Ziua Logo
  Nr. 3345 de vineri, 10 iunie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Recomandari tv
"Hair" la TVR 1
Postul de televiziune TVR 1 va difuza de la ora 23.30, filmul de exceptie "Hair", realizat in anul 1979 de regizorul Milos Forman. Din distributie fac parte John Savage, Treat Williams, Beverly D'Angelo, Annie Golden, Dorsey Wright si Don Dacus. Film muzical, inspirat dintr-un cunoscut spectacol de pe Broadway din anii '60. Claude, un tanar din Oklahoma soseste la New York si se imprieteneste cu un grup hippie, condus de Berger. El se indragosteste de Sheila, o tanara dintr-o familie bogata. Fericirea lor este scurta: Claude trebuie sa plece in razboiul din Vietnam. Film cult, cu o muzica de neuitat, o realizare ireprosabila si actori fantastici.
De la 20:30, TVR Cultural va difuza mini-seria "Razboi si pace", dupa romanul omonim al lui Lev Tolstoi. Filmul este realizat in 1973, in regia lui John Howard Davies. Din distributie fac parte Colin Baker, John Baker, Richard Beale, Donald Burton si Victor Brooks. Episoadele vor fi difuzate vineri - 20:30, 11 iunie - 06.10, 17 iunie - 20:30, 18 iunie - 06:05.
De la ora 17.30, National TV transmite o editie-soc a emisiunii "Echipa de investigatii", realizata de Sorin Ovidiu Balan. In exclusivitate, SOB va face dezvaluiri socante cu privire la "Casa ororilor". Mai exact, "Echipa de investigatii" a descoperit trei schelete umane in pivnita unui imobil aflat in Pasajul Villacroix, vizavi de Politia Capitalei. In prezent, cele trei schelete se afla la IML, iar primele analize converg catre un criminal in serie sau o talharie urmata de omucidere, aceasta din urma ipoteza fiind luata in calcul deoarece in casa s-au descoperit ascunse bijuterii de mare valoare. Un alt subiect incendiar se va referi la mafia cautatorilor de comori din Deva, care au facut trafic peste granita cu obiecte de arta din patrimoniul national. Numai din vanzarea acestor obiecte de o valoare inestimabila, grupurile mafiote au castigat peste doua milioane de dolari, iar din traficul de droguri si carne vie sumele sunt greu de estimat.
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Super, filmul asta!   de california
A r h i v a
  Robert Plant isi calca hainele inainte de show    
  Turism in China pentru transplanturi    1 comentariu
  Implanturi mamare trimise sinistratilor din Asia    1 comentariu
  Primarul si angajatii au castigat la Loto 6/49    1 comentariu
  Meteo    
 Top afisari / comentarii 
 Mortii lui Iliescu (281 afisari)
 Declaratii ale victimelor din 1990 (145 afisari)
 Iliescu si cu Roman au ordonat mineriada (127 afisari)
 Capul lui Iliescu vrem! (68 afisari)
 60 de morti doar la Spitalul Municipal (50 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00759 sec.