Ziua Logo
  Nr. 2724 de luni, 2 iunie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
Viitoarea Armata UE continua sa deranjeze SUA
Controverse Europa-SUA in "Guvernul mondial"
-- "Guvernul mondial" al societatii secrete Bilderberg s-a reunit luna trecuta la Trianon, sub prezidiul lui Chirac * Pacea in Orient, impusa de "aripa europeana"
Diferentele de viziune politica dintre SUA si statele europene s-au adancit si cu ocazia reunirii anuale a membrilor organizatiei secrete Bilderberg, care a avut loc intre 14-15 mai in Franta. Potrivit unor surse care au preferat sa-si pastreze anonimatul, Bilderberg este o organizatie creata in 1954 si compusa din "magnatii marilor finante din Europa de Est, SUA si Canada". Scopurile principale ale ei sunt "instaurarea unui Guvern mondial si a unei armate globale sub umbrela ONU", potrivit surselor. Dintre membrii Bilderberg fac sau au facut parte, printre altii, Zbigniew Brzezinski, George Bush, Henry Kissinger, Bill Clinton, Allen Dulles (fost sef CIA), Giovanni Agnelli (Fiat), Henry Ford II, David, Nelson si John D Rockefeller, Edmund de Rotschild, etc. Reuniunea de luna trecuta a avut loc, discret, la Hotelul Palace Trianon din Franta, si a fost prezidata de insusi presedintele Frantei, Jacques Chirac. Participantii au sosit in limuzine mari, negre, escortate de Politie, potrivit surselor ZIUA.
In cadrul reuniunii anuale, membrii Bilderberg au decis sa continue sa lucreze pentru instaurarea unui "Guvern mondial" sub "umbrela" Natiunilor Unite si pentru castigarea controlului asupra resurselor planetei si ale locuitorilor ei.
Cele mai mari diferenduri dintre membrii grupului s-au concentrat pe tema invaziei americane in Irak, a Armatei Uniunii Europene si pe tema politicii in Orientul Mijlociu. Planul referitor la infiintarea unei Armate a UE independenta de NATO a fost criticat de catre americanii care au participat la intalnirea grupului Bilderberg, dar exista si unii europeni care se opun acestei intiative. Printre acestia este si lordul britanic George Robertson, actualul secretar general al NATO.
Europenii din Bilderberg au criticat dur razboiul declansat de SUA in Irak, intrebandu-i retoric pe americani "unde sunt acele ingrozitoare arme de distrugere in masa?!". "Cate contracte "grase" se vor duce catre Europa?", "Cine vor fi ceilalti beneficieri ai Irakului in afara de SUA?" au fost alte doua intrebari adresate de europeni americanilor, cu referire la petrolul Irakului. Cele doua "parti" au mai discutat si problema conflictului israeliano-palestinian, europenii fortand implementarea "Foii de parcurs". (D.E.)
 Comentarii: 4 Afiseaza toate comentariile  
globalizarea...   de razesul
Aceasi francmasonerie cu alta palarie   de Adevaratul fiu al adevaratei fiice a adevaratei Mama Omida
Unde e meteoritu' ala?   de Sector
"Sursele" Ziua   de Paul
A r h i v a
  "Mama Lumii" la Bucuresti    10 comentarii
  Trei jurnalisti de la ZIUA omagiati de Supremul Consiliu    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 "Mama Lumii" la Bucuresti (50 afisari)
 |N MEMORIA LUI ION DRAGANOIU (41 afisari)
 Richard Chamberlain e homosexual (39 afisari)
 Domnica DRUMEA (23 afisari)
 Ziua Literara va recomanda (21 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.06552 sec.