Ziua Logo
  Nr. 2724 de luni, 2 iunie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Dezvaluiri
Scandal in barul "Sereno"
-- Mai multi agenti de paza beti au fost retinuti pentru distrugere * Ei au batut o tanara din anturajul lor si pe patronul localului, care sarise in ajutorul fetei
Patronul unui bar care a sarit in ajutorul unei tinere a fost batut de insotitorii acesteia. In noaptea de vineri spre sambata, Dispeceratul Politiei Capitalei a fost sesizat ca, in barul "Sereno", situat pe soseaua Colentina, are loc o altercatie intre mai multi indivizi si patronul clubului, care sarise sa ajute o tanara, pe care niste tineri o loveau. In urma investigatiilor, politistii au stabilit ca agresorii sunt Gheorghe Nica (25 de ani) , Alexandru Ivascu (24 de ani), Bogdan Chirloia Stan (23 de ani), Victor Vinteanu (28 de ani) si Tudor Vinteanu (24 de ani), toti agenti de paza la firma Bronec, care au consumat bauturi alcoolice in bar. Intre Gheorghe Nica, Tudor Vinteanu si prietena lui Alexandru Ivascu, Corina (17 ani), pe fondul unor discutii contradictorii, a avut loc o altercatie, cei doi lovind-o pe fata cu pumnii. In sprijinul tinerei a intervenit patronul barului, Calin B. (34 de ani), numai ca cei cinci agenti de paza l-au luat la bataie pe acesta cu pumnii si picioarele.
Infractorii nu s-au speriat de arma
Loviturile primite de Calin au fost in zona fetei, iar acesta, pentru a scapa de agresori, a folosit un pistol cu gaze, detinut legal, tragand un cartus in plan vertical. Agentii de paza l-au deposedat de pistol pe Calin si au continuat sa-l loveasca in zona fetei. In timpul altercatiei au fost distruse bunuri in valoare de aproximativ 15 milioane de lei. Patronul barului a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, unde a fost diagnosticat cu "traumatism cranio-facial prin agresiune, multiple escoriatii in regiunea orbitala, edem si echimoza orbiculara, plagi scalp, hematom suprasprancenos dreapta, traumatism cranio-cerebral nivel unu". Dupa acordarea ingrijirilor medicale necesare, Calin a fost indrumat la domiciliu. Agresorii au fost retinuti de politistii Sectiei 7, sub acuzatiile de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea linistii publice si distrugere. Totodata, politistii au luat masuri pentru prinderea lui Tudor Vinteanu, care a disparut dupa scandal. (A.M.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
scandalul   de Cosor
A r h i v a
  Operatiunea "Jaguarul"    1 comentariu
  Moldoveanca Iulia, arestata pentru trafic de persoane    
  Ciocoii noi de la Deleni    4 comentarii
  Ancheta la Remat    1 comentariu
  Administratorul firmei Taxi Valentino, eliberat de procurori    2 comentarii
  Militar din Marina gasit spanzurat    2 comentarii
  Incident feroviar la Palas    
  Viceprimarul Bistritei a provocat un accident rutier    1 comentariu
  Un elev a mazgalit cladirile din Miercurea Ciuc    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 "Mama Lumii" la Bucuresti (50 afisari)
 |N MEMORIA LUI ION DRAGANOIU (41 afisari)
 Richard Chamberlain e homosexual (39 afisari)
 Domnica DRUMEA (23 afisari)
 Ziua Literara va recomanda (21 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00818 sec.