Ziua Logo
  Nr. 3347 de luni, 13 iunie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Rapidul a scos remiza dorita in Regie si merge in Cupa UEFA
Copos: "Cred foarte mult in Razvan Lucescu"
-- FC National a castigat cu 2-1 in fata Bacaului, dar a ratat prezenta in Europa din cauza rezultatelor directe cu giulestenii
Rapidul avea nevoie de un punct in Regie pentru a-si asigura locul al treilea, cel care ii trimitea in Cupa UEFA daca Steaua lua titlul. Razvan Lucescu (foto) a jucat italieneste, la 0-0, si i-a iesit, in conditiile in care Sportul nici n-a putut si probabil ca nici n-a vrut mai mult. Perdanta a fost FC National, care a invins, nu fara emotii, pe FCM Bacau, "bancarii" avand la final acelasi numar de puncte ca si giulestenii, insa dezavantajul rezultatelor din meciurile directe, 0-3 si 3-3. Oricum, clasarea pe pozitia a patra a lui FC National este una onoranta in conditiile in care echipa a fost carpita cu jucatori veniti din toate directiile, plus un antrenor necunoscut, Roberto Landi, care si-a demonstrat din plin calitatile in Cotroceni. La finalul meciului din Regie, George Copos, patronul de fapt, dar nu si de drept, al Rapidului, a dat asigurari ca Razvan Lucescu va ramane in Giulesti si in sezonul viitor. "Rapid si-a atins obiectivul. Cred ca Razvan Lucescu a crescut foarte mult in ultima vreme. Este un om matur, responsabil, si cred foarte mult in el. Este adevarat ca trebuie sa facem cateva achizitii serioase. Ne trebuie cel putin trei-patru jucatori pentru a putea avea o echipa competitiva", a spus Copos, care si-a amintit ca si el l-a dorit foarte mult pe Hagi in Giulesti. Ca de obicei, vicepremierul s-a plans de greutatile pe care le are cu finantarea Rapidului: "Este o datorie morala fata de oameni, fata de cei care iubesc aceasta echipa, sa asigur un buget. Am intrat, sper sa raman, nu pot sa ies din pacate, dar in acelasi timp sa nu uite nici un spectator sau nici un suporter al Rapidului ca o banca nu imi da credit pentru fotbal, ci pentru investitii serioase, pentru ca din fotbal se pierd bani". (B.G.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Copos   de cosor ion
A r h i v a
  Inaugurare de zile mari    
  Internationalele de atletism in straie noi    
  Victorii pe semicerc    
  Start oficial in Turul Romaniei    
  Romania a cucerit "Ispolo Cup"    
  Codrea la baraj cu AC Torino    
  Steaua straluceste din nou    2 comentarii
  DIVIZIA A - ETAPA A 30-A * DIVIZIA A - ETAPA A 30-A * DIVIZIA A - ETAPA A 30-A    
  Sabau: "Promovarea s-a cumparat!"    
  DIVIZIA B - ETAPA A 30-A * DIVIZIA B - ETAPA A 30-A * DIVIZIA B - ETAPA A 30-A * DIVIZIA B - ETAPA A 30-A *    
 Top afisari / comentarii 
 Dictionarul General al Literaturii Romane (372 afisari)
 Noi atacuri impotriva ZIUA de Iasi (348 afisari)
 Criminalii printre noi (296 afisari)
 DIVIZIA B - ETAPA A 30-A * DIVIZIA B - ETAPA A 30-A * DIVIZIA B - ETAPA A 30-A * DIVIZIA B - ETAPA A 30-A * (221 afisari)
 Basescu tocat de presa (207 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00711 sec.