Ziua Logo
  Nr. 2695 de sambata, 26 aprilie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Rafala criticilor
* 10 aprilie - George Soros, miliardar american de origine ungara, acuza Guvernul roman, in cadrul unei reuniuni a OSCE ca incalca drepturile omului, libertatea de asociere, libertatea de expresie si ca nu combate eficient coruptia. Ulterior, oficialitatile romane au respins acuzatiile, dar Soros a replicat aratand ca isi mentine parerea;
* 15 aprilie - Michael Guest, ambasadorul SUA la Bucuresti, prezent la prima Conferinta Internationala a Donatorilor Anticoruptie, lanseaza un atac fara precedent la adresa Puterii, reprosandu-i ca tolereaza coruptia.
* 16 aprilie - Obie Moore, presedintele Camerei de Comert Americane, o somitate in lumea afacerilor, atrage atentia, in a doua zi a Conferintei Donatorilor Anticoruptie, ca Romania risca sa fie scoasa din agenda Uniunii Europene din cauza coruptiei;
* 17 aprilie - Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania afirma: "Cat de repede se va apropia Romania de UE depinde de cat de bine va fi purtata batalia impotriva coruptiei. (...) Nu poti avea o democratie care functioneaza corect printre hoti"
* 20 aprilie - Asociatia Transparency International ne trage de urechi tot din cauza coruptiei, aratand ca, potrivit unui clasament publicat in revista "The Economist", Romania este cea mai corupta dintre tarile candidate la UE. (O.B.)
A r h i v a
  Saptamana Neagra    10 comentarii
  Cele opt regiuni batute in cuie    10 comentarii
  Mesaj de speranta, salvare si impacare    1 comentariu
  Actiunea Populara bate obrazul Guvernului    1 comentariu
  Deasupra noastra domneste bucuria credintei    
  Iliescu il traduce pe Nastase    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Mesaj de speranta, salvare si impacare (250 afisari)
 Datini Pascale (137 afisari)
 Deasupra noastra domneste bucuria credintei (124 afisari)
 Iepurasul aduce editii speciale TV (72 afisari)
 Gaurile negre din Armata (41 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00822 sec.