Ziua Logo
  Nr. 3314 de joi, 5 mai 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Vama Veche isi cheama fanii pe plaja
Vama Veche se intoarce la Vama Veche: trupa va filma, sambata si duminica, un videoclip realizat dupa ideea unui "happening video" sau a unui reality-show pe plaja, unde actorii principali vor fi fanii formatiei. "Va fi un videoclip fara scenariu si fara poveste. Am ajuns la aceasta ratiune din lipsa unui scenariu care sa se potriveasca cu piesa noastra", a spus Tudor Chirila, ieri, intr-o conferinta de presa. Membrii trupei vor sa organizeze o petrecere pe plaja, fara scaune si mese de plastic, doar cu paturi si cearsafuri, saci de dormit si corturi... Ei au tinut sa mentioneze ca "evenimentul este interzis alcoolicilor, dar toti cheflii simpatici sunt bineveniti". Un alt lucru inedit este faptul ca pentru realizarea videoclipului se va apela si la filmarile amatorilor.
Plecarea spre Vama Veche se va face din doua locuri din Bucuresti: Gara de Nord si Piata Constitutiei. "Ceea ce vrea sa (re)creeze aceasta petrecere este atmosfera de altadata din Vama: fara mici si muzica proasta, fara buticuri si sentimente ieftine, fara atitudini tipatoare si fara oamenii care nu au ce cauta acolo (...) Dorinta noastra este sa realizam documentarul unei excursii la mare, documentarul unei stari", sustin membrii trupei. Titlul piesei nu este inca stabilit, existand cateva optiuni, una dintre acestea fiind "Mare 2005".
Cat despre viitorul album Vama Veche, Chirila a spus: "Nu ne intrebati, ca nu stim cand va aparea. (...) Suntem foarte lenesi. Iar zvonurile ca trupa s-ar fi destramat sunt in general bune, pentru ca fanii se inghesuie sa cumpere albumele la fel cum se reped sa cumpere tablourile unui pictor care tocmai a murit...". In ceea ce priveste stilul noului album, lumea trebuie sa se astepte la un material "mai putin Vama Veche decat oricand, dintr-o nevoie de experimentare". (Mediafax)
A r h i v a
  Napoleon a murit de cancer la stomac    2 comentarii
  Sinatra, curierul Mafiei    
  Banda pensionarilor la tribunal    
  S-a descoperit cea mai frumoasa mumie din Egipt    3 comentarii
  Alain Delon lupta pentru reabilitare    
  Meteo    
 Top afisari / comentarii 
 Politia scolii (639 afisari)
 Centre de Informare si Consiliere pentru Cetateni (499 afisari)
 Banditul din Banie (305 afisari)
 Napoleon a murit de cancer la stomac (241 afisari)
 S-a descoperit cea mai frumoasa mumie din Egipt (228 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00726 sec.