentat Voiculescu. El a sustinut posibilitatea desemnarii de catre presedintele Traian Basescu a unui Guvern de tehnocrati, apreciind ca "aceasta idee este foarte buna pentru Romania". Voiculescu a mai spus ca nu a discutat cu premierul Tariceanu despre o posibila fuziune a PC cu PNL si nici despre eventuale locuri pe liste pentru conservatori. "Este un zvon. Chiar daca va exista o astfel de intentie, nu vom fuziona nici cu PD, nici cu PNL. Daca vor fi alegeri vom merge pe liste proprii", a apreciat Voiculescu. Referindu-se la scorul mic al PC in sondaje, liderul partidului a inceput sa povesteasca despre sondajele care inainte de localele din 2004 aratau un PUR la 1,6%, ca la vot sa prezinte un vot de peste 6%. Potrivit unor surse din partid, Voiculescu s-a aratat in fata conservatorilor foarte increzator in sansele de reusita ale PC in alegeri, desi o parte din conducere s-a aratat sceptica fata de optiunea de a merge singuri in alegeri. Aceleasi surse au sustinut ca Voiculescu le-a dat asigurari conservatorilor ca alegerile anticipate nu sunt dorite nici macar de presedintele Traian Basescu, motiv pentru care PC nu are nici un motiv sa anunte acum retragerea propriilor ministri. "Am aprobat ca fostul peremist Dorel Onaca sa se ocupe eventualele alegeri din octombrie", a spus Voiculescu. (R.A.)
Geoana crede ca alegerile vor fi evitate
Foto: MEDIAFAX
Inainte de a pleca la intalnirea cu Traian Basescu la Cotroceni, liderului PSD Mircea Geoana a dat semne ca spera, din nou, ca alegerile anticipate vor fi evitate in cele din urma. Potrivit liderului PSD, "adierea" se schimba in tara, iar cei care "au crezut ca pot sa produca o criza artificiala in Romania" par sa-si fi dat seama ca opinia publica nu agreaza ideea "de a tari tara in alegeri anticipate". "Ne vom da seama in cursul zilei de maine (n.r.- azi), si in Parlament, care este atitudinea reala a Guvernului. Premierul este pus intr-o situatie ingrata, este probabil cel care a fost lasat in offside de diversi parteneri din coalitie si probabil ca va trebui sa gaseasca o formula de redresare politica", a mai apreciat el.
Intrebat daca vede posibila crearea unei alte majoritati in Parlament, Geoana a spus ca "orice e posibil", dar pentru aceasta este nevoie de "rabdare si calm" si mai ales sa se poata intra intr-o "logica de consultari".
Sa gasim o solutie la reforma Justitiei
Astazi mergem, ca si partide politice, pentru a vedea daca sunt solutii ca la sesiunea extraordinara a Parlamentului, de miercuri, sa putem sa gasim o formula de introducere in pachetul de reforma a justitiei a obiectiilor Curtii Constitutionale si sa continuam reforma in justitie", a adaugat el.
Solicitat sa precizeze daca PSD a avut discutii cu Partidul Conservator, Mircea Geoana a aratat ca au fost discutii, dar nu pe chestiuni legate atat de mult de alegeri anticipate, ci in principal de modul in care s-ar putea gasi o formula ca pachetul de legi ale justitiei sa-si poata continua drumul in Parlament. (C.E.)
Presedintele a chemat la Palat PD, PNL, UDMR, PRM fara sa spuna de ce
Alesii tarii, derutati de convocarea lui Basescu
Cu cateva ore inainte de intalnirea cu presedintele Traian Basescu de la Cotroceni, reprezentantii PD, PNL, UDMR, PRM erau derutati in privinta motivului convocarii la Palat. Spre exemplu, liderul grupului PD din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu, declara, pentru Mediafax, ca "nu poate decat sa inventeze" ce ar urma sa se discute la Cotroceni. Radulescu mai spunea, usor depasit de situatie, ca in invitatia Presedintiei erau mentionate doar locul, data, ora intalnirii, nu si tema. Reprezentantii PNL nu au putut spune nici macar atat, refuzand sa dezvaluie presei cu ce mandat se duc la discutiile cu presedintele. Surse din partid spuneau insa, pentru Mediafax, ca liberalii vor sustine, in intrevederea cu Basescu, pozitia premierului Calin Popescu Tariceanu privind demisia Guvernului si organizarea alegerilor anticipate. In aceeasi ordine de idei, purtatorul de cuvant al Guvernului anunta ca decizia premierului de a demisiona este irevocabila.
Confuzie totala in Alianta
Mergand mai departe, liderul UDMR din Camera Deputatilor, Marton Arpad, a declarat ca nu stie pentru ce se duce la intrunirea de la Cotroceni, dar ca este de acord cu rezolvarea crizei create de declansarea alegerilor anticipate prin dezbatere in Parlament.
