Ziua Logo
  Nr. 3311 de sambata, 30 aprilie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Recomandari tv
Sfintele Pasti pe micul ecran
Sambata, de la ora 21.00, Prima TV ofera telespectatorilor un film de exceptie: "Philadelphia". Pelicula (al carei subiect a socat la vremea respectiva), il are in prim plan pe Tom Hanks, care joaca rolul unui avocat care afla ca are SIDA. Pentru rolul sau, Tom Hanks a primit primul sau Oscar. Alaturi de acesta joaca si Denzel Washington si Jason Robards. In aceeasi zi, de la ora 20.00, la ProCinema, este difuzat filmul "Satra". Inspirat de o nuvela a lui Maxim Gorki, "Satra", in regia lui Emil Loteanu, este una dintre productiile de referinta din Republica Moldova. De la ora 22.00, TVR Cultural da ocazia telespectatorilor sa asiste la un spectacol din seria "Mari Spectacole". Este vorba despre "Nabucco", opera in patru acte, semnata de G. Verdi.
De la ora 23.45, sambata, postul de televiziune PROTV ofera ocazia celor care nu au posibilitatea de a ajunge la biserica, sa vada totusi Slujba de Inviere.
Duminica, de la ora 13.00, TVR 1 ofera telespectatorilor un concert Tudor Gheorghe, sub titulatura "Cu Iisus in celula". Tudor Gheorghe aduce cu acest prilej poeme pastrate doar gratie memoriei celor inchisi.
Tot TVR 1 va difuza de la ora 17.00, filmul romanesc "Veronica", in regia Elisabetei Bostan. Lulu Mihaescu, Dem Radulescu, Cornel Patrichi si Margareta Paslaru vor incanta, ca de fiecare data, telespectatorii, cu o poveste fascinanta pentru copii si nu numai.
National TV prezinta filmul "Revolta de pe Bounty". Aceasta productie este cea de-a patra ecranizare a dramaticelor evenimente care au avut loc pe vasul "Bounty", la sfarsitul secolului al XVIII-lea. In distributie apar nume sonore ca Mel Gibson, Anthony Hopkins, Laurence Olivier si L. Neeson.
De la ora 22.00, duminica, la TVR 1 este difuzat filmul "Nunta à la grec", o comedie savuroasa cu Nia Vardalos si John Corbett. La HBO, de la 22.05, incepe productia "Recrutul", cu Al Pacino si Colin Farell.
A r h i v a
  "Bebelusii medicament"    2 comentarii
  Santana, dat in judecata    
  Arta Dansului    
  Bunurile lui Marlon Brando, scoase la licitatie    
  Un nou premiu la Cannes    
  NASA confirma schimbarile climaterice    1 comentariu
  Meteo    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Robert Schuman, "parintele Europei" (1907 afisari)
 Conflict de proportii intre China si Japonia (911 afisari)
 Proprietarii - de un leu speranta (558 afisari)
 Istoria datei pascale de la Niceea pana azi (264 afisari)
 Lumea secretelor (230 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01541 sec.