"Am fi bucurosi daca s-ar gasi o alta solutie decat alegerile anticipate. UDMR nu a imbratisat inca de la inceput solutia anticipatelor. Si noi am fost de acord ca trebuie gasita o alta solutie", a spus Marton Arpad, pentru Mediafax. Desi habar nu avea pentru ce a fost convocat la Cotroceni, deputatul a fost de acord cu adoptarea unei solutii parlamentare in ceea ce priveste reglementarile legislative declarate neconstitutionale. Arpad a fost de parere ca intalnirea de la Cotroceni urma sa vizeze adoptarea unei solutii de compromis, sugerata de presedintele Basescu. "Exista o prevedere constitutionala clara potrivit careia procurorii si judecatorii nu pot detine functii publice. Sa fii membru CSM este o functie publica. E clar ca acest text nu este constitutional. Din punctul meu de vedere, putem sa bagam acolo trimiteri la articolele din Constitutie. Pe de alta parte, putem sa includem un interval in care cineva poate sa aleaga intre cele doua functii. Aici trebuie gasite solutii", a spus liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor. In schimb, reprezentantul Uniunii din Senat, Attila Verestoy, a refuzat sa faca public mandatul pe care il va prezenta la Cotroceni. "Am o pozitie pe care o voi prezenta la Cotroceni, si nu in presa", a adaugat senatorul UDMR.
"Eu nu stiu ce are in cap presedintele"
Liderul grupului parlamentar PRM de la Camera Deputatilor, Lucian Bolcas (foto), a spus ca ar fi refuzat invitatia la Cotroceni daca, prin absurd, in invitatie s-ar fi scris ca obiectul intalnirii va fi discutarea modului in care PRM va vota astazi in plen. "Nu negociem votul. Nu este de demnitatea noastra, ca parlamentari, sa negociem cu presedintele Romaniei votul pe care il vom da", a spus deputatul PRM. Pe de alta parte, Bolcas a spus, si el, putin derutat de invitatia intempestiva, ca daca presedintele ar fi dorit sa discute problema alegerilor anticipate, acesta ar fi trebuit sa invite la intalnire liderii de partide si nu liderii grupurilor parlamentare. "Eu nu stiu ce are in cap presedintele Basescu si nici el nu cred ca stie", a mai spus Lucian Bolcas. Singurul lider de grup parlamentar care nu s-a lasat depasit de problema invitatiei la Cotroceni parea sa fie insusi Ion Iliescu. Liderul senatorilor PSD a spus ca va merge la consultarile de la Cotroceni, iar ca tema urma sa fie sedinta de astazi a Parlamentului pe tema legilor justitiei. Ion Iliescu a mai spus aprioric ca ii va arata lui Traian Basescu declaratia politica pe care a facut-o publica in conferinta de presa de ieri in care ii cerea primului-ministru sa renunte la anuntata demisie si sefului statului sa convoace CSAT pentru a rezolva problema inundatiilor. Iliescu a mai spus ca la intalnire va cere o analiza responsabila a situatiei in care se afla tara. (Carmen EPURAN)
 Comentarii: 68 Afiseaza toate comentariile  
Comunicat   de Teroristu Pacifist
Ce n-a mers bine ???   de Olga Khan
Va grabiti ca mireasa la par; Carmenita, nu e vorba de nici o tradare!   de costy
SUS MAFIA CARE A INCAPUSAT ROMANIA! Sa-i judece acolo sus, si daca Sf Petru le da pas inauntru, atunci e Ok, altfel nu!   de Morkova Vesela
Anticipez ca aceste alegeri anticipate, care au fost anticipate inca din iarna, ANTICIPEAZA MORKOVUL PSD PANA LA OS.   de Morkova Vesela
Alegeri anticipate vor fi , dar sub nici o forma inainte de termen -   de ionion
JOS CU MAFIA PESDISTO-PECRISTA-SECURISTA CARE A INCOLACIT ROMANIA!   de stefanalexandru
Pentru tovarasii care-si fac ganduri(un paradox?)   de adrianbmw
si ce m-au injurat unii...   de geek-a-contra
stolojan sau isarescu?   de dan toader
Daca cumva PD se opune anticipatelor eu ca membru PD voi protesta energic printr-un memoriu adresat Presedintelui Boc!!!   de stefanalexandru
mediafax   de George-Felix
ILIESCU- se pare ca stie sa faca politica   de doctoru'
Ultimele stiri- Tariceanu pe lopata !   de +
O-nviat mortu'!   de G.B.
Basescu a primit 'recomandari' de la cineva mai 'inalt in grad' decat el   de achile
unde dai si unde crapa   de CALUGARUL
Cand va spusesi ca-i penibil hotul de Basescu, ati sarit ca arsi de exaltati ce erati.   de internautul
Cine-i Basescu? Aveti o descriere exacta a lui CTP! Mesajul este pentru neo-ciocoii din PD si altii ca ei!   de korg
Potoliti-va copii   de PANTAGRUEL
Marea tradare a lui SRS   de Valerian2004
Iliescu saluta minerii, Basescu saluta Curtea Constitutzionala (minerii orbi cu sabie si balantza ai Romaniei).ndc   de Gore
Felicitari ZIUA !   de Franklin
A fost odata o portocala   de Marihuana
MIE RUSINE DE VOI ZIUA   de dominique
UITE CIOARA NU I CIOARA///UMBLA CU CIOARA VOPSITA   de texanu
Mi-e rusine pentru Basescu !   de Ochi limpede
Ce pasionati sunt romanii....   de adrianbmw
Coloana verticala fata cu duplicitatea.   de sofian
Sancta simplicita   de arthur
Sancta simplicita   de arthur
marionetele   de mihai ciobanu
O ...muturam si muri, de Vasile Alecsandri !   de motanul incaltat
PRESEDINTELE CONSTANTINESCU A RAMAS IN ISTORIE, BASESCU SI ILIESCU ACROBATI DE CIRC, CIRCARI!   de Avrig
Si ce legatura au apele cu istalarea unei guvernari coerente, daca era PSD nu ploua???   de stefanalexandru
Marea confuzie   de cris de vis
DRAGI FORMISTI BASISTI! MACAR AZI, CIOCU MIC! NU VA ESTE RUSINE CU PAPAGALUL?   de Avrig
HAI CU BARCA LA VOT   de Bachus_CT
BASESCU DA DEMOCRATIA LA EXPORT!   de Avrig
Cutitul in spate!   de Oarecare
Criza Voda in actiune!   de Gore
Vrem cu orice pret   de ionion
Basescule,tara ta e sub ape .....   de Marius Adrian Porojnicu
Cainii Latra - Caravana Trece... iar Presedintia TREBUIE sa fie impartiala si neutra si sa APERE INTERESELE ROMANIEI...   de Omul cu Picioare foarte Paroase
Corul Cotroceni a plecat la culcare!   de Vasile Bleaga
ATI VAZUT CA FUNCTIONEAZA COOPERATIVA: BASESCU+PSD+CC+PD=FSN=cooperativa=prieteni   de Vasile Bleaga
PRESEDINTELE e un om normal.. care gandeste optimal - ca un arbitru apartinic "..sine IRA.." pentru binele ROMANIEI..   de Omul cu Picioare foarte Paroase
Marea 'tradare'...   de Sapiens
ce inseamna asta ?   de avenirv
acu'....   de geek-a-contra
IMI PARE RAU CA TREBUIE SA V-O SPUN: CONSTANTINESCU A FOST SINGURUL PRESEDINTE NORMAL DIN ROMANIA   de Vasile Bleaga
speculatii si fapte   de andro
OK :   de Michael Theil - Lazarescu
Pazea ba ca vine iarasi ilici!   de Lica
Bai asta cu iepurii, care tradare, ce gest politic? PAI BASE ESTE PRESEDINTE, PESEDISTA LU' STIULETE!   de Morkova Vesela
Basescu e un betivan agresiv si Tariceanu un afemeiat boem   de Mihaita
Unde sunt tucalarii Mirunei de ieri?   de buni
LIA ROBERTS va transmite salutari la toti...   de doctoru'
UE 2007   de gix
Coerenta politica si administrativa de care vorbeste acum O.Andronic pe OTV s-a concretizat in tragedia de la Mihailesti   de stefanalexandru
Dec e se duce tara de rapa   de Froggy
Basescu a infundat definitiv PSD obligandu-l practic fie sa iasa singuri la anticipate fie sa suporte oprobiul public!!!   de stefanalexandru
"Eu nu stiu ce are in cap presedintele Basescu si nici el nu cred ca stie",   de neamtu tiganu
Demisia tarizeanului e strict necesara   de +
bai, sunt niste zaluzi. si pd si pnl.   de dan toader
Marea tradare   de Nor Negru
Uite-asa PD-ul...   de johnson
-Ne-am facut cumva din nou de rahat?   de doctoru'
A r h i v a
  Iliescu reloaded    5 comentarii
  Guvern interimar puternic    
  Romania acvatica    2 comentarii
  Explozibil de la al-Zarqawi    8 comentarii
  Comisia Europeana prezinta azi riposta antiterorism    1 comentariu
  Londonezii isi pastreaza "calmul britanic"    
  Mihaela Otto nu mai e in viata    
  Americanii, "putin ingrijorati" de un nou atentat    
  86% dintre britanici sustin o legislatie mai dura    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Reteaua "Torino" ramane dupa gratii (130 afisari)
 Caderea Bastiliei (122 afisari)
 Sase ani fara Mircea Nedelciu (117 afisari)
 Studenti bucuresteni, traficanti de droguri pe litoral (71 afisari)
 Michael Jackson, incoltit din nou (53 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02524 sec.